Здравейте от скоро съм в форума и вече имам един въпрос свързан с колата ми имам която я имам от скоро Fiat Bravo 1.6 16V 1996г но нещо ми придърпва на по ниските обороти иначе на високи върви на какво се дължи това.За първи път карам кола инжекзион и съм малко бос така че малко съвети няма да ми навредят.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
здравейте имам проблем с придърпването
Collapse
X
-
Кабели, свещи, може би запушени инжектори.От много неща може да бъде.Най-евтиния вариант е да е от свещите.Колегите след мен да допълнят, ако съм пропуснал нещо.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
SPEEDER(TM) написа:а искам да попитам каде мога да отида на диагностика за да проверят нещата каде работят качественоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
имах същия проблем
имах същия проблем с пунто 1,1 - придърпваше на газ , но не и на бензин! докато ми уври главата, че газта е по-капризна към качествата на запалителната система на колата смених 3 изпарителя - дал господ... след това започнах със свещи, кабели и най-накрая забелязах, че едната от бобините на пунтото(то е с 2) нещо се е поразклатила! смених я с втора употреба и готово!!!FIAT PUNTO 1.1 8.6/100 газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар