Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

свързване на ламбда контрол ловато лов еко

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ясно че не влия е но той стъпковия мотор на ламбдата в момента е в константно положение, все едно съм с тройника и мога да си регулирам празни ход, но сега търя компютър за настройка

Коментар

Скоро ще се закача към контрола http://www.propan.ru/support.html от тук може да си изтеглите софтуера който е на снимките върви под 98 http://www.lpg-kits.com/interfaces.htm от тук може да си вземете всичко на готово за 70 лева, но реално излиза за 8 :D
      Прикачени файлове

Коментар

С нито едното от двете няма да стане. Нито с програмата нито с кабела.

Коментар

Здравейте колеги. 1 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН наколегата Янис. Извинявайте,че се намесвам във вашия форум и тема /защото аз съм голфажия , но не мога да разбера защо на фолцвагените не слагат такива системи - или поне не е било скоро/. Та да си дойда на думата. Днес и аз си купих ламда контрол ЛОВ ЕКО на Ловато и тръгвам по стъпките на Недялко, на който благодаря за предоставената информация Мойта с-ма като гледам е същата /само на снимката - на твойта - немога да им видя номера-кода/, но нямам розов кабел, а виолетов - иначе всичко друго е така. От утре започвам монтажа А колегата Янис, ще помоля да даде малко повече инфо /рзабира се като му отпочине главата от днешното събитие/, защо смята, че работите при Недялко не се получават. Нима нещо е сбъркал??? И нека не забравяме, че " природата не сме я наследили от родителите си, а сме я взели на заем от децата си"

Коментар

колега минков, за съжаление няма да успееш аз се мъчих няколко дни, но не става, можеш само да си инсталираш кабелите, но за настройката ще ти трябва помощ от някой, който се занимава професионално и има нужния софутер за настройка, аз ще разчитам на помоща на колега qnisz, а с ламбда контрола мисля да си сложа и един ТАП

Коментар

когато сложих контрола и му подадеш захранване стъпковото му моторче застава в едно компромисно положение(поне при мен така застана де) и в момента си карам така, докато се настрой

Коментар

Свързване на ламбда контрол ЛОВ ЕКО наЛовато

Здравей колега.Мойта с-ма след като им подам ток , също тества стъпковото моторче и то остава в някакво средно положение.Аз я купих на втора ръка и човека ме убеди, че много лесно се е самобучила.Сега утивам и почвам монтжа и ще пиша /до колкото мога да докопам нет/.А колкото до ТАПа и аз съм за, но засега ще се задовлля с въртене на делкото докато подкарам контролера. УСПЕХИ

Коментар

Здравейте,колеги.От скоро имам Fiat Bravo 1.6 16v с газова уредба landi.Колата дълго време не е работила на газ,нямаше бутилка когато я взех.Сложих заредих всичко е ok,но стъпковото моторче беше блокирало в долно положение и не работеше.сложих тръбичка на негово място и колата работи.Искам да вържа друга ламбда контрол,защото има проблем в управляващия блок на газовата(така ми казаха в сервиз).Спрях се на това http://www.runel-tech.com/?iCategory=7&p=productsList дайте съвет дали ще стане,че не ми се сменя газовата.
                  Fiat Punto mk1 1.2i

Коментар

Колеги само с монтажа няма да стане понеже ламбда контрола не знае какви данни да чака от ламбда сондата и ТПСа. Трябва да се зададе каква информация да чака как да работи ламбда симулатора стъпките минимум/максимум да се осжободи стъпка дефалт и други подобни. :D

Коментар

Не е ли точно за това управляващият блок който е с моторчето,тои взима информация от сондата ,от датчика на дроселовата клапа,и eku.
                      Fiat Punto mk1 1.2i

Коментар

nigioo написа:
                        Не е ли точно за това управляващият блок който е с моторчето,тои взима информация от сондата ,от датчика на дроселовата клапа,и eku.
                        За това е,ама кои стойности са правилни? Има ламбда 0-0,8Волта,както и такива 0-5 волта.Янко ти каза,че трябва да се програмира,обучи или както искаш го наречи,а не да работи по дефолт.
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Сама ли се обучава ,или след монтажа се ходи в газ сервиз за диагностика?
                          Fiat Punto mk1 1.2i

Коментар

Имаше някакъв начин на самообучение ама аз до сега не съм прави по него понежи си имам кабел за тази работа. Имах един случай на който след ка то клиента си я беше *обучил* я настройвах и се оказа че практически не е направил нищо. Така че си иска кабел. Веднъж настроена не се налага донастройка понеже има опция за самонастройка на определената стъпка разбирасе при положение че е пусната.

Коментар

газовата уредба е с оригинална ламбда контрл.моторчето е в затворено положение и не реагира .имали нещо което мога да проверя ,слагал съм и друго,но на друга марка и то не се мести като давам газ.за това искам да сложа друга ламбда контрол на тази газова,и ако трябва да я обуча.
                              Fiat Punto mk1 1.2i

Коментар

nigioo, най-добре се разбери с янко ще ти я направи супер, аз ходих днес и всичко е ОК с газовата и ламбда контрола а и той може да ти предложи друга ламбда контрол система

Коментар

Working...
                                X