Значи да ви питам,скоро сложих и аз газ на колата ама на ниските обороти започна да прекъсва яко и трябваше да изцеждам всяка скорост та да не придърпва,тя тоиа проблем и на бенз го правеше ама доста по неосезаемо,ходих на сервиз и ми казаха че проблема е от кабелите де се свързват към свещите и че стрували 85лв.Та въпроса ми е дали е възможно от това да е проблема и дали наистина оргинални струват 85лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко Помощ
Collapse
X
-
Вероятно лошо( не добро) запалване - прегледай кабелите и свещите. А на газ е нормално да ти прави повечко мизерии ( прекъсването е по-осезаемо), защото е по-капризна.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
прекъсване
Не е винаги вярно това че е от кабелите и на мен ми пука в изпускателните тръби .Казаха ми да сменя кабелите и смених ги с Магнети Марели за PUNTO пак същото .Смених и средното гърне било от там малко се намали но не спря .Само трябва да се сложат електрониките комплект и с това е Мисля че ще се реши проблема .На Ситроена нямам никакви проблеми но там е същата BRC но и от Италия и пали винаги и не харчи мното .електроники имам предвид:Емулатор на сондата.Аванс процесор -За предварението.
Коментар
-
прекъсване
Много зависи от/ майсторите /също и от До колко е качествена и монтирана правилно уредбата.Дали си минал поне 500 км. и дали ти е правилна центровката.Не сменяй нищо преди да си сигурен че е от там иначе само набутване идва ти да си караш само на бензин и те хваща яд за където си дал пари за газова.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар