Здравейте колеги преди 2 дни станах собственик на Fiat Мултипла на метан 1.6 16v внос от Германия имам следния проглем на ниски обороти колата прекъсва на метан на бензин си работи съвсем нормално какво ли не направих вчера сложих нови кабели нова бобина нови свещи почистихме дюзите свалихме изпаритела почистихме го вътре имаше едно малко филтарче попитах газаджиите казаха че е добре трябва да е черно за да е за смяна и не става и не става от какво може да е тва прекасване ако някой се е срещал със същия проглем ще му бъда много благодарен да ми каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Fiat Мултипла с заводски метан - прекъсва
Collapse
X
-
Онзи ден имах една с подобен проблем и се оказа дюза. Този признак има две вазможни причини. Едната е да е влязло масло в дюзите другата е да е тръгнала някоя дюза. Първото може да решиш с почистване на дюзите в ултразвукова вана с подходящ разтвор и комутатор на дюзи. Втората е по проблемно иска повече парици смяна на дефектиралата дюза със скромната сума от 261лв. за нова. :D Аз на 24/25 този месец ще съм във Варна ако имаш проблем се обади да хвърля по едно око с какво мога да ти бъда полезен.
Коментар
-
Въпрос
Колега,какво по точно са сменили и колко парички заминаха?Лека!germand написа:turboto написа:Не го прави само студена и като е загрела пак прекасва мени оборотите дюзите ги чистихме на ултра звук да не би от някой датчик да е проглемаFIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
lithrone
Nikolow написа:Само студена ли го прави този номер?Дава ли от време на време грешка на компа и да не иска сама да обърне на метан?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар