Може да е от въздушният филтър. Махни го ако е лесно когато забива, за проба, но гледай да не е прашен участък от пътя.Друга причина може да е и самата газ. Пробвай да заредиш другаде.
възд филтър е на 2000км, а иначе как със една и съща газ сутрин ще забиваа през останалата част на деня ще фърчии здраво
Заради налягането в бутилката. Ако е била заредена с твърде ниско налягане, след цял ден на топлото време, то леко се покачва, но след една нощ пада със сигурност. Ако си поизпразнил бутилката, зареди някъде но погледни манометъра на колонката да показва поне 10 бара. Не бива да показва над 13бара. Поне така мисля. Нищо, че филтъра е нов. Ако е попаднал в него прахоляк с влага, може да направи такива бъркотии.
Заради налягането в бутилката. Ако е била заредена с твърде ниско налягане, след цял ден на топлото време, то леко се покачва, но след една нощ пада със сигурност. Ако си поизпразнил бутилката, зареди някъде но погледни манометъра на колонката да показва поне 10 бара. Не бива да показва над 13бара. Поне така мисля. Нищо, че филтъра е нов. Ако е попаднал в него прахоляк с влага, може да направи такива бъркотии.
Е, само предполагам, но дори да ти е пълна до горе с пропан-бутан, няма ли налягане, край, няма кой да изкара газа от бутилката. Пробвай, поне нищо не губиш.
според мен е изпарителя, когато е студен мембраните не са в час нещо, после като се стопли се оправят, или запира нещо, ама там е проблема, взимай едно ловато и си ти, а впрочем масово зареждат на 8 атм. а трябва на 12...
тази вечер отворих кранчето с четвърт об и шестограма за чуствителноста на мембраните с 1/2 оборот и ще пробвам утре, ако пак закликва май ще слагам нов изпарител и за вече не знам, като обясних на един газаджия днес-тъпака ми каза с насмешка карай я само по обед и вечер
Коментар