Молба към колегите с газифицирани Браво 1.4 12V - понеже ми предстои тази операция, а не мога да намеря правилното място на изпарителя ....Та молбата ми е за снимки къде и как са монтирани техните изпарители.Предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
RQ: Браво 1.4 12V с газ - снимка
Collapse
X
-
Колкото може по-близо до двг-то, за да имаш по-къси маркучи към инжекторите/плочката. И го сложи с ръба по посока на движението (напред). Абе принципа е, да имаш колкото може по-къси маркучи след него, по които минава газта."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
Synthy написа:Колкото може по-близо до двг-то, за да имаш по-къси маркучи към инжекторите/плочката. И го сложи с ръба по посока на движението (напред). Абе принципа е, да имаш колкото може по-къси маркучи след него, по които минава газта.
Коментар
-
Re: RQ: Браво 1.4 12V с газ - снимка
Uho написа:Молба към колегите с газифицирани Браво 1.4 12V - понеже ми предстои тази операция, а не мога да намеря правилното място на изпарителя ....Та молбата ми е за снимки къде и как са монтирани техните изпарители.Предварително благодаря.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Uho написа:Synthy написа:Колкото може по-близо до двг-то, за да имаш по-къси маркучи към инжекторите/плочката. И го сложи с ръба по посока на движението (напред). Абе принципа е, да имаш колкото може по-къси маркучи след него, по които минава газта."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Re: RQ: Браво 1.4 12V с газ - снимка
sok1 написа:Uho написа:Молба към колегите с газифицирани Браво 1.4 12V - понеже ми предстои тази операция, а не мога да намеря правилното място на изпарителя ....Та молбата ми е за снимки къде и как са монтирани техните изпарители.Предварително благодаря.
Коментар
-
не би трябвало да има значение ако е изолиран от въздействия - а в коша за двигателя няма нищо което да му въздейства смятам че може да се слага и по посока на движение и напряко и диагонално и всяак си .. само не знам дали технологично позволява да се монтира легнал? (по корем и по гръб) не би трябвало да му пречи и това .. но ако има клапани които са на свободен режим те биха се повлияли .. газаджиите да кажатFiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Аз мога да кажа за вертикалното монтиране. Слага се с ръб по посока на движението, за да не се влияе мембраната от тръгване/спиране. Все пак тя има някаква маса, от там интертност. А за легнало положение... май не съм виждал досега такъв, а и в упътването на изпарителите, които съм виждал изрично пише да се слага вертикално. Но нека и някой по-запознат от мен да каже. Аз съм средностатистичекси любител."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар