Здравейте колеги,имам питане основно поставянето на газова уредба на моето пунто.Понеже е пълна инжекция и с пласмасовите колектори искам да ми кажете какво трябва да няправя за да избегна газовия инжекцион и да сложа обикновенна газ.Дали трябва да смена колекторите или една кихалка ще оправи нещата.Ще ви бъда благодарен да споделите вашите мнения по този въпрос и ако може някой да ми препоръча сервиз да поставя газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
газова уредба на пунто 1.2 16v
Collapse
X
-
Колега, моята брава беше със същия мотор... И аз се чудех дали да не сложа обикновена газова, ама накрая сложих инжекцион...2005-та година се изръсих към 2700 лева... Точно за толкова бях продал пунтото и инвестирах в инжекцион BRC.Инвестицията се изплати многократно - с инжекциона ми харчеше около 8 в София и 6,5 на дълъг път.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
[quote="zgabrovski"]Колега, моята брава беше със същия мотор... И аз се чудех дали да не сложа обикновена газова, ама накрая сложих инжекцион...2005-та година се изръсих към 2700 лева... Точно за толкова бях продал пунтото и инвестирах в инжекцион BRC.Инвестицията се изплати многократно - с инжекциона ми харчеше около 8 в София и 6,5 на дълъг път.[/quoteДа колега много си се изръсил ,а сега инжекциона е 1050 лв. а според мен не си заслужава да ги давам защото цялата кола струва малко повече.
Коментар
-
Re: газова уредба на пунто 1.2 16v
vampire8888 написа:Здравейте колеги,имам питане основно поставянето на газова уредба на моето пунто.Понеже е пълна инжекция и с пласмасовите колектори искам да ми кажете какво трябва да няправя за да избегна газовия инжекцион и да сложа обикновенна газ.Дали трябва да смена колекторите или една кихалка ще оправи нещата.Ще ви бъда благодарен да споделите вашите мнения по този въпрос и ако може някой да ми препоръча сервиз да поставя газ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар