Колеги виждал съм такова изпълнение на няколко коли но искам и аз да си го направя.С фиат браво 1.4 съм. Какво трябва да сменя на сондата отзаде за да стане номера...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как нивото на газта да се показва на бензиномера
Collapse
X
-
Освен нещо сондата да е направиш с електронен нивомер и да преправиш датчика Ама по добре да си е отделно нещо такова сигурно http://www.autogasmarket.com/shop/pr...foruma_137.jpg
-
трябва да смениш първо цялата сонда отзад. 2 съвета- слагай евросонда, от догодина няма да може да се мине на преглед без нея. това не е фитил, вече е валидно, но да кажем ако си си направил прегледа на 31.12.2010 си имаш валиден за цялата година... и втория съвет- не си купувай турска. само италиянскаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Напротив, така или иначе ще трябва да я смениш поради доводите изброени от колегата в поста преди твоя .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
от 4 години не съм правил преглед и няма и да направя. Аз сам си го правя редовно си проверявам цялата система за течове. Газ клапана и изпарителя сън ги сменял всички маркучи водни и газови се сменят.. така че няма кво да ме проверяват. Каква е гаранцията че ще дам 25 лева и утре няма да стане нещо. Прегледа, винетки, сатраховки всичко е за пред катаджиите....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:от 4 години не съм правил преглед и няма и да направя. Аз сам си го правя редовно си проверявам цялата система за течове. Газ клапана и изпарителя сън ги сменял всички маркучи водни и газови се сменят.. така че няма кво да ме проверяват. Каква е гаранцията че ще дам 25 лева и утре няма да стане нещо. Прегледа, винетки, сатраховки всичко е за пред катаджиите....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар