Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забива при рязко ускорение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Забива при рязко ускорение

Имам много странен проблем , който ту се появява ту не. Както си карам 80-90 на 5 та и върна на 4 та колата почва да сеца всеедно свършва газта и върви до 4000 об повече неще. Дали и на 5 трудно минава над 4000об но ги минава с по бавно набиране. Според вас какво е ? Мембрани, неправилна смес или /наскоро ми се запуши средното гърне-поради износване на средното гърне, то почна да запушва задното. И днес набъ,зо го замених с тръба, колата е учудващо тиха, и смятам да карам така докато купя комплект/ не знам дали и задното не се позапушило/ ?????
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Ако не си сменял филтъра на преди изпарителя го смени! Може да се е затлачил и да не може да прави дебит на газта...
    Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!

Коментар

Ако си връткал кранчето за газта е много намален дебита на газ.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ми настроис съм изпарителя и тройника и на икономия, ма освен да отвора с четвърт оборот кранчето /филтъра съм го чистил скоро- при мен не се сменя аз съм с БРЦ ривер клапана/
        Втората......пак същата!
        Punto75-Вече на жената!

Коментар

ако си затворил прекалено много нормално, отвори половин оборот и виж как ще е

Коментар

вчепа отворих четвърт оборот и всичко еше ок, форсиране до 6000 об, 140-150 вдигна, тая сутрин пак го направи
            Втората......пак същата!
            Punto75-Вече на жената!

Коментар

Може да свалиш тройника и да го продухаш отсам-оттам. Може да се е отчегъртило нещо и да прави мизерии.
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

не ми се вярва, по скоро съмненията в изпарителя , който е БРЦ фокс , като преди година му сменях мембраните
                Втората......пак същата!
                Punto75-Вече на жената!

Коментар

кабеляците и свещите как са, виж довечера като стане тъмно кабелите да не искрят

Коментар

ок са! Свещи те са на по малко от 10000 бош супер нещо там за газ
                    Втората......пак същата!
                    Punto75-Вече на жената!

Коментар

днес пак нака, сутринта тръгвам на работа към 9,,00ч през всичките 15км(изван градско) забива не дава повече от 3-4 000км (хем загрява да раб темп) престоява цел ден колата на паркинга пред слжбата, тръгвам си към 19,,30 колата си е ок студена топла реже до 6000 об
                      Втората......пак същата!
                      Punto75-Вече на жената!

Коментар

тази сутрин същата работа помагайте
                        Втората......пак същата!
                        Punto75-Вече на жената!

Коментар

Много правилно си се насочил към изпарителя според мен.Аз въобще не бих се впускал в ремонт на изпарител, което ти виждам си направил преди година, и вероятно ще го ревизираш пак, но това си е лично мое мнение и смятам се сещаш с какъв нов бих го заменил на същата цена като ремонта
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

ако е изпарителя , варианта ми е турски/че не знам колко време ще карам колата/ но проблема е супер странен!!! сутрин не върви /и то не всеки ден/ а привечер върви като откачена, чудя се да ходя да чиста клапана /но ме съмнява да е от него
                            Втората......пак същата!
                            Punto75-Вече на жената!

Коментар

Може да е от въздушният филтър. Махни го ако е лесно когато забива, за проба, но гледай да не е прашен участък от пътя.Друга причина може да е и самата газ. Пробвай да заредиш другаде.
                              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
                              X