ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
1.По какъв начин се лъже ламбда сондата , която отчита занижени нива на вредните емисии заради по-доброто изгаряне на горивната смес и в следствие на това контролера обогатява горивната смес? 2.Как се регулира количеството водород за да е оптимално за всички режими на работа?Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Ламбда-сондата няма ли да покаже липса на кислород, и тогава да намали горивото щото ще приеме че сместа е богата и всичкият кислород изгаря ? Доколкото знам, при богата смес има липса на кислород и неизгоряло гориво, а при бедна смес обратното - липса на гориво и завишени количества кислород (защото не е изгорял). Прав ли съм?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
valentino321 написа:1.По какъв начин се лъже ламбда сондата , която отчита занижени нива на вредните емисии заради по-доброто изгаряне на горивната смес и в следствие на това контролера обогатява горивната смес? 2.Как се регулира количеството водород за да е оптимално за всички режими на работа?
Коментар
-
ilkor написа:Добре де гледам продаваш такива клетки вероятно си зарибил доста хора - отговори ми колко енергия харчи тази клетка за да произведе определено количество водород.Елементарен въпрости задавам - все едно отивам да си купя кола и търговеца не може да ми каже колко харчи Айде чакам ...
Коментар
-
Е като твърдиш че не продаваш и не монтираш, що постоянно спамиш тук? Това му се вика реклама, и май не беше позволено във форума (картинката, която си дал - има телефон)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Ламбда-сондата няма ли да покаже липса на кислород, и тогава да намали горивото щото ще приеме че сместа е богата и всичкият кислород изгаря ? Доколкото знам, при богата смес има липса на кислород и неизгоряло гориво, а при бедна смес обратното - липса на гориво и завишени количества кислород (защото не е изгорял). Прав ли съм?
Коментар
-
ХА-ХА тарикат ако не бях културен щях да те нарека с епитет който по ще ти отива ...http://emk-33.com/shop/index.php?cPath=7549_10028Тва кво е тогава Чакам да ми отговориш на въпроса
Коментар
-
01 написа:Synthy написа:Ламбда-сондата няма ли да покаже липса на кислород, и тогава да намали горивото щото ще приеме че сместа е богата и всичкият кислород изгаря ? Доколкото знам, при богата смес има липса на кислород и неизгоряло гориво, а при бедна смес обратното - липса на гориво и завишени количества кислород (защото не е изгорял). Прав ли съм?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
-
Synthy написа:Е като твърдиш че не продаваш и не монтираш, що постоянно спамиш тук? Това му се вика реклама, и май не беше позволено във форума (картинката, която си дал - има телефон).
Коментар
-
01 написа:Още веднаж, за да разберете, не правя, не продавам и не монтирам клетки!Потребител съм! :D
Коментар
-
ilkor написа:ХА-ХА тарикат ако не бях културен щях да те нарека с епитет който по ще ти отива ...http://emk-33.com/shop/index.php?cPath=7549_10028Тва кво е тогава Чакам да ми отговориш на въпроса
Коментар
-
Всичко можеш да кажеш вече но черно на бяло пише че продаваш и монтираш. Нов стар, тоя не пее а другия пее ... ако не правеше подобни фокуси сигурно щеше да си фалирал разбирам те. Но поне не казвай на черното бяло ... Хич не ме вълнува колко си продал ... вълнува ме че идваш тук и се правиш на палячо ... не знам с каква цел - тея клетки са пълна глупост и вероятно искаш да се отървеш от тях ...Чешит си - даже същата снимка дето я постваш тук се мъдри и в магазина ти ...И тогава питай тея колеги ... Колко енергия харчи тази клетка за да произведе определено количество водород?
Коментар
-
ilkor написа:01 написа:Още веднаж, за да разберете, не правя, не продавам и не монтирам клетки!Потребител съм! :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар