Synthy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
А ти прочете ли думичката "скрита", може да го тълкуваш също и като "непряка" Айде, карай си на водорна клетка със здраве. И да ти кажа само - водорната клетка няма нищо общо с брауновият газ, ама нищо. Стига си ни "информирал". Няма да си вдигнеш сайта в гугъл с тъпите си постове и линкове. Не става толкова елементарно."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:А ти прочете ли думичката "скрита", може да го тълкуваш също и като "непряка" Айде, карай си на водорна клетка със здраве. И да ти кажа само - водорната клетка няма нищо общо с брауновият газ, ама нищо. Стига си ни "информирал". Няма да си вдигнеш сайта в гугъл с тъпите си постове и линкове. Не става толкова елементарно.
Коментар
-
Брей тази тема от кога се премести върху Конституцията от Брауновия газ не стана ясно. И колега "01" - май се правиш на ощипана девица - нещо бълбукаторите ти получават подкрепа от някакви линкове за водородни двигатели и клетки - защо ни вкарваш в заблуда, след като и ти прекрасно знаеш, че са различни неща. И напротив - става дума точно за пари, преди няколко поста пишеш, че ще се монтира клетка на камион за 4000 лв (е и това ако не са пари здраве му кажи). Също така не става дума и за чиста информация ? Как така е чиста ? Изпрана (в преносния смисъл) ? Филтрирана ? Информация за прочутите клетки за Браунов газ или за Водородни клетки ? Какво и е чистото на информацията ти, сигурно в 5 поста вече сме питали има ли някакви тестове ? Технотест ? Динотестер ? Газанализатор ? В МЕИ сигурен съм, че имат достатъчно апаратура и учени глави да измерят какъв е ефекта от технологията - ако има някакви данни от някой който има ценз да извърши такива замервания тогава би следвало да приемем информацията за чиста и достоверна. На другото се начетохме - аз видях.... бла, аз карах - те толкова ми показва разходомера - ами разходомера ти се е бъгнал, аз сложих толкова нафта - толкова км минах, ми ти може да си имал и бая нафта преди това. Айде малко мъжката - дайте да видим достоверни тестове от някой дето има право и е сертифициран да ги прави пък тогава да ходим до Търговище да гледаме как не една ами 3 клетки ще се монтират. Не се впрягай, ама от къде да сме сигурни, че тези хора няма пък да получат някой лев да се явят там, да се правят на щастливи и да се скъсат да хвалят клетката в интерес на някой, дето ще се нагуши с пари после от продажбата и на още 50 човека примерно ?Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Synthy написа:Няма приближения - отворена, не подлежи на оспорване Казвам го, защото тук се дава за пример закона за енергията, който обаче в случая не е в сила, защото системата е ОТВОРЕНА ! И точно количествата енергия подходящи за задвижване, правят системата отворена, при това широко. Защото:1) имаш резервоар с нафта2) имаш акумулатор3) имаш бутилка с вода (за брауновата клетка)цели 3 външни източника на енергия. И дума не може да става за затворена система.Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93
Коментар
-
siluro написа:Брей тази тема от кога се премести върху Конституцията от Брауновия газ не стана ясно. И колега "01" - май се правиш на ощипана девица - нещо бълбукаторите ти получават подкрепа от някакви линкове за водородни двигатели и клетки - защо ни вкарваш в заблуда, след като и ти прекрасно знаеш, че са различни неща. И напротив - става дума точно за пари, преди няколко поста пишеш, че ще се монтира клетка на камион за 4000 лв (е и това ако не са пари здраве му кажи). Също така не става дума и за чиста информация ? Как така е чиста ? Изпрана (в преносния смисъл) ? Филтрирана ? Информация за прочутите клетки за Браунов газ или за Водородни клетки ? Какво и е чистото на информацията ти, сигурно в 5 поста вече сме питали има ли някакви тестове ? Технотест ? Динотестер ? Газанализатор ? В МЕИ сигурен съм, че имат достатъчно апаратура и учени глави да измерят какъв е ефекта от технологията - ако има някакви данни от някой който има ценз да извърши такива замервания тогава би следвало да приемем информацията за чиста и достоверна. На другото се начетохме - аз видях.... бла, аз карах - те толкова ми показва разходомера - ами разходомера ти се е бъгнал, аз сложих толкова нафта - толкова км минах, ми ти може да си имал и бая нафта преди това. Айде малко мъжката - дайте да видим достоверни тестове от някой дето има право и е сертифициран да ги прави пък тогава да ходим до Търговище да гледаме как не една ами 3 клетки ще се монтират. Не се впрягай, ама от къде да сме сигурни, че тези хора няма пък да получат някой лев да се явят там, да се правят на щастливи и да се скъсат да хвалят клетката в интерес на някой, дето ще се нагуши с пари после от продажбата и на още 50 човека примерно ?
Коментар
-
Нещо много преднамерено звучат постовете ти "01" и няма как да убедиш,който и да било,че не си заинтересована страна.Защо ли имам чувството,че имаш сайт за LED осветление или си от обкръжението на този човек.Бълбукай си колкото искаш с мехурчета и колбички в багажника,но недей да подвеждаш и без това бедният и изтерзан българин да се вътри с подобен род измами.Това вече заприличва на вкопчване на удавник в сламка,то какви ли не опити се направиха вече във тоя форум да бъдат подведени хората.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
г-н 01, опитвате се да ни правите на глупаци "завъртайки нещата". Тъпо е, не сме толкова глупави. Идеята ми е че всеки тук има някакво образование, също и интелект. Многократно Ви бе припомнено, че пишете в "грешния" раздел. Тук коментираме брауновия газ и неговите газогенератори - има ли икономия, няма ли?? Защо намесвате нещо тъй коренно различно като водородния двигател? С какава цел?Все пак Вие използвате браунов газ генератор в транзита си и то от най-скъпите и авторитетните (?!?! .. е не тук вече ше умръ..) такива?!01 написа:...Втора кола тръгна с водородна клетка . Това е бус FORD TRANZIT T350 2006 година .Клетката е от най скъпите , но с повече електроника и ми хареса на външен вид - по авторитетна е.Електронния модул дава възможност за настройки за :бензин и дизел , моноинжекция , пълна инжекция и т.н. Засега съм клиент и не се съмнявай в това.Всички сме клиенти по един и друг начин.Сега ще има 10 хиляди тест и споделяне на данни.Няма да ги пиша тук .....Поздрви .Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
stooes написа:г-н 01, опитвате се да ни правите на глупаци "завъртайки нещата". Тъпо е, не сме толкова глупави. Идеята ми е че всеки тук има някакво образование, също и интелект. Многократно Ви бе припомнено, че пишете в "грешния" раздел. Тук коментираме брауновия газ и неговите газогенератори - има ли икономия, няма ли?? Защо намесвате нещо тъй коренно различно като водородния двигател? С какава цел?Все пак Вие използвате браунов газ генератор в транзита си и то от най-скъпите и авторитетните (?!?! .. е не тук вече ше умръ..) такива?!01 написа:...Втора кола тръгна с водородна клетка . Това е бус FORD TRANZIT T350 2006 година .Клетката е от най скъпите , но с повече електроника и ми хареса на външен вид - по авторитетна е.Електронния модул дава възможност за настройки за :бензин и дизел , моноинжекция , пълна инжекция и т.н. Засега съм клиент и не се съмнявай в това.Всички сме клиенти по един и друг начин.Сега ще има 10 хиляди тест и споделяне на данни.Няма да ги пиша тук .....Поздрви .
Коментар
-
Колега "01", Това което се опитваме да Ви кажем от няколко поста насам е, че тази информация с която ни заливате относно водородните двигатели няма нищо общо с въпросната клетка генератор на Браунов газ. Или четете през редовете или съвсем умишлено ни вкарвате в заблуда, за което искрено се надявам да не е така. Освен вашите колеги и учители тука има и други хора които четат темата - сам цитирате брояча. Това нещо - колко е ефективна клетката очевидно не се знае, не е доказана научно, а имаме само данни от хора, които познават други хора с информация от първа ръка, работещи на едни места, където монтират клетки. Имаме също така, освен вашите твърдения за икономичност и такива като на колегата "капо 69" които твърдят точно обратното. Вие не се стремите по никакъв начин да оборите с някакви научни аргументи и изследвания вашите твърдения за икономичност, а ни заливате с куп информация по друга тема. Очевидно избягвате мнение на квалифициран специалист, а ни давате пример за хора работещи в болници без да са сертифицирани за това. Ама нас не ни интересува на този етап кой работи в болницата, а кой работи в сервиза, какво монтира и каква е ползата точно от това - от въпросния Бълбукатор. Тука намесвате монтьор от Ямбол, който на всичкото отгоре обявявате за прост ако съм прочел правилно - "Той един прост монтьор , с едно сервизче , с едно работно място.... обаче има интерес. " Ами много добре, сега тука по тема 18 страници всички да вземем да се допитаме до този прост монтьор така ли ? Няма ли някой не толкова прост монтьор - някой който работи с по-специална техника, която да може да прави разни замервания и да ни каже какво точно се случва ?Това, което сте писали за помощта - така е, съгласен съм, но може хората не искат да се получи като във виц-а:Малко момченце гледа как 2 кучета извършват полов акт. Заинтересувано пита баща си:-Тате, тате, какво правят тези кучета.Смутен бащата измисля нещо набързо.-Ами виждаш ли моето момче, едното кученце си е наранило лапичката и другото му помага като го носи на гръб.След кратък размисъл момченцето казва.-Тате, а защо винаги добрите ги еб...т ?Няма нужда да ми благодарите, поне на мен де, поне на този етап. Аз не ви разбирам.Fiat Coupe 1.8
Коментар
-
siluro написа:Колега "01", Това което се опитваме да Ви кажем от няколко поста насам е, че тази информация с която ни заливате относно водородните двигатели няма нищо общо с въпросната клетка генератор на Браунов газ. Или четете през редовете или съвсем умишлено ни вкарвате в заблуда, за което искрено се надявам да не е така. Освен вашите колеги и учители тука има и други хора които четат темата - сам цитирате брояча. Това нещо - колко е ефективна клетката очевидно не се знае, не е доказана научно, а имаме само данни от хора, които познават други хора с информация от първа ръка, работещи на едни места, където монтират клетки. Имаме също така, освен вашите твърдения за икономичност и такива като на колегата "капо 69" които твърдят точно обратното. Вие не се стремите по никакъв начин да оборите с някакви научни аргументи и изследвания вашите твърдения за икономичност, а ни заливате с куп информация по друга тема. Очевидно избягвате мнение на квалифициран специалист, а ни давате пример за хора работещи в болници без да са сертифицирани за това. Ама нас не ни интересува на този етап кой работи в болницата, а кой работи в сервиза, какво монтира и каква е ползата точно от това - от въпросния Бълбукатор. Тука намесвате монтьор от Ямбол, който на всичкото отгоре обявявате за прост ако съм прочел правилно - "Той един прост монтьор , с едно сервизче , с едно работно място.... обаче има интерес. " Ами много добре, сега тука по тема 18 страници всички да вземем да се допитаме до този прост монтьор така ли ? Няма ли някой не толкова прост монтьор - някой който работи с по-специална техника, която да може да прави разни замервания и да ни каже какво точно се случва ?Това, което сте писали за помощта - така е, съгласен съм, но може хората не искат да се получи като във виц-а:Малко момченце гледа как 2 кучета извършват полов акт. Заинтересувано пита баща си:-Тате, тате, какво правят тези кучета.Смутен бащата измисля нещо набързо.-Ами виждаш ли моето момче, едното кученце си е наранило лапичката и другото му помага като го носи на гръб.След кратък размисъл момченцето казва.-Тате, а защо винаги добрите ги еб...т ?Няма нужда да ми благодарите, поне на мен де, поне на този етап. Аз не ви разбирам.
Коментар
-
01 написа:...Налице е един факт, който има своята стойност. (...и кой аджаба е този факт?! имате ли нещо да кажете или нямате??...) Нека се въздържаме от коментарии и разсъждения , когато нямаме какво да кажем.(..аха, значи нямате какво да кажете!?..тук си противоречите)Когато някой е заслепен от неприязън - той не вижда подробностите. (никой не изпитва неприязън към вас, само чисто любопитство, дали е така, както твърдите или не..) А ПРАКТИКАТА ОСЪЖДА НАУКАТА - това е правило в цял свят. (ей това ако го кажете на инжинерите от F1 ше Ви се изсмеят)Това ми е последното включване днес , извинете ме. (извинен си.)Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Ей, много мразя някой да мисли хората за идиоти.Или изкарай тук реални данни, потвърдени от организация оторизирана за подобни замервания или престани с идиотщините - един монтьор отива еди къде си. Как може този форум да е единствения, в който ви оставят да си разигравате коняlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
01 написа::D :D :D И аз не ви разбирам, но поне не съм така нападателен.Когато отида на лекар , не питам монтьора и овчарчето- питам лекарят.Когато съм в планината , лекарят не е фактор- питам овчарчето. В случая, фактор са монтьорите и то "простите", защото други няма.Простите монтьори нямат това време да си бълбукат постове- те си имат работа.Ти ми разказваш виц, а аз ще ти разкажа факт:Луи Пастьор създал ваксина , заразил се и се излекувал.Никой от лекарите покрай него не се заинтересувал и го наричали глупак.След 100 години , васкината отново била открита, а междувременно изпукали много милиони хора. Ето случай, в който науката е пропуснала и убила милиони хора........Ходих в Бан, но....хората там , искат да им възложа научно задание, за да си изкарат мижавите заплати от 350-400 левчета. :D :DВие ме обвинявате в "реклама", онези виждат в мен "инвеститор".... :D Неее, монтьорите много ясно , бързо и точно ще отговорят на въпроса,достатъчно е да ги гледаме и слушаме вничателно.Простите монтьори в случая, са по важни от умните учители и колеги, които ни пълнят темите с нападки, язвителни забележки и ми приписват техните си мисли като мои.Това го правят /зная защо/, защото имат "позиция" високо -научна и така, както едно време , лекарите са се отнесли с Пастьор.Налице е един факт, който има своята стойност. Нека се въздържаме от коментарии и разсъждения , когато нямаме какво да кажем.Когато някой е заслепен ,от неприязън, той не вижда подробностите -А ПРАКТИКАТА ОСЪЖДА НАУКАТА - това е правило в цял свят.Това ми е последното включване днес , извинете ме .Fiat Coupe 1.8
Коментар
-
syscop написа:Има закон за запазване на енергията, който още не е отменен :D ....Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар