Колеги я ми обяснете какъв е тоя преглед на газовата че ми писна да не ме зареждат по бензиностанцийте. От бензиностанцията ме пратиха на едно място да си направя прегледа на газовата но от там ми поизкаха паспорт на АГУ-то който вобще незнам че трябва и да съществува.Имам некви документи на газовата ама незнам дали някой от тях е въпросния паспорт щото всичко пише на италянски (Lovato).Дайте нещо препоръки какво да правя как се вадят тези документи и от каде щото освен безиностанцийте чух че и ченгетата можели да сурвакат за тва,а не ми се изка от неведение по въпроса да ме въведат в некоя глоба Благодая предварително и се извинявам ако темата се дублира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преглед и легализация на АГУ
Collapse
X
-
nedialk00
ами отиваш в пунката който правят годишни прегледи на газовите уредби - проверяват с едно уредче за изтичания на газ - това е целия преглед; и зарядното трябва да е навън;; а ти нямаш паспорт защото досега не си минавал такъв преглед, като отидеш за първи път и ти го издават паспорта
-
nedialk00 написа:ами отиваш в пунката който правят годишни прегледи на газовите уредби - проверяват с едно уредче за изтичания на газ - това е целия преглед; и зарядното трябва да е навън;; а ти нямаш паспорт защото досега не си минавал такъв преглед, като отидеш за първи път и ти го издават паспорта
Коментар
-
no_name_k написа:Колега виждам,че си от Пазарджик та ако искаш отиди в едно сервизче аз там е озаконих моята.Намира се преди бившият месокомбинат срещу едно магазинче за селскостопански инвентар.Ако не се сещаш пиши на Л.С да ти обесня по подробно.
Коментар
-
да не те заблудя ,ама ако бутилката е по стара от мисля 7 години се прави снимка на ренген........ами ще трябва да идеш на такова място,където правят паспорт на бутилката ,има такива пунктове ,където с готов паспортсъщо могат да ти направят прегледа ,но не могат да ти направят паспорттипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар