Danchojn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измамата Браунов газ (HHO) и кой има интерес от нея
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Извинявам се, не мога да коригорам предното мнение.Да прибавим спойлери за намаляване на въздушното съпротъвление, спортен филтър, права генерация и енергоспестяващо устройство с 2 диода, дето се хака в запалката...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
InjStoichev написа:1. Може да има редица причини поради които да не се използват. Може да има вредни влияние както вече споменах, и от това да се намали гаранцията на автомобилите и техни срок на експлоатация. Те печелят от продажба на автомобили и части за тях, а не от сто неща. Защото тези генератори са си цяла наука. Човек се занимава с едно нещо и се усъвършенства в него, а не в няколко.. Тези които искат да разбират от всичко накрая нищо не могат да направят както трябва от мен да го знаеш или поне винаги ще има по-добри от тях. И е по-добре за търговията да се продава гориво вместо сам да си го прави потребителя. А аз да те попитам, защо преди години са изтеглили от пазара всички електромобили ? Даже са ги отнели от собствениците им след като вече са били закупени? 2. Сайтовете ги намирам в ИНТЕРНЕТ. А ти как може да вярваш на неща, които не си проверил видял пипнал и изпитал? В учебника по химия за 6 клас било пишело... а вие като сте ги чели тези учебници, коя година е било.... или от тогава на сам няма никакво технологично развитие. Всеки ден излизат нови схващания и открития, някой от тях току виж се превръщат в нещо повече от идея. А някой от тях дори противоречат на по-старите. Ти сигурен ли си формата на земята? Лично видя ли я? Защо Вярваш сляпо на това, което ти се казва от някой? И с каква цел ти ще ни обеждаваш, че земята е еди каква си? Едни вярват в едно други в друго. Ама не е важно в какво вярваш, а как стоят нещата в действителност и в този ред на мисли..........Как така този въображаем, лъжлив, измислен, несъществуващ, газ може да заварява различни материали, да топи или изпарява волфрам, достига различни температури, може да намали вредните емисии в автомобилите, може да повиши мощността, но само за икономия на гориво всичко е пропаганда и лъжа. Или сега ще ми кажете, че не може нищо да разтопи и че не намаляват вредните емисии и нищо не можеш да завариш с него и се продава просто така в Европа и щатите... Нали ако всички лъжат тия фирми дето ги продават ще фалират още преди първата година бе... В щатите и Европа няма кой да купи нещо, което не действа и да си замълчи.. Хората там имат правосъдие и си търсят правата за разлика от "БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ" И последно. В тези сайтове, които съм пратил има препратки към източниците от които е взета инфромацията. Вие направихте ли си труда да разгледате? Не ми изглежда 50 източника да са писани от един и същи човек, който да е оставил 50 различни контакта за връзка. Или това е един огромен заговор в който са назначени стотици хора, които да потвърждават лъжите му.
Коментар
-
M5kov написа:Защо нито един автомобилен производител не използва това революционно откритие, а всички се надпреварват за по-нисък разход на гориво?
Коментар
-
chaveto никой не работи по студен ядрен синтез поради една проста причина. Такъв случай има записан ЕДИН път, запомни ЕДИН път. След това са правени много опити, това е ЕДИН път. Всяко нещо, което не може да се повтори, означава че не може да се повтори . Обаче и ти гледаш пак настрани. За какво ти е да правиш тук на Земята термо-ядрени реакции, като ги имаш наготово и то предимно техният продукт? Учудвам се на хората, как искат да си усложняват живота.
Коментар
-
Праща 1kW за 1 кв.м., това праща. Не е чак толкова много, за да може да подкара 40kW електродвигател сложен в някоя таратайка.инж. Стойчев, можеш ли да коментираш факта, че самият Юл Браун казва (или поне така се "говори"), че са му засекретени трудовете относно брауновият газ, и самата клетка, която го произвежда е засекретена като е изтеглена от патентните ведомства и никога не е виждала бял свят? Книгите на Деси браун се отнасят за първият му електролизер, който обаче не произвежда браунов газ а простичко Н2О2? Какво мислиш по въпроса? Ама ако може обосновано!П.С.инж. Стойчев, в по-предишни постове заядливо използвах титлата ти, не защото не уважавам труда, който си положил за да я получиш (напротив - поклон!), а защото пишеш глупости парадирайки с тези три буквички. Недопустимо!"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy говорим за глобален мащаб. Факт е че директно приложена върху автомобила, няма да има особен ефект. Идеята е че повечето хора си усложняват живота, примера даден от chaveto за студеният термо-ядрен синтез, а също и тази тема. Съгласен съм с всички за едно, никой не желае промяна на статуквото.
Коментар
-
Те точно автомобилните производители имат интерес моделите им да са по-икономични, за да се продават повече.Не говоря за пълното премахване на фосилните горива а за някаква хибридна форма.Не съм против икономията на гориво, но конкретно балбукатора е загубена кауза при автомобилите, която се поддържа от разни псевдотърговци с цел бърза печалба.Нека не забравяме от къде и от кого се роди тази тема на разговор в нашият форум! Реална икономия с балбукатор може да се постигне, като си монтираш пет слънчеви колектора на тавана на колата и с енергията от тях да се произвеждат вълшебните балончета.И не, не е рентабилноЗа доброто на човечеството няма да говорим, съгласен съм с написаното."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Mupo написа:Имаш Слънце, имаш го на небето, за няколко милиона живота напред. Ако не те мързи, намери и прочети колко енергия праща тази звезда към Земята. Пак прочети примера ми за Германия.
Коментар
-
Колкото грахово зърно казваш... колкото оризово ще ти е повече от достатъчно за битово ползване, ама ако имаш бутилчица с деутерий до себе си да го захранваш. А от къде ще намериш толкова деутерий така лесно и евтино, че да има смисъл да го "палиш" ? Тритий не става в случая, въпреки че е доста "по-мощен", щото при такава реакция с него се отделя радиация - кофти. Ако има от къде да се намери деутерий, пиши ми. Може и на ЛС за да не става реклама."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Колкото грахово зърно казваш... колкото оризово ще ти е повече от достатъчно за битово ползване, ама ако имаш бутилчица с деутерий до себе си да го захранваш. А от къде ще намериш толкова деутерий така лесно и евтино, че да има смисъл да го "палиш" ? Тритий не става в случая, въпреки че е доста "по-мощен", щото при такава реакция с него се отделя радиация - кофти. Ако има от къде да се намери деутерий, пиши ми. Може и на ЛС за да не става реклама.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар