Газовата е обикновена REG и изпарител Landi. Системата е REGmatick O.M.V.L. Millenium В цял Бургас и Варна като видят REG и ме отпращат. Проблема е че като съм засилен и изключа от скорост оборотитр падат до 500 и колата гасне. Понякога на празех ход държи високи обороти 1500 - 2000. Ако дам газ и съм на висока скорост, а не съм много засилен (демек подам газ ама идва висока скороста на която съм) има детонации. Първо беше уж изпарителя. Никъде не намерих къде да ми подменят гумичките и трябваше да го сменя целия с Ланди. В повечето сервизи ми казват че едно електронно клапанче което е на тръбата от изпарителя и отива към въздуховодите трябвало да се регулира, но нямали софтуер. Последно говорих с един човек чак от Русе и ми препоръча един сервиз от Варна, но и там като цяло нищо, но човека ме убеди че не требвало да си давам стария изпарител защото бил много по добър от Ланди ... ама на всеки различно ти казва. Един даже ми вика да съм я махал таз газова и да съм дал 1000лв да сложа ГИ
Направо му се изсмях.Та сега вече съм без надежда и смятам сам да се заема с газовата и се надявам на помощ.Посления човек ми даде някои съвети как да си направя кутията за възд. филтър понеже съм със спортен и можело от него да е проблема.Аз искам да попитам как се регулира изпарител? Смятам да сменя филтъра с обикновен и да направя едно "U" завъртане на въздуховода да не влиза толкова въздух.И има ли някакъв филтър по тръбите между бутилката и изпарителя? Може ли да се чисти?Детонациите може ли да са плод на бедна смес? Как да я регулирам.Мерси много на включилите сеП.П. На бензин колата работи отлично
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар