Имам много странен проблем , който ту се появява ту не. Както си карам 80-90 на 5 та и върна на 4 та колата почва да сеца всеедно свършва газта и върви до 4000 об повече неще. Дали и на 5 трудно минава над 4000об но ги минава с по бавно набиране. Според вас какво е ? Мембрани, неправилна смес или /наскоро ми се запуши средното гърне-поради износване на средното гърне, то почна да запушва задното. И днес набъ,зо го замених с тръба, колата е учудващо тиха, и смятам да карам така докато купя комплект/ не знам дали и задното не се позапушило/ ?????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забива при рязко ускорение
Collapse
X
-
Забива при рязко ускорение
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
ми настроис съм изпарителя и тройника и на икономия, ма освен да отвора с четвърт оборот кранчето /филтъра съм го чистил скоро- при мен не се сменя аз съм с БРЦ ривер клапана/Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
nedialk00
-
вчепа отворих четвърт оборот и всичко еше ок, форсиране до 6000 об, 140-150 вдигна, тая сутрин пак го направиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Може да свалиш тройника и да го продухаш отсам-оттам. Може да се е отчегъртило нещо и да прави мизерии."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
не ми се вярва, по скоро съмненията в изпарителя , който е БРЦ фокс , като преди година му сменях мембранитеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
nedialk00
-
ок са! Свещи те са на по малко от 10000 бош супер нещо там за газPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
днес пак нака, сутринта тръгвам на работа към 9,,00ч през всичките 15км(изван градско) забива не дава повече от 3-4 000км (хем загрява да раб темп) престоява цел ден колата на паркинга пред слжбата, тръгвам си към 19,,30 колата си е ок студена топла реже до 6000 обPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
тази сутрин същата работа помагайтеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ако е изпарителя , варианта ми е турски/че не знам колко време ще карам колата/ но проблема е супер странен!!! сутрин не върви /и то не всеки ден/ а привечер върви като откачена, чудя се да ходя да чиста клапана /но ме съмнява да е от негоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар