Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде в София слагат евросонди?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде в София слагат евросонди?

Здравейте колеги!Кажете място в София дето да слагат евросонди и да е възможно най-евтино.

На мен ми я сложиха в един сервиз в дружба 2 до гаража на рейсовете. цена на евросондата + паспорт на газовата уредба и преглед беше около 100лв.

Коментар

По принцип вече всички газаджии,където и да отидеш би трябвало да имат евросонди,защото от скоро ги задължиха да поставят такива при монтажа на газова уредба.Ама това по принцип...иначе мога да ти кажа сервиза в Княжево,където ми слагаха на мен газовата и е с евросонда,както и да ти дам телефон да ги попиташ колко би ти струвало това удоволствие.
      Fiat 1.4 12V
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      Да си втори значи да си първи сред загубилите.
      Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

А къде в София мога точно оригинална евросонда Ловато да си закупя и евентуално да ми я монтират?
        Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

и аз мога да ти я монтирам, пък и ти можеш сигурно, стига да няма гаранция и изискване за монтиране в сервиз; като ходиш да я монтираш трябва да ти е празна бутилката

Коментар

Да, ясно, но предпочитам в сервиз, в който да получа документ насреща
            Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

didalko написа:
              Да, ясно, но предпочитам в сервиз, в който да получа документ насреща
              http://www.lovato-bg.com/ :D
              Fiat 1.4 12V

Коментар

ходил съм там ведниж за един ламбда контрол, механика е голям пичага, приема всеки клиент с усмивка,рабиране и му обръща внимание, пък и си разбира от работата, ще останеш доволен, не е като повечето аграри и селтаци, които се занимават с авторемонти

Коментар

nedialk00 написа:
                  ходил съм там ведниж за един ламбда контрол, механика е голям пичага, приема всеки клиент с усмивка,рабиране и му обръща внимание, пък и си разбира от работата, ще останеш доволен, не е като повечето аграри и селтаци, които се занимават с авторемонти
                  +1 :D
                  Fiat 1.4 12V

Коментар

Working...
                  X