Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измамата Браунов газ (HHO) и кой има интерес от нея

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Danchojn написа:
    muns61 написа:
    А какъв ще е ефекта, ако на кола с такъв генератор, намаляващ консумацията на гориво, се сложат гуми с ниско съпротивление, подобрен софтуер за управление на мотора и в двигателя и купията се налее Политрон?
    А какъв ще е ефекта ако философите във форума престанат да пишат безмислени постове?
    Съвсем сериозно питам, какъв ще е мултиплицирания ефект от тези напредничави технологиии.Колкото до квалификациите, за всеки тук могат да се приложат.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Извинявам се, не мога да коригорам предното мнение.Да прибавим спойлери за намаляване на въздушното съпротъвление, спортен филтър, права генерация и енергоспестяващо устройство с 2 диода, дето се хака в запалката...
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ха - какво е това устройство за запалката! За пръв път чувам за него. Да не е като онзи изи бокс или нещо такова беше сякаш?

Коментар

InjStoichev написа:
          1. Може да има редица причини поради които да не се използват. Може да има вредни влияние както вече споменах, и от това да се намали гаранцията на автомобилите и техни срок на експлоатация. Те печелят от продажба на автомобили и части за тях, а не от сто неща. Защото тези генератори са си цяла наука. Човек се занимава с едно нещо и се усъвършенства в него, а не в няколко.. Тези които искат да разбират от всичко накрая нищо не могат да направят както трябва от мен да го знаеш или поне винаги ще има по-добри от тях. И е по-добре за търговията да се продава гориво вместо сам да си го прави потребителя. А аз да те попитам, защо преди години са изтеглили от пазара всички електромобили ? Даже са ги отнели от собствениците им след като вече са били закупени? 2. Сайтовете ги намирам в ИНТЕРНЕТ. А ти как може да вярваш на неща, които не си проверил видял пипнал и изпитал? В учебника по химия за 6 клас било пишело... а вие като сте ги чели тези учебници, коя година е било.... или от тогава на сам няма никакво технологично развитие. Всеки ден излизат нови схващания и открития, някой от тях току виж се превръщат в нещо повече от идея. А някой от тях дори противоречат на по-старите. Ти сигурен ли си формата на земята? Лично видя ли я? Защо Вярваш сляпо на това, което ти се казва от някой? И с каква цел ти ще ни обеждаваш, че земята е еди каква си? Едни вярват в едно други в друго. Ама не е важно в какво вярваш, а как стоят нещата в действителност и в този ред на мисли..........Как така този въображаем, лъжлив, измислен, несъществуващ, газ може да заварява различни материали, да топи или изпарява волфрам, достига различни температури, може да намали вредните емисии в автомобилите, може да повиши мощността, но само за икономия на гориво всичко е пропаганда и лъжа. Или сега ще ми кажете, че не може нищо да разтопи и че не намаляват вредните емисии и нищо не можеш да завариш с него и се продава просто така в Европа и щатите... Нали ако всички лъжат тия фирми дето ги продават ще фалират още преди първата година бе... В щатите и Европа няма кой да купи нещо, което не действа и да си замълчи.. Хората там имат правосъдие и си търсят правата за разлика от "БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ" И последно. В тези сайтове, които съм пратил има препратки към източниците от които е взета инфромацията. Вие направихте ли си труда да разгледате? Не ми изглежда 50 източника да са писани от един и същи човек, който да е оставил 50 различни контакта за връзка. Или това е един огромен заговор в който са назначени стотици хора, които да потвърждават лъжите му.
          Желязна логика ! Наистина - призовавам, този, който е реализирал успешно монтаж и икономии в последствие - да сподели, кое е поставил, и с колко се различава разхода!
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

M5kov написа:
            Защо нито един автомобилен производител не използва това революционно откритие, а всички се надпреварват за по-нисък разход на гориво?
            Интереси и нищо друго, това е верният отговор. Ако се върнеш десетина години назад ще видиш как започна производство на ел. автомобили и как изведнъж всичко беше спряно. Надпреварата за по нисък разход..... я приеха със закон на някои места.Можеш също така да видиш печалбите на петролните компании за един ден. Също така можеш да видиш колко пари се дават за разработки на екологични.... неща.............И накрая стигаме до интереси и нищо друго.П.С. също така в това нещо няма бъдеще, ДВГ много скоро ще има само в музеи. Много по добре е да работят върху студен ядрен синтез... от колкото върху някаква клетка.

Коментар

chaveto никой не работи по студен ядрен синтез поради една проста причина. Такъв случай има записан ЕДИН път, запомни ЕДИН път. След това са правени много опити, това е ЕДИН път. Всяко нещо, което не може да се повтори, означава че не може да се повтори . Обаче и ти гледаш пак настрани. За какво ти е да правиш тук на Земята термо-ядрени реакции, като ги имаш наготово и то предимно техният продукт? Учудвам се на хората, как искат да си усложняват живота.

Коментар

Кое имаш на готово, къде го имаш и за колко време

Коментар

Имаш Слънце, имаш го на небето, за няколко милиона живота напред. Ако не те мързи, намери и прочети колко енергия праща тази звезда към Земята. Пак прочети примера ми за Германия.

Коментар

Праща 1kW за 1 кв.м., това праща. Не е чак толкова много, за да може да подкара 40kW електродвигател сложен в някоя таратайка.инж. Стойчев, можеш ли да коментираш факта, че самият Юл Браун казва (или поне така се "говори"), че са му засекретени трудовете относно брауновият газ, и самата клетка, която го произвежда е засекретена като е изтеглена от патентните ведомства и никога не е виждала бял свят? Книгите на Деси браун се отнасят за първият му електролизер, който обаче не произвежда браунов газ а простичко Н2О2? Какво мислиш по въпроса? Ама ако може обосновано!П.С.инж. Стойчев, в по-предишни постове заядливо използвах титлата ти, не защото не уважавам труда, който си положил за да я получиш (напротив - поклон!), а защото пишеш глупости парадирайки с тези три буквички. Недопустимо!
                    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy говорим за глобален мащаб. Факт е че директно приложена върху автомобила, няма да има особен ефект. Идеята е че повечето хора си усложняват живота, примера даден от chaveto за студеният термо-ядрен синтез, а също и тази тема. Съгласен съм с всички за едно, никой не желае промяна на статуквото.

Коментар

Те точно автомобилните производители имат интерес моделите им да са по-икономични, за да се продават повече.Не говоря за пълното премахване на фосилните горива а за някаква хибридна форма.Не съм против икономията на гориво, но конкретно балбукатора е загубена кауза при автомобилите, която се поддържа от разни псевдотърговци с цел бърза печалба.Нека не забравяме от къде и от кого се роди тази тема на разговор в нашият форум! Реална икономия с балбукатор може да се постигне, като си монтираш пет слънчеви колектора на тавана на колата и с енергията от тях да се произвеждат вълшебните балончета.И не, не е рентабилноЗа доброто на човечеството няма да говорим, съгласен съм с написаното.
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

не мога да разбера сега тук какво се продава. бълбукатори ли , заваръчни апарати ли или виетнамско чудо.очевидно вече има достатъчно практически опити доказващи че бълбукаторите не дават икономия. то да кажеш че не е било очаквано ..... ех тая физика , ех тия инженери ....

Коментар

Mupo написа:
                            Имаш Слънце, имаш го на небето, за няколко милиона живота напред. Ако не те мързи, намери и прочети колко енергия праща тази звезда към Земята. Пак прочети примера ми за Германия.
                            Спор няма, че има Слънце и е някъде далеч на 145 милиона км ако не се лъжа. Това слънце обаче го имаш само за няколко часа, също така само за няколко часа при перфектна видимост........ можеш да го използваш на 100%. За да го ползваш 24ч. седем дни в седмицата......... ще се наложи да сме някъде по нависоко или над 32 км. Та на тази височина ще трябва да има ел. централа. Това не е проблем, проблема е как ще пренесеш от горе до долу тази енергия? Как ще пренесеш тази енергия някъде надълбоко в океан.....Това е проблема при слънцето. Докато ако си направиш едно малко слънчице което е голямо колкото грахово зърно (да речем) има нужната енергия в този размер, не иска поддръжка.......... все си мисля, че е по добре И енергията не е само от слънцето, енергията ни заобикаля от всякъде, проблема е, че не можем да я усвоим или по скоро не искаме. Защото отново стигаме до интереси...... Казах ти, виж колко печели една петролна компания и ми кажи, че няма проблем тази компания просто ей така да се откаже от печалбата.

Коментар

Колкото грахово зърно казваш... колкото оризово ще ти е повече от достатъчно за битово ползване, ама ако имаш бутилчица с деутерий до себе си да го захранваш. А от къде ще намериш толкова деутерий така лесно и евтино, че да има смисъл да го "палиш" ? Тритий не става в случая, въпреки че е доста "по-мощен", щото при такава реакция с него се отделя радиация - кофти. Ако има от къде да се намери деутерий, пиши ми. Може и на ЛС за да не става реклама.
                              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
                                Колкото грахово зърно казваш... колкото оризово ще ти е повече от достатъчно за битово ползване, ама ако имаш бутилчица с деутерий до себе си да го захранваш. А от къде ще намериш толкова деутерий така лесно и евтино, че да има смисъл да го "палиш" ? Тритий не става в случая, въпреки че е доста "по-мощен", щото при такава реакция с него се отделя радиация - кофти. Ако има от къде да се намери деутерий, пиши ми. Може и на ЛС за да не става реклама.
                                С размера не съм запознат затова съм написал и примерно. Не съм запознат със студеният.........Просто съм чувал, че в това има смисъл да се влагат усилия в разработки...... от колкото в нещо друго.Гледах наскоро някакъв индиец ако не се лъжа. Той се опитваше да го прави и не използваше толкова сложни бутилчици.....Все си мисля, че хората който ги разбират тези неща по някога не гледат от всички ъгли....

Коментар

Working...
                                X