Ами точно за това се оказа че аз съм се леко поомазал с монтажа. Има варианти да се поставят датчици, който да спират производството на газа, ако например свърши водата в бъблера. Както и ако намалее водата в казанчето. За това Алфата отива на гости на Евгени, след което ще пиша какво се е случило От днес, 16.03.2010 година има отстъпка от 10% за потребителите на форума.http://www.led-osvetlenie.com/index....product_id=150
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 159 JTDm с браунов (HHO) генератор
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Точно така.Идеята е да не се вдига тока с увеличаване на концентрацията, защото от един момент нататък тока отива за производство на топлина, клетката грее.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Здравейте!Аз имам един въпрос.Имам рено 5 1400 кубика.направих си два генератора по най долнопробния начин от буркани и балбука яко.Тъй като е чист карбуратор съответно няма сонди няма нищо, а и колата е на газ, та като сложа генераторите трябва ли да ида да ми регулират АГУ-то на ново за да има някаква икономия ?
Коментар
-
toshko_panov написа:Здравейте!Аз имам един въпрос.Имам рено 5 1400 кубика.направих си два генератора по най долнопробния начин от буркани и балбука яко.Тъй като е чист карбуратор съответно няма сонди няма нищо, а и колата е на газ, та като сложа генераторите трябва ли да ида да ми регулират АГУ-то на ново за да има някаква икономия ?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
zgabrovski написа:Продължавам.Преди около седмица попаднах на фирма която продава клетки в България. Много от тези неща, които ви разказах тук, ми ги обясниха точно от там.Клетки и системи продавани в БългарияКакво разбрах?- Системата продавана в БГ щеше да ми излезе поевтина от тая в щатите...- Клетките при тях са правоъгълни с дълбоко дъно, от където има повече електролит, клетката с 11 ламела която си купих консумира около 10а ток, но прави и повече газ.- Все пак някой ми обясни компетентно как да си направя системата да работи....- Извадил съм късмет че водата в комбинация със сода - каустик която съм вкарвал във въздушния поток не ми е прецакала дебитомера и мотора...- тъй като така и така се бях набутал за американската клетка, реших да си я оставя... В момента съм и с двете, консуират около 15 ампера ток. Продукцията на газ е около литър и осем- два за минута....Ето и снимки на окончателно монтираната система:
Коментар
-
zgabrovski написа:Продължавам.Преди около седмица попаднах на фирма която продава клетки в България. Много от тези неща, които ви разказах тук, ми ги обясниха точно от там.Клетки и системи продавани в БългарияКакво разбрах?- Системата продавана в БГ щеше да ми излезе поевтина от тая в щатите...- Клетките при тях са правоъгълни с дълбоко дъно, от където има повече електролит, клетката с 11 ламела която си купих консумира около 10а ток, но прави и повече газ.- Все пак някой ми обясни компетентно как да си направя системата да работи....- Извадил съм късмет че водата в комбинация със сода - каустик която съм вкарвал във въздушния поток не ми е прецакала дебитомера и мотора...- тъй като така и така се бях набутал за американската клетка, реших да си я оставя... В момента съм и с двете, консуират около 15 ампера ток. Продукцията на газ е около литър и осем- два за минута....Ето и снимки на окончателно монтираната система:
Коментар
-
zgabrovski написа:Доколкото ми е известно, не Хайде идвай в отбора на водорода
Коментар
-
ebrehu написа:zgabrovski написа:Продължавам.Преди около седмица попаднах на фирма която продава клетки в България. Много от тези неща, които ви разказах тук, ми ги обясниха точно от там.Клетки и системи продавани в БългарияКакво разбрах?- Системата продавана в БГ щеше да ми излезе поевтина от тая в щатите...- Клетките при тях са правоъгълни с дълбоко дъно, от където има повече електролит, клетката с 11 ламела която си купих консумира около 10а ток, но прави и повече газ.- Все пак някой ми обясни компетентно как да си направя системата да работи....- Извадил съм късмет че водата в комбинация със сода - каустик която съм вкарвал във въздушния поток не ми е прецакала дебитомера и мотора...- тъй като така и така се бях набутал за американската клетка, реших да си я оставя... В момента съм и с двете, консуират около 15 ампера ток. Продукцията на газ е около литър и осем- два за минута....Ето и снимки на окончателно монтираната система:
Коментар
-
donnna написа:пък ако се сложи по една клетка на всеки цилиндър смяяяяяяяятай ква ракета става колата....zgabrovski написа:Консумацията зависи от концентрацията на основата. Трябва да се усети "тънкия" момент в който консумацията на тока да отива за производство на газ, а не за загряване на електролита, което си е жива загуба на енергия.... Именно консумацията определя количеството произведена газ.Малко update: Спирам самодейностите. Защо? Ами отрах щуцера от входящия колектор.... Оказа че във фирмата монтира един майстор, който е един от фаворитите ми по тая тема - emm от форума mazeto.net. Пича като видя какви съм ги свършил ми каза - утре я искам тая кола, толкова неща си омазал, казанчето виси свободно, електролита си го гласил "едно към гьотере" ...В момента консумира 30 ампера, но клетките са 2 а не една...Цените са намалени.Отделно очаквам отстъпки за форума. Те и сега ми обясниха че за 3 системи има отстъпка...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар