колеги, как стягате буренцата ? http://www.autogasmarket.com/shop/products/42.html за пълначката ме интересува конкретно, но и за тези буренца на газовия клапан и изпарителя и как се определя колко аванс се оставя между буренцето и края на тръбата ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стягане на буренца към медните тръби
Collapse
X
-
nedialk00Етикети: –
-
nedialk00
аз на пълначката го сложих буренцето, пъхнах тръбата с буренцето в пълначката и стегнах яко и не изпуска, но после като развих да проверя дали се е стегнало както беше на старата тръба - не беше пак можех да го махна; а тръбата я сменях понеже ми дойде къса за новото място на пълначката; та мисълта ми е, че явно се стяга с нещо предварително
Коментар
-
nedialk00
и аз мисля че има специални клещи, понеже като изкараш тръбата която влиза в изпарителя, там буренцето е застопорено на 3-4 см от края й
Коментар
-
Гарантираш ли че няма да има проблем, ако само да се завие? Защото след стягането с клещите за тази цел наистина е гарантирано, че няма да има проблем (ако се направи както трябва)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Гарантираш ли че няма да има проблем, ако само да се завие? Защото след стягането с клещите за тази цел наистина е гарантирано, че няма да има проблем (ако се направи както трябва).
Коментар
-
Да бе, ясно че при теб няма да има, щом го казваш като опция. При мен обаче, като сменях преди време изпарителя, и не успях да стегна добре буренцето и изпускаше газ, та се наложи газаджия да се намеси с въпросните клещи."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар