имам Брава 1,6 103к пласмасови колектори , каква марка ГИ да монтирам КАР ГАЗ ИЛИ ФОБУС,И КАКЪВ РАЗХОД ЩЕ МИ ДАДЕ КОЛАТА НА ГАЗ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАКЪВ ГИ ДА МОНТИРАМ
Collapse
X
-
Не го баламосваи, ни разсхода ти е същия, ни вървежа. Иначе ако колегата неможе си позвили БРЦ по добре Фобос пред тая другата дето спомена Ако не друго то на фобос софта е по читав, и има вариант да ти я направят добре за да нямаш ядове, инак след седмица две пак ще си в раздела с друг въпросПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Не го баламосваи, ни разсхода ти е същия, ни вървежа. Иначе ако колегата неможе си позвили БРЦ по добре Фобос пред тая другата дето спомена Ако не друго то на фобос софта е по читав, и има вариант да ти я направят добре за да нямаш ядове, инак след седмица две пак ще си в раздела с друг въпросFIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
-
yori2 написа:Фобос не бяха ли китайски софтуер и български и турски части. Заволи е доста добро решение. Качеството му е като ба БРЦ-то а цената е по-ниска.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Винаги ми е било интересно като се каже "фабрично монтирана" мога да покажа фабрично монтирана газова за да видите какво представлява, просто колата има единствено и само газова, бензинова система и резервоар и всичко свързано с бензин липсва. На това му викам фабрична газова А колегата със Стилото не е лошо да спомене с тези 45 литра като минава 600 км колко от тези километри са на безнин щото няма да ме убеди че като запали сутрин и седи на място да загрее че да мине на газ и тогава да тръгне Верно е че на газ може да се направи да върви колкото на бензин че и повече но за сметка на няколко литра от горе, верно е че може да се направи да гори и приблизително колкото на бензин но за сметка на доста коне от долу, но да се постигнат и двете неща то проста някои от законите на физиката или газта която ползваш са ни непозната материяПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
ГИ СЕК цена 800-900 лева с оригинални италянски части. Рейката е реил , изпарителя е двустепенен полски и софтуера е полски. Всичко друго италанско. От 2 години съм с такъв и нямам никакви ядове освен цената за газта. :D В софия и пловдив мисля че се предлагат.П.С. А относно ФОБОС моля които не е запознат или е "запознат" от разни "майстори" моля да не коментира защото просто не знае.Не искам да обидя никого. Съжалявам ако съм го направил.Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Винаги ми е било интересно като се каже "фабрично монтирана" мога да покажа фабрично монтирана газова за да видите какво представлява, просто колата има единствено и само газова, бензинова система и резервоар и всичко свързано с бензин липсва. На това му викам фабрична газова А колегата със Стилото не е лошо да спомене с тези 45 литра като минава 600 км колко от тези километри са на безнин щото няма да ме убеди че като запали сутрин и седи на място да загрее че да мине на газ и тогава да тръгне Верно е че на газ може да се направи да върви колкото на бензин че и повече но за сметка на няколко литра от горе, верно е че може да се направи да гори и приблизително колкото на бензин но за сметка на доста коне от долу, но да се постигнат и двете неща то проста някои от законите на физиката или газта която ползваш са ни непозната материяFIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
-
Да "кадърно" е правилната дума щото и Виале да сложиш като е накъдърно жална ти маика, де да беше и в БГ така поне в 50% от сервизите да монтираха кадърно и после да караш и да нямаш ядове, ама....Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар