Здравейте.смених евросондата на Фият Браво.Той е с landi газова уредба. Сложих турска евросонда,всичко е еднакво ,но сега не показват диодите на ключа.дам ли контакт показва пълно веднага,а самата стрелка си показва точно.буксата е еднаква.дали не съм се прецакъл и да не отговаря с ключът.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна евросонда
Collapse
X
-
Можели да работи евросонда без да е захранен ел. клапана
Здравейте,Не знам дали тук трябва да поставя своя въпрос, но реши щом става въпрос за евросонда. Преди няколко дни ми смениха поплавъка с целия механизъм на газовата бутилка с евросонда тип 244-30 H48433 Feroni.След няколко дни се загледах и видях, че двата проводника излизащи от клапана са свързани по следния начин.Черния проводник(-) е свързан върху металната пластина на клапана.Синия проводник (+) е пухнат просто в гофрираната тръба на изходящата газ, без да е свързан към клапана в предната част на автомобила. Аз съм с обикновена газова уредба и мисля, че нещо е направил газаджията на евросондата, защото го е мързяло да пусне един проводник до предната част на автомобила.Имали смисъл да свързвам клапана в този случай, ако е шунтиран вътре в газовата бутилка при поставянето на евросондата.Брава 16 16v 1998г 101 сс
Коментар
-
Аз бих се върнал при "майстора" и културно бих помолил да си свърши работата оново, но сондата да изпълнява своята функция пълноценно.Какъв е смисъла от тази сонда след като е закачена като тези от стария тип?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
grozyo написа:Утре отивам да поговоря културно с него, защо платих за нещо което трябва да работи а той да го шунтира.Благодаря Ви за съветите.Тука разбрах и как да си свържа и ниво показателя, да ми показва нивото на газта в купето.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Stefanaki написа:Аз бих се върнал при "майстора" и културно бих помолил да си свърши работата оново, но сондата да изпълнява своята функция пълноценно.Какъв е смисъла от тази сонда след като е закачена като тези от стария тип?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Aми смъсала е на евросондата е че може да ти показва нивото на газта в бутилката щот има поплавък с съпротивление . С тоя клапан и без тоя клапан ... Има си гайка за спиране газта и врътка за входящата ...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Fiat_Punto11 написа:Aми смъсала е на евросондата е че може да ти показва нивото на газта в бутилката щот има поплавък с съпротивление . С тоя клапан и без тоя клапан ... Има си гайка за спиране газта и врътка за входящата ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар