Здравейте,Ясно ми е, че когато се сложи АГУ и колата работи на газ губи някаква мощност, но ако превключа на бензин, трябва ли да се държи, все едно няма поставено газово?Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мощност на колата след поставяне на АГУ
Collapse
X
-
Да,стига газовата да е свястно поставена,за да не трупа компа грешки и това да ти се итразява и при работата на бензин.Не спомена газов инжекцион ли си сложил/мислиш да слагаш или обикновена газова.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
-
Май е доста индивидуално и зависещо от бая фактори.Едни казват ,че колите им вървели по-добре на газ,други се оплакват след поставяне на газ....Май след монтажа се разбира цялата истина.Лично при мен няма разлика във вървенето на бензин след монтирането на газ.На газ се усеща ,че е по мудна,но на бензин си е както си беше преди да сложа газ.
Коментар
-
колега сори за спама ама кви пари ти излезе и една снимка на бутилката ще може ли че гледам си с Пунто и аз съм с такова и много се замислям още веднъж сори за спамаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
eusunt написа:Газов инжекцион е, поставиха го днес.И при бензин и при газ е еднакво мудна в момента, може и да се усеща лека разлика в полза на бензина, но е твърде лека, нищо общо с това, което беше.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:eusunt написа:Газов инжекцион е, поставиха го днес.И при бензин и при газ е еднакво мудна в момента, може и да се усеща лека разлика в полза на бензина, но е твърде лека, нищо общо с това, което беше.krasio_79bs написа:eusunt написа:Газов инжекцион е, поставиха го днес.И при бензин и при газ е еднакво мудна в момента, може и да се усеща лека разлика в полза на бензина, но е твърде лека, нищо общо с това, което беше.
Коментар
-
При газов инжекцион,ако колата ти е вървяла добре на бензин би трябвало да върви по същият начин и на газ.Разхода на газ също трябва да е доста близък до този на бензин.Обикновената газова е друга бира,но теб в този случай това не те касае,просто информативно.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
valentino321 написа:При газов инжекцион,ако колата ти е вървяла добре на бензин би трябвало да върви по същият начин и на газ.Разхода на газ също трябва да е доста близък до този на бензин.Обикновената газова е друга бира,но теб в този случай това не те касае,просто информативно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар