Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква е идеята да се копират тук публикации нямащи нищо общо с темата ? Или колегата още не прави разлика между водородна горивна клетка и балбукатора под капака му
    Brava 1.6 16V 103 10/97
    http://www.aardvark.co.nz/hho.shtml
    http://www.msnbc.msn.com/id/29899191/

Коментар

KGT написа:
      ...Или колегата още не прави разлика между водородна горивна клетка и балбукатора под капака му
      именно.
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Колегата си е напълно наясно какво пише. И го прави нарочно и злоумишлено. Точно за водородните клетки и тяхното бъдеще си тръбят и по сайтовете за ННО клетки.Кой разбрал и недоразбрал да има какво да прочете... и хоп да си вземе набълбукатор, защото има смисъл от водородните клетки, ама то не е едно и също, ама...Тия две неща се "бъркат" съвсем умишлено с цел да се подведат потребителите и да се набълбукат.Колегата поства тия неща над 3-4 пъти по различни теми. Аз лично не мога да повярвам, че го прави без да разбира. Беше му обяснено няколко пъти!Моето мнение (с което не ангажирам никого) е, че това се прави нарочно с цел да се заблуждават хората. И това е долно!
        Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
        Lancia Lybra SW 1,9JTD

Коментар

именно.!
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Нека си се "набълбукват" будалите щом искат,аз лично пийнах поече бира и влезнах пак в темата(влизам в нея само като съм на градус).Тука ми става много весело като прочета за ползите от мехуркаторите.Значи имахме една учителка по химия навремето...тя правеше същото и ми беше интересно донякъде-между 2 електрода да пусне + и - и водата да се набулбуква.И тъй като нямаше необходимите пластини за електроди под ръка тя го правеше с един български бързовар с прерязан по средата нагревател.Също така разяждахме и паста за зъби с оцет-това го обичах повече.Дали при тази реакция не се отделя някакъв още по-висококалоричен газ?Що пък да не се измисли двигател захранван от "Парадонтакс" и винен оцет,така и двигателя няма да му се клатят буталата и ще заякне даже.Ако ли пък не отиваме на вариант 2-хаква се един бързовар в горивния резервоар(има и рима) и така направо бензина ще бълбука,нещо като 2 в 1.Т.е. ще получим висша степен на мехуропроизводство-набълбукваме направо бензина.Що да се хабим за резервоар с вода и тем подобни добавъчни компоненти по автомобила.Бензина по родните бензиностанции има високо съдържание на вода,грижи няма и е идеален за целта.
            Fiat 1.4 12V
            Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
            Да си втори значи да си първи сред загубилите.
            Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

valentino321 написа:
              ...-хаква се един бързовар в горивния резервоар(има и рима) и така направо бензина ще бълбука,нещо като 2 в 1.Т.е. ще получим висша степен на мехуропроизводство-набълбукваме направо бензина.Що да се хабим за резервоар с вода и тем подобни добавъчни компоненти по автомобила.Бензина по родните бензиностанции има високо съдържание на вода,грижи няма и е идеален за целта.
              То хубаво ирония, хубаво майтап, ама ще вземе някой чел-недочел да го направи и ето ти беля. По внимателно с "предложенията". Или слагай по една звездичка (*) и отдолу пояснявай - "Не правете това в къщи, оставете го на професионалистите".
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

valentino321 написа:
                Нека си се "набълбукват" будалите щом искат,аз лично пийнах поече бира и влезнах пак в темата(влизам в нея само като съм на градус).Тука ми става много весело като прочета за ползите от мехуркаторите.Значи имахме една учителка по химия навремето...тя правеше същото и ми беше интересно донякъде-между 2 електрода да пусне + и - и водата да се набулбуква.И тъй като нямаше необходимите пластини за електроди под ръка тя го правеше с един български бързовар с прерязан по средата нагревател.Също така разяждахме и паста за зъби с оцет-това го обичах повече.Дали при тази реакция не се отделя някакъв още по-висококалоричен газ?Що пък да не се измисли двигател захранван от "Парадонтакс" и винен оцет,така и двигателя няма да му се клатят буталата и ще заякне даже.Ако ли пък не отиваме на вариант 2-хаква се един бързовар в горивния резервоар(има и рима) и така направо бензина ще бълбука,нещо като 2 в 1.Т.е. ще получим висша степен на мехуропроизводство-набълбукваме направо бензина.Що да се хабим за резервоар с вода и тем подобни добавъчни компоненти по автомобила.Бензина по родните бензиностанции има високо съдържание на вода,грижи няма и е идеален за целта.
                В петък, в Търговище момчетата ,които монтираха една от въпоросните клетки , имат троен монтаж на такива :КАМИОН, БУС и кола. Това ще стане там , за два дни. Доколкото зная, има хора от други градове, които ще отидат да гледат.Аз няма да имам тази възможност, но това за камионите е интересно .Едва ли някой ще даде хей така ,4000 лева за да монтира на камиона си , водородна клетка.Ако ви интересува и някои искат да хвърлят едно око - ето ви телефона на хората -0898430762В Търговище има вече обучени хора, които явно не са от този клуб. В малък град, ако направиш една грешка , се помни с години и струва скъпо.Който иска да гледа - гледа.Който не иска , си затваря очите

Коментар

ами много се радвам за тях. кажи им че има обявена награда. да карат една кола в технотест и да си прибират парите... или ще са заети тогава

Коментар

Ама си досаден с тая реклама Какво има толкова за гледане , коли да не сме виждали и всякакви изпълнения под капаците , че и телефони даваш , покани вече ... Голямото чудо дето щяло да се случи , някой си дал някакви пари за нещо си - негови са, дава си ги Който иска сам ще си ги намери , а за реклама си има определено място
                    Brava 1.6 16V 103 10/97
                    http://www.aardvark.co.nz/hho.shtml
                    http://www.msnbc.msn.com/id/29899191/

Коментар

Има закон за запазване на енергията, който още не е отменен :D . В затворена система (автомобила) начините за получаване на енергия не са много - гориво(енергоносител), съхраняване на някакво количество и последващо използване(инерция, спиране) и друго май не се сещам. Добре ще е някой от поддръжниците на даденото устройство да докаже как ще стане номера - черпиш енергия (от източниците по-горе) и с някакви еквилибристики я увеличаваш ? Ако успее да ме убеди ще сложа на мацката(вече е пълнолетна) от подписа такова :D
                      Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

автомобила не е затворена система

Коментар

Synthy написа:
                          автомобила не е затворена система
                          Съгласен, но с малко или повече приближение може да се приеме за такава. Говоря за количества енергия подходящи за задвижване.
                          Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

Няма приближения - отворена, не подлежи на оспорване Казвам го, защото тук се дава за пример закона за енергията, който обаче в случая не е в сила, защото системата е ОТВОРЕНА ! И точно количествата енергия подходящи за задвижване, правят системата отворена, при това широко. Защото:1) имаш резервоар с нафта2) имаш акумулатор3) имаш бутилка с вода (за брауновата клетка)цели 3 външни източника на енергия. И дума не може да става за затворена система.

Коментар

KGT написа:
                              Ама си досаден с тая реклама Какво има толкова за гледане , коли да не сме виждали и всякакви изпълнения под капаците , че и телефони даваш , покани вече ... Голямото чудо дето щяло да се случи , някой си дал някакви пари за нещо си - негови са, дава си ги Който иска сам ще си ги намери , а за реклама си има определено място
                              Поздрави , но когато приказвам за себе си - това не е реклама.Реклама е , ако приказвам заради пари и заедно с това , те убеждавам да купиш нещо , което е продукт.Тук продукт няма - пари няма , реклама няма. :D :D И понеже си българин , ще ти цитирам българската конституция :Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.(2) Гражданите имат право на информация от държавен орган или учреждение по въпроси, които представляват за тях законен интерес, ако информацията не е държавна или друга защитена от закона тайна или не засяга чужди права.Явно не знаеш това конституционно право и се опитваш да ме ограничава.Но аз го знам ! :D :D :D Едно статистическо проучване показа че 90 % от българите не са чели своята конституция и не си знаят правата.Относно досадността , в конституцията не пише нищо....

Коментар

Това твоето си е откровена скрита реклама.

Коментар

Working...
                                X