колеги имам фиат браво 1.4 с ГУ ланди ренцо като съм на свободна и ми гасне казаха ми че трябва да сменям изпаритела защото бил прецакан апък не ми прави никакви други проблеми колата си варви нормално разхода не ми се е променил само това гаснене и като изключа от скорост оборитите или играят малко и после се нормализира или в пове4ето случаи направо угасва сякаш няма какво да държи оборотите моля даите някакъв съвет защото в сервиз на ланди ренцо ми искат 140 лева за нов изпарител.поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
газово проблем
Collapse
X
-
u_bo
Re: газово проблем
bravo1.4 написа:колеги имам фиат браво 1.4 с ГУ ланди ренцо като съм на свободна и ми гасне казаха ми че трябва да сменям изпаритела защото бил прецакан апък не ми прави никакви други проблеми колата си варви нормално разхода не ми се е променил само това гаснене и като изключа от скорост оборитите или играят малко и после се нормализира или в пове4ето случаи направо угасва сякаш няма какво да държи оборотите моля даите някакъв съвет защото в сервиз на ланди ренцо ми искат 140 лева за нов изпарител.поздрави
-
u_bo
bravo1.4 написа:ThE_PuNiSHeR написа:Май май е за настройка на изпарителя. Пробвай първо с това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар