Здравеите от скоро имам Темпра 1.8 i.e има газова но ел.системата не е прикачена, от копчето излизат 6 кабела черен които виси до копчето син които минава през клапана изпарителя и отива в емолатор или симолатор незнам как се казва, червен и кафяв които отиват дирекно в симолатора имат снатка с клема, жълто-зелен които сие маса тои сие варзан, и лилав които стои до клапана никаде не е варзан, та се питам кои кабел за каде е, ясно ми е че червения е главен + кам копчето и мисля да взема + от контакния ключ, но до там кои кабел е за бензина кои за гаста Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване Агу
Collapse
X
-
Така за сега никои нищо ама караи :D така ток до копчето прекарах светва като дом на контакт обоче като дам копчето на гас свети и лампичката на бензин, отпред зад инжекциона намерих бушона има един кабел които е снаден, от копчето остава един като е на контакт по него има ток, от клапана езлиза един абе общо има 5 кабела и ме самнява че там трябва да има реле някакво което спира пампата и дава ток на клапана на газта дали е така ще чакам някои да каже преди да стане някоя беля
Реклама
Collapse
Коментар