Danchojn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забива при рязко ускорение
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Заради налягането в бутилката. Ако е била заредена с твърде ниско налягане, след цял ден на топлото време, то леко се покачва, но след една нощ пада със сигурност. Ако си поизпразнил бутилката, зареди някъде но погледни манометъра на колонката да показва поне 10 бара. Не бива да показва над 13бара. Поне така мисля. Нищо, че филтъра е нов. Ако е попаднал в него прахоляк с влага, може да направи такива бъркотии.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Заради налягането в бутилката. Ако е била заредена с твърде ниско налягане, след цял ден на топлото време, то леко се покачва, но след една нощ пада със сигурност. Ако си поизпразнил бутилката, зареди някъде но погледни манометъра на колонката да показва поне 10 бара. Не бива да показва над 13бара. Поне така мисля. Нищо, че филтъра е нов. Ако е попаднал в него прахоляк с влага, може да направи такива бъркотии.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Има логика, но пък това ми се случва при 2 различни газстанцииPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
nedialk00
според мен е изпарителя, когато е студен мембраните не са в час нещо, после като се стопли се оправят, или запира нещо, ама там е проблема, взимай едно ловато и си ти, а впрочем масово зареждат на 8 атм. а трябва на 12...
Коментар
-
тази вечер отворих кранчето с четвърт об и шестограма за чуствителноста на мембраните с 1/2 оборот и ще пробвам утре, ако пак закликва май ще слагам нов изпарител и за вече не знам, като обясних на един газаджия днес-тъпака ми каза с насмешка карай я само по обед и вечерPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар