Здравейте колеги!Кажете място в София дето да слагат евросонди и да е възможно най-евтино.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде в София слагат евросонди?
Collapse
X
-
По принцип вече всички газаджии,където и да отидеш би трябвало да имат евросонди,защото от скоро ги задължиха да поставят такива при монтажа на газова уредба.Ама това по принцип...иначе мога да ти кажа сервиза в Княжево,където ми слагаха на мен газовата и е с евросонда,както и да ти дам телефон да ги попиташ колко би ти струвало това удоволствие.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
nedialk00
и аз мога да ти я монтирам, пък и ти можеш сигурно, стига да няма гаранция и изискване за монтиране в сервиз; като ходиш да я монтираш трябва да ти е празна бутилката
Коментар
-
nedialk00
ходил съм там ведниж за един ламбда контрол, механика е голям пичага, приема всеки клиент с усмивка,рабиране и му обръща внимание, пък и си разбира от работата, ще останеш доволен, не е като повечето аграри и селтаци, които се занимават с авторемонти
Коментар
-
nedialk00 написа:ходил съм там ведниж за един ламбда контрол, механика е голям пичага, приема всеки клиент с усмивка,рабиране и му обръща внимание, пък и си разбира от работата, ще останеш доволен, не е като повечето аграри и селтаци, които се занимават с авторемонтиFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар