Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо стана с Фобоса (аз му го причиних)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Нещо стана с Фобоса (аз му го причиних)

montero881988 написа:
    Capo_69 написа:
    motovalve написа:
    наляганията на газта се движат в стойности под 1000,
    Е как искаш да ти работи ??? Налягането трябва да е около 1400 !Вдигаш налягането - развиваш малко и се качваш у МПС-то да си настроиш времената по изискванията ти.А на всички който им се скапва колата "от газовата" ще им кажа, да имат да вземат.Няма как газовата да ти влоши работата на мотора при бензинов режим.Просто му е дошло времето именно тогава и си въобразявате какво ли не.Направете си колите да работят на бензин добре и тогава ровичкайте .....Ще се повторя, няма вариант газовия комп да влияе на работата на бензиновия.На бензиновия може да му повлияеш единствено ако направиш някакви промени по МАП картите и ........ така по-известните чип тунинги Хайде със здраве :D
    Колега не претендирам че разбирам,но на бензин си работи добре,не клати оборотите,на газ ги клати,на бензин върви на газ не,показва богата или там бедна смес,от както сложих газовия инжекцион,е кой да е виновен,два дена колата седи в сервиза,настроена е на бензин,карана само на бензин,и днес настроена УЖКЕМ и на газ,и утре сутринта,ще се види ,кой е прав и кой крив и от какво точно се е*е колата
    Здравейте.Колега, при теб нещата са друго яче. Колата на бензин ти работи добре, значи е наред колата и от газовата уредба нямаш проблеми при работа на бензин.За това че когато прехвърлиш на газ не е добре, е показателно че и трябва настройка.Трябва да посетиш фирмата която ти е монтирала газовата уредба.

Коментар

Здравейте.Колега, при теб нещата са друго яче. Колата на бензин ти работи добре, значи е наред колата и от газовата уредба нямаш проблеми при работа на бензин.За това че когато прехвърлиш на газ не е добре, е показателно че и трябва настройка.Трябва да посетиш фирмата която ти е монтирала газовата уредба.[/quote]Дам колега,може и така да е,малко са ми далече но ще се наложи,но лошото е че след настройка и на бензин и на газ ,всичко ок,до следващата сутрин когато нещата започват пак,просто по притихнали,и нз и аз ,май трябва да се търси причината,в по малките неща и да се почне наред
      Фиат Типо 1.4 i
      Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks

Коментар

montero881988 написа:
        Здравейте.Колега, при теб нещата са друго яче. Колата на бензин ти работи добре, значи е наред колата и от газовата уредба нямаш проблеми при работа на бензин.За това че когато прехвърлиш на газ не е добре, е показателно че и трябва настройка.Трябва да посетиш фирмата която ти е монтирала газовата уредба.
        Колега оказа се прав,наистина си трябва качествена настройка,но и още нещо .След като в сервиза прегледаха всичко и по газта се видя че са ми сложили специалистите от Фобос 3бр. инжектора на 2.4 и 1 бр. на 2.6 ,въобще не беше разпробит както трябва,след настройка на бензин и адаптацията,една бърза настройка на газ и колата заспа.Сега сутрин си паля спокойно,оборотите изхвърчат,нормализират се,не гасне,не тресе,има ход педала,може да си я форсирам колко искам,и най важното не седа на едно място да чакам да стане 30% за да превключи на газ и да тръгна,просто алфата заспа ,направо душата да ти се сгрее,АМАН ОТ КАДЪРНИ МАЙСТОРИ
        Фиат Типо 1.4 i
        Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks

Коментар

Working...
        X