Здравейте на всички има едно питане относно данъка на фиат марея 1.6 с заводски метан. Днеска бях в данъчна служба в Пловдив и питах дали има някакви отстъпки зареди метана и катализатора и ми казаха че има 50% ако това е писано в големия талон но за мои лош късмет не е отбелязано. 1ви въпрос. ако си сменя големия талон дали ще ми приспаднат данъка за предната година и половина и трябвали да мина преглед на бутилката защото имам итл. стикер който е до 2012 септември 2-ри въпрос. къде в Пловдив мога да мина преглед и регистрация на бутилката.3-ти въпрос. някои ако е имал подобен проблем нека да пише ще бъда много благодарен относно данък и регистрация на метана и сервиза за тях.Поздрави на всички в форума javascript:emoticon(’:P’)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отстъпки за биогориво
Collapse
X
-
отстъпки за биогориво
здравей анттонн и dobri_g за мое съжаление се оказахте прави. Днеска си смених талона на който пише природен газ вече и бензин но когато отидох в данъчното стана точно както сте написали. Оная шматка ме накара да сменя талона ако не пише биогориво или метан а днеска взе да ми върти точно това , че е над 74кв и няма как да стане и ми за губи работния ден и някой лев. Нямали някакви закони с който да го избегнем този момент аз ще потърся тези дни дано намеря нещо лошото е,че избързах но днеска ми беше по-свободен ден.Отстъпката само за катализатора ли е или и за метана трябва да има нещо и за него иначе това намаление няма смисъл когато колата е под 74кв защото тогава данъка ще е 20/30лв ако не се бъркам нещо. Мерси за коментарите все пак давайте ако има нещо javascript:emoticon(’’)
Коментар
-
киловатите би трябвало да падат при метан така и данъка
ivo-VE написа:Здравейте на всички има едно питане относно данъка на фиат марея 1.6 с заводски метан. Днеска бях в данъчна служба в Пловдив и питах дали има някакви отстъпки зареди метана и катализатора и ми казаха че има 50% ако това е писано в големия талон но за мои лош късмет не е отбелязано. 1ви въпрос. ако си сменя големия талон дали ще ми приспаднат данъка за предната година и половина и трябвали да мина преглед на бутилката защото имам итл. стикер който е до 2012 септември 2-ри въпрос. къде в Пловдив мога да мина преглед и регистрация на бутилката.3-ти въпрос. някои ако е имал подобен проблем нека да пише ще бъда много благодарен относно данък и регистрация на метана и сервиза за тях.Поздрави на всички в форума javascript:emoticon(’:P’)
Коментар
-
киловатите би трябвало да падат при метан така и данъка
ivo-VE написа:Има и още нещо което забравих да пиша имам някакъв итл. документ на които пише следното след превод на 2 реда alimetazine алтернатива с природен газ cng мощност макс от 68кв това можели да го използваме по някакъв начинjavascript:emoticon(’’)
Коментар
-
Колега, имаш ли нужда от помощ във връзка с използване на функциите на форума? Този раздел е предвиден за въпроси, свързани с конкретни технически проблеми на автомобили с газови уредби, а за въпроси от общ характер може да използваш разделите "Общи приказки" (ако не е свързано с технически проблем) или "Консултации по общи въпроси" (ако е свързано с технически проблем с автомобила).Моля не изключвай BB-кодовете, щом ги използваш в мненията си, защото мнението става по-трудно за разбиране. Моля не публикувай последователни мнения в рамките на няколко минути, използвай възможността за редактиране.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар