Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измамата Браунов газ (HHO) и кой има интерес от нея

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

omnabg написа:
    Инж. Стойчев, бях попитал в каква област на техниката си инженер. Ако обичаш отговори ми, още повече че аз не съм те обиждал под никаква форма. После ще ти пиша на лични защо питам.
    електроенергетика и електрообзавеждане на транспорта (по точно влакове ) , но не виждам кое му е толкова важно на това

Коментар

Synthy написа:
      InjStoichev, не само ти имаш файловете на Деси Вълкова, не се ли сети за това?
      това не е от нейните книги.... и не виждам връзкатаhttp://pacenet.homestead.com/Transmutation.html

Коментар

http://www.eagle-research.com/browng...g/watergas.php ето тука нещо много интересно за вас.. Което да ви просветли в разликата между обикновен електролизер,който сте учили в уилище и Браун газ генератор.Модерирано1.13. Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)".

Коментар

Гусин Инженер, моля, отговорете ми на три важни за мен въпроса:1. Защо нито един автомобилен производител не използва това революционно откритие, а всички се надпреварват за по-нисък разход на гориво?2. От къде изнамирате тези безбожни сайтове, правени в MS Word и как може да им имате доверие за информацията, която публикуват?Със същия успех ще създам 5 сайта в които да пише, че Земята е плоска и всеки ден ще ви облъчвам с тези "различни източници", докато не ви убедя, че е така!3. Толкова ли е трудно да си синтезирате изказванията в едно мнение?Благодаря предварително!
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
            Гусин Инженер, моля, отговорете ми на три важни за мен въпроса:1. Защо нито един автомобилен производител не използва това революционно откритие, а всички се надпреварват за по-нисък разход на гориво?2. От къде изнамирате тези безбожни сайтове, правени в MS Word и как може да им имате доверие за информацията, която публикуват?Със същия успех ще създам 5 сайта в които да пише, че Земята е плоска и всеки ден ще ви облъчвам с тези "различни източници", докато не ви убедя, че е така!3. Толкова ли е трудно да си синтезирате изказванията в едно мнение?Благодаря предварително!
            "Гусин ИНЖЕНЕР" ей сегичка ще Ви каже няколко неща:1. Може да има редица причини поради които да не се използват. Може да има вредни влияние както вече споменах, и от това да се намали гаранцията на автомобилите и техни срок на експлоатация. Те печелят от продажба на автомобили и части за тях, а не от сто неща. Защото тези генератори са си цяла наука. Човек се занимава с едно нещо и се усъвършенства в него, а не в няколко.. Тези които искат да разбират от всичко накрая нищо не могат да направят както трябва от мен да го знаеш или поне винаги ще има по-добри от тях. И е по-добре за търговията да се продава гориво вместо сам да си го прави потребителя. А аз да те попитам, защо преди години са изтеглили от пазара всички електромобили ? Даже са ги отнели от собствениците им след като вече са били закупени? 2. Сайтовете ги намирам в ИНТЕРНЕТ. А ти как може да вярваш на неща, които не си проверил видял пипнал и изпитал? В учебника по химия за 6 клас било пишело... а вие като сте ги чели тези учебници, коя година е било.... или от тогава на сам няма никакво технологично развитие. Всеки ден излизат нови схващания и открития, някой от тях току виж се превръщат в нещо повече от идея. А някой от тях дори противоречат на по-старите. Ти сигурен ли си формата на земята? Лично видя ли я? Защо Вярваш сляпо на това, което ти се казва от някой? И с каква цел ти ще ни обеждаваш, че земята е еди каква си? Едни вярват в едно други в друго. Ама не е важно в какво вярваш, а как стоят нещата в действителност и в този ред на мисли..........Как така този въображаем, лъжлив, измислен, несъществуващ, газ може да заварява различни материали, да топи или изпарява волфрам, достига различни температури, може да намали вредните емисии в автомобилите, може да повиши мощността, но само за икономия на гориво всичко е пропаганда и лъжа. Или сега ще ми кажете, че не може нищо да разтопи и че не намаляват вредните емисии и нищо не можеш да завариш с него и се продава просто така в Европа и щатите... Нали ако всички лъжат тия фирми дето ги продават ще фалират още преди първата година бе... В щатите и Европа няма кой да купи нещо, което не действа и да си замълчи.. Хората там имат правосъдие и си търсят правата за разлика от "БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ" И последно. В тези сайтове, които съм пратил има препратки към източниците от които е взета инфромацията. Вие направихте ли си труда да разгледате? Не ми изглежда 50 източника да са писани от един и същи човек, който да е оставил 50 различни контакта за връзка. Или това е един огромен заговор в който са назначени стотици хора, които да потвърждават лъжите му.

Коментар

За мен голяма част от вас живеят в заблудата, че съществува ИКОНОМИКА и че се прави всичко възможно, за да живеят хората (обикновенните и простоватите) по-добре и по икономично.Ако се целеше икономия и по-добър начин на живот (за по-простичките и обикновенни хора) всички пари щяха да се наливат за образование и наука, не само в определени места по-света, а по всички държави. И нямаше да има засекретени проекти и др. подобни, ЗАЩО?Защото глупавият, простият човек се манипулира и управлява най-лесно и можеш да го накараш да ти свърши черната работа за жълти стотинки. Има всичко друго в 21 век, но не и ИКОНОМИКА. Най-богатите хора трупат ли трупат за сметка на чуждата неграмотност и необразованост. Учените работят за този, който плаща, технологията се развива, когато има кой да плаща за обурудване и за нейното развитие. Следователно технологията притежава този, който плаща и я изполва както иска - за своя изгода, а не за моя или ваша. Това че в България сулю и пулю правят и продават генератори (от глад и зор, което е и главната причина да преувеличават и лъжат) без да знаят как и защо, от където и ефекта от тях е нулев е друг въпрос.

Коментар

Ето ви списък с патентиhttp://clean-nuclear-energy.go-here....brown/patents/http://clean-nuclear-energy.go-here.nl/yull-brown/

Коментар

Ето нещо и за трансмутация и неутрализиране на радиация. Всъщност за тази страница говорех с многото връзки към първоизточниците.http://pacenet.homestead.com/Transmutation.htmlИ още патенти http://peswiki.com/index.php/PowerPedia:Browns_gas

Коментар

Ето и в първата и май най-голямата фирма производител Best Korea, която е работела с Браун предлагат продукти за икономия на гориво до 50% . Същите тези, които продават генератори за заваряване рязане и полиране запояване......................................... ....Я сега да помислим логично. Ама наистина логично. Те си продават заварячната апаратура и при това явно така се купува, че не могат да смогнат да произвеждат генератори и зради този проблем са започнали да предлагат генератори за икономия, които нищо не икономисват, та да може като ги закупи някой да остане недовеолен и да раздуха и предупреди другите куповачи да не си купуват. Ами да!!! Така ще спечелят по-малко клиенти и ще могат да правят достатъчно бройки генератори за куповачите които са наивни и купуват безполезна апаратура !!! Ето разгадахме загадката за мистичният газ.http://www.browngas.com/ http://www.browngas.com/eng_bestkorea/mixed_1.htm - Икономия на фосилни горива

Коментар

M5kov написа:
                      "Гусин" M5kov очаквам вашият коментарБлагодаря предварително!

Коментар

Г-н, алтернативата е готова и чака, докато има още "хляб" в петрола. Това няма да се промени. Да ще има хора опитващи се да направят пари и от Брауновият газ. И това няма да се промени. Алтернативата е горе в небето, най-огромният ядрен реактор в Слънчевата система. Лятото Германия за един уикенд, произведе толкова електричество, колкото всичките и ядрени електроцентрали. Скоро ще бъдат затворени абсолютно всички ЯЕЦ и Тец в същата. Гледам хубава специалност сте завършили, предполагам знаете колко енергия праща онази звезда, в центъра на нашата система. Въпроса е до няколко години, човек да пожелае да я укроти. Давам реален и напълно доказуем пример, за разлика от гоподата, който тръбят колко велик е Брауновият газ. Насочете усилията си както други, там където може и има бъдеще. Успех

Коментар

Проблема със слънчевата енергия не е в усвояването а в "укротяването" наистина. Съхранението и е най-големия проблем. Ако този проблем се реши, ще е добре.
                          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

InjStoichev написа:
                            За мен голяма част от вас живеят в заблудата, че съществува ИКОНОМИКА и че се прави всичко възможно, за да живеят хората (обикновенните и простоватите) по-добре и по икономично.Ако се целеше икономия и по-добър начин на живот (за по-простичките и обикновенни хора) всички пари щяха да се наливат за образование и наука, не само в определени места по-света, а по всички държави. И нямаше да има засекретени проекти и др. подобни, ЗАЩО?Защото глупавият, простият човек се манипулира и управлява най-лесно и можеш да го накараш да ти свърши черната работа за жълти стотинки. Има всичко друго в 21 век, но не и ИКОНОМИКА. Най-богатите хора трупат ли трупат за сметка на чуждата неграмотност и необразованост. Учените работят за този, който плаща, технологията се развива, когато има кой да плаща за обурудване и за нейното развитие. Следователно технологията притежава този, който плаща и я изполва както иска - за своя изгода, а не за моя или ваша. Това че в България сулю и пулю правят и продават генератори (от глад и зор, което е и главната причина да преувеличават и лъжат) без да знаят как и защо, от където и ефекта от тях е нулев е друг въпрос.
                            Аз съм напълно съгласен с този пост. Много неща не са в наша полза и автомобилостроенето не е изключение. Предоставя ни се машина за придвижване но всъщност и ставаме роби............................................Да не се отклоняваме.Аз не искам да изпадам в спор. InjStoichev обяснете ако не ви затруднява, в какво се състои монтажа на такова нещо. Ориентировъчни числа или проценти на промяна в разхода или мощността от ваш личен автомобил или такъв какъвто експлоатирате с подобен генератор. Напълно ми е ясно, че тези параметри ще са различни за всеки един двг. Питам от интерес. Това, че аз немога все още да навържа нещата, не означава че отричам ползата от тази система.

Коментар

А какъв ще е ефекта, ако на кола с такъв генератор, намаляващ консумацията на гориво, се сложат гуми с ниско съпротивление, подобрен софтуер за управление на мотора и в двигателя и купията се налее Политрон?
                              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                                А какъв ще е ефекта, ако на кола с такъв генератор, намаляващ консумацията на гориво, се сложат гуми с ниско съпротивление, подобрен софтуер за управление на мотора и в двигателя и купията се налее Политрон?
                                А какъв ще е ефекта ако философите във форума престанат да пишат безмислени постове?

Коментар

Working...
                                X