Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mupo написа:
    Fiat_Punto11 написа:
    "...’’
    Е ли е, или не е източник на енергия? На толкова прост въпрос се отговаря с "да" или "не". Та?
    Ако не е няма изобщо да правят коли да вървят изцяло на ВОДА вече има 2-3 такива прототипа единия до колкото се сещам е Японски мисля

Коментар

Уфф явно българският ми е ужасен

Коментар

Аз да питам, какво излиза от ауспуха, след вкарването на този газ в системата???
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

казват че маи излизало вода ама не съм сигурен от доста време търся някои от Пловдив с такава клетка че да видя за какво става на въпрос

Коментар

01 написа:
            :D Добре! Разбрах, макар да не сте прави. Рекламата е "платена дейност" извършвана от някого, срещу пари. Ама ако си пиша за моя сервиз, за мен или просто давам и споделям информация, това не е реклама, а информация. :D И в края на краищата, не е било проблем, да имам тема и да ви платя и подпомогна, както съм си платил в много форуми и клубове. :D Виж ме на снимката с Поп Иван, с който сме близки приятели и му помагам.Ама начина по който се постъпва тук, не е колегиален и "джентълменски"...ако въобще тази дума може да се ползува към българи. :D "Рекламна политика"...хе хе хе хе "на форума"....хехехе Брей какви "политици" - форумни , брей....Пусни ми една оферта за "реклама" /понятие което е абсурдно и несъотносимо към мен лично и обектите ми/, защото мога да си платя и без да бъда изнудван по този начин! :D :D Бай Иван не постъпва по този начин и има постъпления и хуманна цел.Не възразявам форума да формира приход, даже считам това за полезно и целесъобразно. Пиша го, за да ме разберете. Но българския начин по който се събират нужните ви пари , е български, дразнещ, примитивен, невъзпитан.Та това си е моя сервиз, лично моя, който показвам на колегата, за да разбере, че съм "една идея", "една стъпка", "един сервиз" преди него и че най- вероятно имам повече опит и информация..... :D Егати "специалиста", в област , от която няма даже и понятие!И какво като ме баннеш?Ще станете по-добри и по-богати, ще си решите проблема?Не, това няма да стане.Както не стана, през това време, в което даже не влизах тук, във форума. И какво спечелихте , освен че темата стана тъпа, скучна и умря?А през това време много коли FIAT влизаха и ще влизат по сервизите ми и ме правят по стабилен, даже и във времето на криза.Това е добре за мен, както и за вас, нали?Аз ви благодаря колеги с Фиат, а не ви заплашвам с "банн" и не ви гоня от сервизите си. :D Би било глупаво, нали!Вместо да ме плашиш със "банн", което предизвиква ехидната ми усмивка, ми пусни една оферта! :D "Форумна политика"....еййй, аман от политици, ама на, живеем в България и между българи, което не е най-добрата комбинация!
            При регистрирането във форума сте се съгласил с правилата му!Дали на вас ви се нравят или не,не ни засяга.За сервизи и магазини има раздел ("Сервизи и Магазини") в който можете да си пуснете тема за сервиза.Има раздел "Бизнес обяви" който също може да ползвате за безплатна реклама,но да използвате технически раздел с рекламна цел( публикуване на рекламен флаер) е недупостимо. Относно запитването за реклама може да се свържете с администратор за повече подробности.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Mupo написа:
              01 написа:
              "..."
              Та е ли или не е ? За четене в мрежата няма да ми стигнат няколко живота :D. Питам Вас? Ta ...
              :D Колега, с такава хубава кола....! :D В линка, който и изпратих, имаше отговора на въпроса, който си задал!Въпрос задава само този, който не знае отговора. :D А в линка, който ти изпратих, има отговора и ти вече си го изчел, значи го знаеш! :D И продължаваш, продължаваш, продължаваш да "питаш".Освен това знаеш, а ти изпратих и снимка, от която и видно, че аз, а не ти, имам и карам вече 30 хиляди километра, бус с такава клетка.Знаеш също, че това не е единствена ми кола, с такава допълнителна инсталация. :D Колега, каращ такава хубава кола...моля те, не засрамвай марката! В твоето село има ли канализация? Днес се връщам от село Червен, с ударение, върху първото "е".Там няма канализация и пречиствателна станция.Независимо от това и въпреки това, беше страшно и необяснимо хубаво и приятно. Не зная защо!Когато ти е хубаво, задаваш ли си въпроса, защо и с какво право и основание, ти е хубаво? :D Ако не си си задал този въпрос и естествено , нямаш отговор,защо искаш отговор на въпрос, на който, вече имаш отговора?Колега, каращ такава хубава кола...моля те, не засрамвай марката! http://mazeto.net/index.php?topic=521.0Това не е реклама, а само информация? :D

Коментар

газови

Колегата 01 би трябвало да е Собственика на Ем Комплект 33Всеки е знае има реклами по цяла България
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Въобще не съм Ви чел писаниците и препратките . Аз питам Вас. Толкова ли е сложно. "Да" или "Не". По-просто от това здраве му кажи . Успех

Коментар

Mupo написа:
                    Въобще не съм Ви чел писаниците и препратките . Аз питам Вас. Толкова ли е сложно. "Да" или "Не". По-просто от това здраве му кажи . Успех
                    :D Дори когато кара FIAT, българинът си остава българин, което не е най-добрата комбинация! :D Колега каращ Fiat, вода се пие от извора, а аз не съм такъв.Ако не си чел "писаниците" и "препраткита" по темата, значи си двукрака машинка за питане, като малките деца, които питат, питат, питат, питат....Но децата порастват и спират да питат.Сега, да не се впускам в разсъждения и изводи, които нямат общо с темата и перфектното ми настроение и отношение към вас- тук. :D Колега, научи си урока и чак тогава питай, ако има нещо неясно.Не писах по горе, до думата въпрос, има съставна сричка, с точно и ясно определение.Когато някой ми зададе въпрос, той веднага се обозначава с координатите си, относно образование, възпитание, интереси, цел, даже и по кола! :D По въпроса, който ти задават можеш да разбереш, дали в едно село или една държава /която е също село/, има канализация или не! :D Колега каращ Fiat, вода се пие от извора, а аз не съм такъв.Чети колега, пий от извора, а не от локвата:http://www.facebook.com/photo.php?fb...исаната на билборда глупост, не е моя!Аз само съм се снимал до нея с насмешка и като опровержение! :D
                    Прикачени файлове

Коментар

Явно е труден отговора с "Да" или "Не". Познато до болка. Довиждане

Коментар

nikolce написа:
                        Аз да питам, какво излиза от ауспуха, след вкарването на този газ в системата???
                        След като господина с брадата не ми отговори на този въпрос, да питам по-директно:
                        01 написа:
                        Този Браунов газ не е гориво, както "умните тук" приемат, а е катализатор и добавка към горивото.
                        Катализатор??? Искате да кажете че 2 молекули водород, и една кислород, излизат непроменени от ауспуха?
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Катализаторът не дава допълнителна енергия. Той променя скоростта на дадена реакция.
                          Stop giving directions, just say "Follow me."
                          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

nikolce написа:
                            nikolce написа:
                            След като господина с брадата не ми отговори на този въпрос, да питам по-директно:
                            01 написа:
                            Този Браунов газ не е гориво, както "умните тук" приемат, а е катализатор и добавка към горивото.
                            Катализатор??? Искате да кажете че 2 молекули водород, и една кислород, излизат непроменени от ауспуха?
                            :D Колега каращ FIAT, ще ме извиниш, но аз не броя молекулите от ауспуха докато карам! :D Не ги питам даже, дали са променени или не!Вчера, на отиване и връщане към Пловдив, с моя кемпер-бидон, тежащ 1,8 тона, карах със 137 километра и накарах жена ми да заснеме клип.Когато се прибрах и погледнах клипа, се оказа че е прекъснат преди да се види километража.Твърдя, че този "кемпер - бидон", преди да монтирам клетката, не можеше да вдигне повече от 115-120 километра, по същия този участък на пътя.Ще ме извиниш, ама бях много внимателен да държа кормилото, а пропуснах да питам "молекулите", дали са променени или непроменени! :D Следващия път, ще тичам отзад и ще взимам интервю от тези молекули, ако ми обясниш точно, как да стане това! :DПосле, ако съм още жив, ще дойда тук, за да споделя интервюто. :D Когато приемаш с храната "витамини", питаш ли храната и витамините, дали "витамините" са храна?Витамините не са храна, защото са витамини.А газта, за която пиша и споделям в момента, не е и не може да бъде гориво, защото е в крайно недостатъчно количество за такъв тип двигатели.Въобще не с чудя, че сме най-слабата и гърчава държава в Европа! :D Ми то, като се замислиш, нямаме канализация по градовете и селата и до бунарите , са изкопани клозетите? :DДоообре е, че животът е кратък и безсмислен, както и това, че не броим молекулите, /само това ни оставаше/:http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Коментар

sok1 написа:
                              Катализаторът не дава допълнителна енергия. Той променя скоростта на дадена реакция.
                              :D Нещо подобно се опитвам да кажа!Количеството браунов газ е много, пренебрежимо малко, от останалата газ и дизеловото гориво.За леснота на разсъжденията, можеш да го пренебрегнеш като гориво.Но този газ има и други качества. Тези други "качества", позволяват протичането на допълнително изгаряне на саждите и газовете.Ето затова определих влиянието на тази газ, като "катализатор".Всеки един двигател изхвърля газове и сажди и това е факт.Ако една част от тези газове и сажди изгорят, те стават гориво.Има една добавка, производство на "Шампион", за дизели, която променя пламната точка на горивото и саждите в DPF филтъра изгарят, а филтъра се самопочиства.Тя прави нещо подобно, променя скоростта на изгарянето, така, както прави и брауновия газ.Това правят и витамините, като ни помагат да изгаряме по-пълноценно храната, респективно, да отделяме по-малко вредни газове, без да питаме молекулите за нищо:http://www.facebook.com/photo.php?fb...e=1&permPage=1

Коментар

Миро: ДА Не съм господина 01 (за мое най-голямо щастие), но пък отговарям вместо него, той явно не може да чете Освен това, 01 плещи абсолютни глупости, като казва, че БГ е катализатор. Значи - идея си няма какво точно прави брауновият газ в двигателя, и от къде идва икономията на гориво (такава има, въпросът е колко). Чуваш ли, господин нула едно? Говориш пълни глупости!
                                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
                                X