колеги да питам колко пари ще струва да си напрааа фиат купе 1.8 на газМодерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ще струва Фиат Купе 1.8 16в да се направи на газ?
Collapse
X
-
http://www.gasmagazin.com/%D0%B7%D0%...%B0%D1%81.html Тук можеш даси направиш една груба сметка, естествено ако знаеш какво ти трябва
Коментар
-
николофф написа:А обикновенна газова става ли на тоя мотор,че всеки казва различно...
Коментар
-
Immortal написа:николофф написа:А обикновенна газова става ли на тоя мотор,че всеки казва различно...
Коментар
-
николофф написа:rudiem написа:При Браво 1.6 16В няма проблем с обикновена газова снабдена с емулаторите.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Все си мисля, че икономията от ГИ е поне 1-2 литра на 100км. По-малката загуба на мощност, особено за малки мотори, също не е за пренебрегване. При 15,000 км годишно (средно) излизат около 150-300 литра газ икономия, което в пари е около 200-400лв на година. Това е ако е добре регулирана обикновената газова. Иначе отива още по-голяма разликата. Гърмежи, кихалки и др. екстри изобщо не ги смятам. За 5 години разликата само от гориво (между обикновена и ГИ) е НАД 1000-2000 лв. Аз лично не мога да разбера и приема обяснението да не се слага ГИ, защото няма пари. А как намират пари хората за телефони по 500+ лева, за телевизор, за какво ли не... Ами дори заем е напълно оправдано да се вземе за ГИ. Вноските се плащат само от спестените пари от гориво!Англичаните казват, че не са достатъчно богати, за да си позволяват евтина стока. Само и единствено защото си правят сметката не от днес за утре, а малко по-напред.Не правете така, че за да спестите 300лв днес, да плащате по 300лв отгоре всяка година. Или пък правете каквото си искате...Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
Lancia Lybra SW 1,9JTD
Коментар
-
koceto_8 написа:Все си мисля, че икономията от ГИ е поне 1-2 литра на 100км. По-малката загуба на мощност, особено за малки мотори, също не е за пренебрегване. При 15,000 км годишно (средно) излизат около 150-300 литра газ икономия, което в пари е около 200-400лв на година. Това е ако е добре регулирана обикновената газова. Иначе отива още по-голяма разликата. Гърмежи, кихалки и др. екстри изобщо не ги смятам. За 5 години разликата само от гориво (между обикновена и ГИ) е НАД 1000-2000 лв. Аз лично не мога да разбера и приема обяснението да не се слага ГИ, защото няма пари. А как намират пари хората за телефони по 500+ лева, за телевизор, за какво ли не... Ами дори заем е напълно оправдано да се вземе за ГИ. Вноските се плащат само от спестените пари от гориво!Англичаните казват, че не са достатъчно богати, за да си позволяват евтина стока. Само и единствено защото си правят сметката не от днес за утре, а малко по-напред.Не правете така, че за да спестите 300лв днес, да плащате по 300лв отгоре всяка година. Или пък правете каквото си искате...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар