Леле вижте какво стана... 2,59 нафта...http://www.lukoil.bg/Lukoil/Main.do?menuItemKey=1744-35
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Хубаво, прави се икономия с този газ. Ами за да се произведе този газ нали е необходимо електричество. А за да произведе електричество, двигателя се натоварва тъй като генератора работи под товар. Примерно за да се произведат 2,5-3литра газ ~15-25% икономия(от по малко няма смисъл), ще са необходими 20-30А напрежение. А това означава, че включиш ли клетката за производство на газ започва и натоварването на генератора и ефективността пада. Трябва да се направи една качествена калкулация и да се види всичко.
Коментар
-
Не съм агент на ..............Числата няма да го коментирам защото колегата само говори и не показва нищо. Аз също можех да кажа, че това което съм го навил прави голямо количество газ и консумира много малко, но не го направих.Иначе се прави генератор който да направи честотата около 30 хертза или килохертза, не съм сигурен какво точно четох по нета. Схемата е елементарна за изпълнение, предполагам и няма да е скъпа.Иначе след нощното четене по нета се спрях да направя 6бр клетки. Ще ги вържа последователно и така няма да имам нужда да намалявам напрежението на 1.ххV за клетка. Като започна да сглобявам ще видя да снимам и да показвам какво ще сътворя.Само не мога да разбера тези клетки който се продават как са разделили клетките за да не ползват един електролит и в същото време да се зареждат от едно място
Коментар
-
chaveto написа:Това, че караш от 3г пак нищо не доказва за опита ти в конструирането на такова нещо. Въобще някога сглобявал ли си такова нещо, но да е Home Made.Защото и аз мога да отида да си го купя в разглобен вид и после само да го монтирам и да се бия в гърдите колко съм напред.А числата които си дал въобще няма да ги коментирам.
Коментар
-
Не смятам че ти си човека на който трябва да доказвам нещо.Когато успееш да си направиш по-сложна конструкция от телена и изкараш поне 150% ефективност , мога да ти отделя време и да ти дам някаква консултация , за да видиш че си до никъде. За това не ми губи времето , има хора които са напреднали доста и предпочитам да дебатирам с тях сериозните въпроси относно този вид системи.
Коментар
-
bill72 написа:Не смятам че ти си човека на който трябва да доказвам нещо.Когато успееш да си направиш по-сложна конструкция от телена и изкараш поне 150% ефективност , мога да ти отделя време и да ти дам някаква консултация , за да видиш че си до никъде. За това не ми губи времето , има хора които са напреднали доста и предпочитам да дебатирам с тях сериозните въпроси относно този вид системи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар