Днес отидох да заредя газ на някаква измислена газ-станция.Изминах 1 км и колата започна да гасне в движение.Изведнъж оборотите падат и изгасва.На място няма проблем колкото и да я форсирам си даржи оборотите,но тръгна ли и изгасва.Това го прави само на газ.На бензин върви перфектно.И така се прибрах.Въпроса е дали може да е кофти газта която съм заредил,но чак пък толкова.Забравих да кажа,че съм с газов инжекцион.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гасне на гас
Collapse
X
-
според мен при движение влиза въздух някъде и ти обеднява сместта. т.е. ако имаш някой маркуч, който /например/ е изваден и е обърнат напред-по посока на движението на колата като тръгнеш и засмуква много въздух, на място си засмуква колкото му е нужно. не твърдя, че е това, просто предположениеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
johnfound написа:Не си прави труда да сменяш тръби. При газовия инжекцион, този ефект не трябва да се получава. Най-вероятно проблема е със лоша газ, и/или запушен филтър. Това че на място можеш да я форсираш нищо не значи - в движение режима е съвсем друг.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Днес замалко да ме блъснат.Не бях забелязал,че превключвателя на гаста е вкючен и както карах(на бензин) и колата превключи на гас.Бях точно на едно кръстовище и изгасна.Добре че хората срещу мен спряха.Какво да я правя тази гас(около 12 л)?Бутилката е 30л.Дали ако я смеся с друга гас ще мога да я карам или да я източа и да си слагам друга гас?COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
NPD написа:Днес замалко да ме блъснат.Не биах забелязал,че превключвателя на гаста е вкючен и както карах(на бензин) и колата превключи на гас.Бях точно на едно кръстовище и изгасна.Добре че хората срещу мен спряха.Какво да я правя тази гас(около 12 л)?Бутилката е 30л.Дали ако я смеся с друга гас ще мога да я карам или да я източа и да си слагам друга гас?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
NPD написа:Май нещо не сте ме разбрали.Бутилката беше празна и съм заредил само за 10 лв.Което значи към 12л.И въобще немога да я карам на гас,затова си карам на бензин.Затова попитах дали ако я допълня ще мога да я изразходя или да я махна,но ще загазовам целия районVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар