Здравейте колеги от няколко дена съм собственик на газова уредба мим-газ. Колата е Фиат сеиченто 1.1 моно инжекция 55 кс.Първоначалните ми мнения са че разхода е малко висок. След първото зареждане на бутилката при положение че беше напълно празна сипах за 10 лв. около 8 литра и изминах 70 километра и колата започна да гуми обороти и погава напълних до горе. По мой изчисления разхода ми идва някаде 11-12л./100 км. Отидох при майстора и той ми каза че някви мембрани не били урегнали и за това бил такъв разхода. Искам ако може да дадете някакво мнение по въпроса защото съм много зле с тази тема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход на газ ????
Collapse
X
-
Колега КИМИ -13-14 на 100 разхо за нормално при 1.1 и 55 конски сили???Без лоши чувства,но ако при теб е така значи не е нормално.Моят мотор е същият и при смесено каране разхода е 8.3,извънградско с литър надолу,а в София около 10.Доколкото чета и при колегите с такъв двигател е така,даже при някои и по нисък.Колега byby найстина трябва да улегнат мембраните и при мен бе така първите 300 до 400 километра.Police_pz
Punto 1.1 55hp
Коментар
-
Смени филтъра като за начало преди да ходиш да ти я донастроят.Донастройката се прави след 500-600 км и със нов филтър.Отначало докато слегнат мембраните гори различно-и при мен беше така.После газаджиите след 500-600 км я донастройват.За газови уредби много колеги препоръчват свещи Silwer Brisk ,струват към 5 лв парчето.http://www.brisk.biz/catalog.phpFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар