колеги да питам колко пари ще струва да си напрааа фиат купе 1.8 на газМодерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ще струва Фиат Купе 1.8 16в да се направи на газ?
Collapse
X
-
http://www.gasmagazin.com/%D0%B7%D0%...%B0%D1%81.html Тук можеш даси направиш една груба сметка, естествено ако знаеш какво ти трябва
Коментар
-
николофф написа:А обикновенна газова става ли на тоя мотор,че всеки казва различно...
Коментар
-
Immortal написа:николофф написа:А обикновенна газова става ли на тоя мотор,че всеки казва различно...
Коментар
-
николофф написа:rudiem написа:При Браво 1.6 16В няма проблем с обикновена газова снабдена с емулаторите.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Все си мисля, че икономията от ГИ е поне 1-2 литра на 100км. По-малката загуба на мощност, особено за малки мотори, също не е за пренебрегване. При 15,000 км годишно (средно) излизат около 150-300 литра газ икономия, което в пари е около 200-400лв на година. Това е ако е добре регулирана обикновената газова. Иначе отива още по-голяма разликата. Гърмежи, кихалки и др. екстри изобщо не ги смятам. За 5 години разликата само от гориво (между обикновена и ГИ) е НАД 1000-2000 лв.Аз лично не мога да разбера и приема обяснението да не се слага ГИ, защото няма пари. А как намират пари хората за телефони по 500+ лева, за телевизор, за какво ли не... Ами дори заем е напълно оправдано да се вземе за ГИ. Вноските се плащат само от спестените пари от гориво!Англичаните казват, че не са достатъчно богати, за да си позволяват евтина стока. Само и единствено защото си правят сметката не от днес за утре, а малко по-напред.Не правете така, че за да спестите 300лв днес, да плащате по 300лв отгоре всяка година. Или пък правете каквото си искате...
Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
Lancia Lybra SW 1,9JTD
Коментар
-
koceto_8 написа:Все си мисля, че икономията от ГИ е поне 1-2 литра на 100км. По-малката загуба на мощност, особено за малки мотори, също не е за пренебрегване. При 15,000 км годишно (средно) излизат около 150-300 литра газ икономия, което в пари е около 200-400лв на година. Това е ако е добре регулирана обикновената газова. Иначе отива още по-голяма разликата. Гърмежи, кихалки и др. екстри изобщо не ги смятам. За 5 години разликата само от гориво (между обикновена и ГИ) е НАД 1000-2000 лв.Аз лично не мога да разбера и приема обяснението да не се слага ГИ, защото няма пари. А как намират пари хората за телефони по 500+ лева, за телевизор, за какво ли не... Ами дори заем е напълно оправдано да се вземе за ГИ. Вноските се плащат само от спестените пари от гориво!Англичаните казват, че не са достатъчно богати, за да си позволяват евтина стока. Само и единствено защото си правят сметката не от днес за утре, а малко по-напред.Не правете така, че за да спестите 300лв днес, да плащате по 300лв отгоре всяка година. Или пък правете каквото си искате...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар