vesko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:Ей, много мразя някой да мисли хората за идиоти.Или изкарай тук реални данни, потвърдени от организация оторизирана за подобни замервания или престани с идиотщините - един монтьор отива еди къде си. Как може този форум да е единствения, в който ви оставят да си разигравате коняFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
stooes написа:01 написа:...Налице е един факт, който има своята стойност. (...и кой аджаба е този факт?! имате ли нещо да кажете или нямате??...) Нека се въздържаме от коментарии и разсъждения , когато нямаме какво да кажем.(..аха, значи нямате какво да кажете!?..тук си противоречите)Когато някой е заслепен от неприязън - той не вижда подробностите. (никой не изпитва неприязън към вас, само чисто любопитство, дали е така, както твърдите или не..) А ПРАКТИКАТА ОСЪЖДА НАУКАТА - това е правило в цял свят. (ей това ако го кажете на инжинерите от F1 ше Ви се изсмеят)Това ми е последното включване днес , извинете ме. (извинен си.)
Коментар
-
Ами, (не те наричам колега) 06.22 часа е, днес ми предстои процедура по смазване пантите на вратите щото нещо ми скърцат...Ти до тук не даде и 1% информация по темата; Оспами я.. а темата е за браунов газ генератор; засегна се че ти се каза.не си тук да четеш преценките на учители и наставници, а за да споделяш и ползваш информация ... споделяш ама друг път. Простия ти механик е получил информация но видите ли няма да я споделяш защото не сме искали .. не затова няма да я споделиш, а защото информацията която простия ти механик е получил за 3-4 часа е че червената жица на 4000-то лева се свързва на плюса на акумулатора .. бе нула едно не ставай смешен .. ама как да не ставаш като явно си си го поставил за цел.. слагай на Вито-то квото щеш. За мен си ПРАЗНОСЛОВЕЦ. Сложи на Вито-то една дестилираща уредба за сок от моркови - има витамини и ше ти свали разхода.Пак не отговори на поставените от мен въпроси. Тва още веднъж .. за трети път май вече показва що за форумец си.Не благодари за нищо, защото няма за какво. Не си помогнал на никой тук и с една хилядна. В тая тема само флудиш. А дрън-дрън е точното описание на звука който чуваш, но е само и единствено в твоята глава.но всъщност ние сме глупаците, че приемаме насериозно такъв като тебе. ПРАЗНОСЛОВЕЦ. (човек, чиито слова нямат покритие, смисъл или стойност, празнодумец ..)жалко ..И - да! Няма да пишеш тук, защото има една приказка за лъжливото овчарче .. всички я знаят и вече не те приемат насериозно... поне не си толкова глупав та да пишеш.Чао от мен и за последно един съвет: Моя механик (прост, прост .. ама чак тъп!!) ми каза, че ако се сложат две клетки за по 4000 лева, колата практически спира да гори нафта, а и в някой случаи даже връща по малко нафта, ако пускаш някой баир де .. ама не казвай на никого, защото т’ва е тайна, дето само механици с основно или килийно образование я знаят..ако е бус, нали той е по-тежък, връща повече нафта и в някой случаи си на плюс, от 400 км курс...Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Ама разправям Ви аз, че 01 напълно разбира какво прави...Колеги, радвам се, че на повече хора им светна лампичката.Та да се възползвам и аз от конституционното си право, ще направя обръщение:- Хей, селски тарикат, що не дойдеш да си прибереш обещаните 400 лв? (Да, точно за тебе става въпрос. Радвам се, че веднага се разпозна!)Горната покана важи и за прости механици, които смятат, че 400лв. са добър стимул да се разходят до Пловдив. (За Вас, специално, че сте най-напред с мат’ряла)Важи и за обикновени потребители на форума.Важи за всички.Както виждате няма дискриминация от моя страна Моля за извинение, че правя реклама на Българската национална валутаLancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
Lancia Lybra SW 1,9JTD
Коментар
-
stooes написа:Ами, (не те наричам колега) 06.22 часа е, днес ми предстои процедура по смазване пантите на вратите щото нещо ми скърцат...Ти до тук не даде и 1% информация по темата; Оспами я.. а темата е за браунов газ генератор; засегна се че ти се каза.не си тук да четеш преценките на учители и наставници, а за да споделяш и ползваш информация ... споделяш ама друг път. Простия ти механик е получил информация но видите ли няма да я споделяш защото не сме искали .. не затова няма да я споделиш, а защото информацията която простия ти механик е получил за 3-4 часа е че червената жица на 4000-то лева се свързва на плюса на акумулатора .. бе нула едно не ставай смешен .. ама как да не ставаш като явно си си го поставил за цел.. слагай на Вито-то квото щеш. За мен си ПРАЗНОСЛОВЕЦ. Сложи на Вито-то една дестилираща уредба за сок от моркови - има витамини и ше ти свали разхода.Пак не отговори на поставените от мен въпроси. Тва още веднъж .. за трети път май вече показва що за форумец си.Не благодари за нищо, защото няма за какво. Не си помогнал на никой тук и с една хилядна. В тая тема само флудиш. А дрън-дрън е точното описание на звука който чуваш, но е само и единствено в твоята глава.но всъщност ние сме глупаците, че приемаме насериозно такъв като тебе. ПРАЗНОСЛОВЕЦ. (човек, чиито слова нямат покритие, смисъл или стойност, празнодумец ..)жалко ..И - да! Няма да пишеш тук, защото има една приказка за лъжливото овчарче .. всички я знаят и вече не те приемат насериозно... поне не си толкова глупав та да пишеш.Чао от мен и за последно един съвет: Моя механик (прост, прост .. ама чак тъп!!) ми каза, че ако се сложат две клетки за по 4000 лева, колата практически спира да гори нафта, а и в някой случаи даже връща по малко нафта, ако пускаш някой баир де .. ама не казвай на никого, защото т’ва е тайна, дето само механици с основно или килийно образование я знаят..ако е бус, нали той е по-тежък, връща повече нафта и в някой случаи си на плюс, от 400 км курс...
Коментар
-
koceto_8 написа:Ама разправям Ви аз, че 01 напълно разбира какво прави...Колеги, радвам се, че на повече хора им светна лампичката.Та да се възползвам и аз от конституционното си право, ще направя обръщение:- Хей, селски тарикат, що не дойдеш да си прибереш обещаните 400 лв? (Да, точно за тебе става въпрос. Радвам се, че веднага се разпозна!)Горната покана важи и за прости механици, които смятат, че 400лв. са добър стимул да се разходят до Пловдив. (За Вас, специално, че сте най-напред с мат’ряла)Важи и за обикновени потребители на форума.Важи за всички.Както виждате няма дискриминация от моя страна Моля за извинение, че правя реклама на Българската национална валута
Коментар
-
То и да карам колело не е конституционно право, но да избера дали да го правя е!Ела и изкарай 400 за ден. Що да чакаш цял месец? Офертата важи за всички ... моля!Едит:Хрумва ми и друго.Тука вече малко хора ще ти се вържат, но прбвай в БГмама и тийнпроблемс. И още 50 форума от този калибър. Там търси потенциални "вярващи".Така ще ти остава по-малко време да въртиш геврека, и икономията на нафта ще надхвърли 400лв на месец. Даже и с 0лв. на месец за гориво може да минеш. Стига и от там да не те натирят, където ти е мястото.Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
Lancia Lybra SW 1,9JTD
Коментар
-
Здравейте Поизчетох това онова ....., пък се и посмях добре.Както и да е.Ако има вярващи в тези клетки, аз мога да се разделя с моята. Продавам я на половин цена или за колкото се разберем При мен ефект няма. Не съществува човек който да направи това да има ефект.Моето предложение не е за тези които не вярват :D Тя е за тези които вярват и си инсталират подобни неща и ползват и имат икономиии....., и са щастливи Нека и аз да ощастливя един човек, да му продам устройство за икономиииии на символична цена та да направя добро и аз :DИзвинявам се ако това е опит да реклама или опит да продам нещо :DЛек ден на всички
Коментар
-
koceto_8 написа:То и да карам колело не е конституционно право, но да избера дали да го правя е!Ела и изкарай 400 за ден. Що да чакаш цял месец? Офертата важи за всички ... моля!Едит:Хрумва ми и друго.Тука вече малко хора ще ти се вържат, но прбвай в БГмама и тийнпроблемс. И още 50 форума от този калибър. Там търси потенциални "вярващи".Така ще ти остава по-малко време да въртиш геврека, и икономията на нафта ще надхвърли 400лв на месец. Даже и с 0лв. на месец за гориво може да минеш. Стига и от там да не те натирят, където ти е мястото.
Коментар
-
Capo_69 написа:Здравейте Поизчетох това онова ....., пък се и посмях добре.Както и да е.Ако има вярващи в тези клетки, аз мога да се разделя с моята. Продавам я на половин цена или за колкото се разберем При мен ефект няма. Не съществува човек който да направи това да има ефект.Моето предложение не е за тези които не вярват :D Тя е за тези които вярват и си инсталират подобни неща и ползват и имат икономиии....., и са щастливи Нека и аз да ощастливя един човек, да му продам устройство за икономиииии на символична цена та да направя добро и аз :DИзвинявам се ако това е опит да реклама или опит да продам нещо :DЛек ден на всички
Коментар
-
Колега, пробвай дали тука минава номера:http://www.circus-balkanski.com/bg/gallery.htmlАко има ефект, моля сподели, и ние да си накичим табели и да изкараме някой лев.За доказване на ефективност на ННО клетка в автомобикл има награда. Защо не ги искаш тези 400лв?Ако са малко, кажи колко да ги направим. ТКЗС ще организираме, само да си доволен.Доведи си и капацитетите от Търговище и прости механици, една каруца поне.Отделно ние поемаме разходите по пътните и правим софра за 100+100 лв с колегата Capo_69.P.S. И със спестените пари да си купиш готин бус! И по изографисана табела да му лепнеш. Трябва да е с готина кормилна уредба, да може да прави кръгчета на манежа, а не да гази публиката. Заедно с коне, слонове, тигри, фокусници, акробати.Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
Lancia Lybra SW 1,9JTD
Коментар
-
koceto_8 написа:Колега, пробвай дали тука минава номера:http://www.circus-balkanski.com/bg/gallery.htmlАко има ефект, моля сподели, и ние да си накичим табели и да изкараме някой лев.За доказване на ефективност на ННО клетка в автомобикл има награда. Защо не ги искаш тези 400лв?Ако са малко, кажи колко да ги направим. ТКЗС ще организираме, само да си доволен.Доведи си и капацитетите от Търговище и прости механици, една каруца поне.Отделно ние поемаме разходите по пътните и правим софра за 100+100 лв с колегата Capo_69.P.S. И със спестените пари да си купиш готин бус! И по изографисана табела да му лепнеш. Трябва да е с готина кормилна уредба, да може да прави кръгчета на манежа, а не да гази публиката. Заедно с коне, слонове, тигри, фокусници, акробати.
Коментар
-
Пак успя с много думи да не кажеш нищо... И все пак.Колко искаш, щом не ти стигат 400лв. ? Мене това ме интересува и е по темата.И вземи си публикувай последние 5-6 поста в някое научно списание. За конституцията, за кризата в цирка, за това кое се доказва и кое не, за готиното бусче с легла и хладилник, как изгрява слънцето, за водородните телефони и за простите механици, навигацията Ямбол-Пловдив, за Бай Ганьо, за Балканските субекти... Публикувай всичко това, имащо връзка с ННО генераторите.Ще ти платят добре, да има пари за нови ННО клетки.Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
Lancia Lybra SW 1,9JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар