Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
01 написа::D Добре! Разбрах, макар да не сте прави. Рекламата е "платена дейност" извършвана от някого, срещу пари. Ама ако си пиша за моя сервиз, за мен или просто давам и споделям информация, това не е реклама, а информация. :D И в края на краищата, не е било проблем, да имам тема и да ви платя и подпомогна, както съм си платил в много форуми и клубове. :D Виж ме на снимката с Поп Иван, с който сме близки приятели и му помагам.Ама начина по който се постъпва тук, не е колегиален и "джентълменски"...ако въобще тази дума може да се ползува към българи. :D "Рекламна политика"...хе хе хе хе "на форума"....хехехе Брей какви "политици" - форумни , брей....Пусни ми една оферта за "реклама" /понятие което е абсурдно и несъотносимо към мен лично и обектите ми/, защото мога да си платя и без да бъда изнудван по този начин! :D :D Бай Иван не постъпва по този начин и има постъпления и хуманна цел.Не възразявам форума да формира приход, даже считам това за полезно и целесъобразно. Пиша го, за да ме разберете. Но българския начин по който се събират нужните ви пари , е български, дразнещ, примитивен, невъзпитан.Та това си е моя сервиз, лично моя, който показвам на колегата, за да разбере, че съм "една идея", "една стъпка", "един сервиз" преди него и че най- вероятно имам повече опит и информация..... :D Егати "специалиста", в област , от която няма даже и понятие!И какво като ме баннеш?Ще станете по-добри и по-богати, ще си решите проблема?Не, това няма да стане.Както не стана, през това време, в което даже не влизах тук, във форума. И какво спечелихте , освен че темата стана тъпа, скучна и умря?А през това време много коли FIAT влизаха и ще влизат по сервизите ми и ме правят по стабилен, даже и във времето на криза.Това е добре за мен, както и за вас, нали?Аз ви благодаря колеги с Фиат, а не ви заплашвам с "банн" и не ви гоня от сервизите си. :D Би било глупаво, нали!Вместо да ме плашиш със "банн", което предизвиква ехидната ми усмивка, ми пусни една оферта! :D "Форумна политика"....еййй, аман от политици, ама на, живеем в България и между българи, което не е най-добрата комбинация!
Коментар
-
Mupo написа:01 написа:"..."За четене в мрежата няма да ми стигнат няколко живота :D. Питам Вас? Ta ...
В твоето село има ли канализация?
Днес се връщам от село Червен, с ударение, върху първото "е".Там няма канализация и пречиствателна станция.Независимо от това и въпреки това, беше страшно и необяснимо хубаво и приятно. Не зная защо!Когато ти е хубаво, задаваш ли си въпроса, защо и с какво право и основание, ти е хубаво? :D Ако не си си задал този въпрос и естествено , нямаш отговор,защо искаш отговор на въпрос, на който, вече имаш отговора?Колега, каращ такава хубава кола...моля те, не засрамвай марката!
http://mazeto.net/index.php?topic=521.0Това не е реклама, а само информация? :D
Коментар
-
Mupo написа:Въобще не съм Ви чел писаниците и препратките. Аз питам Вас. Толкова ли е сложно. "Да" или "Не". По-просто от това здраве му кажи
. Успех
Коментар
-
nikolce написа:Аз да питам, какво излиза от ауспуха, след вкарването на този газ в системата???01 написа:Този Браунов газ не е гориво, както "умните тук" приемат, а е катализатор и добавка към горивото.
Коментар
-
nikolce написа:nikolce написа:Аз да питам, какво излиза от ауспуха, след вкарването на този газ в системата???01 написа:Този Браунов газ не е гориво, както "умните тук" приемат, а е катализатор и добавка към горивото.
Коментар
-
sok1 написа:Катализаторът не дава допълнителна енергия. Той променя скоростта на дадена реакция.
Коментар
-
Миро: ДАНе съм господина 01 (за мое най-голямо щастие), но пък отговарям вместо него, той явно не може да чете
Освен това, 01 плещи абсолютни глупости, като казва, че БГ е катализатор. Значи - идея си няма какво точно прави брауновият газ в двигателя, и от къде идва икономията на гориво (такава има, въпросът е колко). Чуваш ли, господин нула едно? Говориш пълни глупости!
"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар