Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тази тема ми е по-смешна и забавна от онази с вицовете.
    Fiat 1.4 12V
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    Да си втори значи да си първи сред загубилите.
    Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

кола

Не знам ама съм виждал човек да се топли с такова подобно нещо .3 стай .
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
        Не знам ама съм виждал човек да се топли с такова подобно нещо .3 стай .
        Здравейте на всички тук! :D Повод да вляза отново в този клуб е един клиент, който казал че е от клуба и поискал отстъпка, а аз му направих тази отстъпка и си спомних за вас и темата! :D Така влязох отново в клуба и разбрах че не съм "баннат", което е изненада за мен. :D Да споделя по темата, че на мен ми донесоха една "самоделка", с размерите на компютърна кутия, но представляваща и имаща се, за водородна клетка за отопление.Тя обаче не топлеше достатъчно и нямаше капацитет да затопли даже една стая, а какво става за три стаи.Ако някой разполага с друга информация , различна от тази, моля да я сподели.Виждам, че темата е достолепно "умряла" , но не се е вмирисала така, както се вмирисват умрелите хора.Кемпера ми , все още е на водородна клетка- вече имам над 30 хиляди километра зад гърба си с такова "пособие", от което съм много доволен.Имам, ако си спомняте още една кола Skoda Felicia 1.9 с водородна клетка, която отново работи. Пиша "отново", защото по големите студове, шофьорът на тази кола не е забелязал че клетката е замръзнала, изтекла и не работи. Възстановената клетка работи и новия шофьор забелазва положителните разлики, но нямаме време да правим засичания.Какво му пука на шофьра, че колата харчи повече гориво без клетката, от колкото с водородна клетка! Третата кола с такава клетка, Renault Kangoo 1.9 се счупи и я транжирахме на части, а на новата , не сме прехвърлили клетката, защото не сме се сетили или защото колата харчи доста малко и просто не си заслужава времето за разправиите свързани с монтажа.На моя Мерцедес още не съм монтирал клетка, защото почти не го карам, а когато реших да сторя това, му изгоряха две свещи, които са спекли и не могат да се отвият от главата.Днес при нас, ще дойде колега от друг сервиз, който ще извади свещите.Тогава, когато монтирам клетката, ще ви пиша, ако още не са ме баннали от форума! :D Във всеки случай, ако нещо ви трябва от нашия сайт и е по скъпо, за този клуб може да се регламентира нещо, което аз си спазвам така и така, стига да се обявите.Повод да вляза отново в този клуб е един клиент, който казал че е от клуба и поискал отстъпка, а аз му направих тази отстъпка и си спомних за вас и темата! :D Такива ми ти работи!
        Прикачени файлове

Коментар

01 написа:
          На моя Мерцедес още не съм монтирал клетка, защото почти не го карам, а когато реших да сторя това, му изгоряха две свещи, които са спекли и не могат да се отвият от главата.Днес при нас, ще дойде колега от друг сервиз, който ще извади свещите.!
          Едни свещи не можете да отвиете, обаче с новите сензационни технологии сте напред.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            01 написа:
            На моя Мерцедес още не съм монтирал клетка, защото почти не го карам, а когато реших да сторя това, му изгоряха две свещи, които са спекли и не могат да се отвият от главата.Днес при нас, ще дойде колега от друг сервиз, който ще извади свещите.!
            Едни свещи не можете да отвиете, обаче с новите сензационни технологии сте напред.
            :D Ние продаваме свещи, които не гаснат дори в отвъдното и даваме гаранция 50 хиляди, без рекламации даже от онзи свят! :D Тези подгревни свещи на Мерцедеса, са от 200 и повече хиляди и трябва да сваляме главата за да ги сваляме- скъсаха се в главата!Но ти не си разбрал, че въобще не пиша за нови и сензационни технологии, но съм свикнал, защото живея в България и между българи! :D Когато ти пиша и давам мнение, го правя от позицията на картинката, която показвам по-долу. Когато ти направиш нещо по- голямо и по-добро, ще ти се израдвам, а няма да ти пиша някакви свещи, които винаги могат да се скъсат, даже и в Германия."Новите технологии" /за теб/, са нови от преди 50 години, но у нас нещата винаги са се случвали, даже и не се случват никога.Мога да дам примери, но тук пишем за водородната клетка, карана 30 хиляди километра, а не за свещите за този и за онзи свят.Ето затова, българите живеем така, както живеем, пъшкаме и дърпаме статистиката на Европа - назад и то ЯКО!Модерирано поради нарушаване на рекламната политика на форума!!!Модераторски екип.

Коментар

Ae пичове , несъм много ти , но ми интересно от 1 литър вода (примерно) колко ГАЗ ще се произведе ?
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                Ae пичове , несъм много ти , но ми интересно от 1 литър вода (примерно) колко ГАЗ ще се произведе ?
                Ооооо много...много,ако се сипе минерална дори вървежа веднага се подобрява.Трапезната не е за прапоръчване,защото има ниско октаново число Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                Fiat 1.4 12V
                Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

valentino321 написа:
                  Fiat_Punto11 написа:
                  Ооооо много...много,ако се сипе минерална дори вървежа веднага се подобрява.Трапезната не е за прапоръчване,защото има ниско октаново число Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                  аре базиците на ред .... интересно мие просто бе , гледам тука някви пишат 4 литра минута тва нва просто питам ... Просто ми интересно всички дето пробутват тоя шит , от един литър вода какво количество газ се отделя , че пишат разни 3-4 литра в минута ?
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

01 написа:
                    kiro_of_the_day написа:
                    01 написа:
                    :D Ние продаваме свещи, които не гаснат дори в отвъдното и даваме гаранция 50 хиляди, без рекламации даже от онзи свят! :D Тези подгревни свещи на Мерцедеса, са от 200 и повече хиляди и трябва да сваляме главата за да ги сваляме- скъсаха се в главата!Но ти не си разбрал, че въобще не пиша за нови и сензационни технологии, но съм свикнал, защото живея в България и между българи! :D Когато ти пиша и давам мнение, го правя от позицията на картинката, която показвам по-долу. Когато ти направиш нещо по- голямо и по-добро, ще ти се израдвам, а няма да ти пиша някакви свещи, които винаги могат да се скъсат, даже и в Германия."Новите технологии" /за теб/, са нови от преди 50 години, но у нас нещата винаги са се случвали, даже и не се случват никога.Мога да дам примери, но тук пишем за водородната клетка, карана 30 хиляди километра, а не за свещите за този и за онзи свят.Ето затова, българите живеем така, както живеем, пъшкаме и дърпаме статистиката на Европа - назад и то ЯКО!Модерирано поради нарушаване на рекламната политика на форума!!!Модераторски екип.
                    :D Добре! Разбрах, макар да не сте прави. Рекламата е "платена дейност" извършвана от някого, срещу пари. Ама ако си пиша за моя сервиз, за мен или просто давам и споделям информация, това не е реклама, а информация. :D И в края на краищата, не е било проблем, да имам тема и да ви платя и подпомогна, както съм си платил в много форуми и клубове. :D Виж ме на снимката с Поп Иван, с който сме близки приятели и му помагам.Ама начина по който се постъпва тук, не е колегиален и "джентълменски"...ако въобще тази дума може да се ползува към българи. :D "Рекламна политика"...хе хе хе хе "на форума"....хехехе Брей какви "политици" - форумни , брей....Пусни ми една оферта за "реклама" /понятие което е абсурдно и несъотносимо към мен лично и обектите ми/, защото мога да си платя и без да бъда изнудван по този начин! :D :D Бай Иван не постъпва по този начин и има постъпления и хуманна цел.Не възразявам форума да формира приход, даже считам това за полезно и целесъобразно. Пиша го, за да ме разберете. Но българския начин по който се събират нужните ви пари , е български, дразнещ, примитивен, невъзпитан.Та това си е моя сервиз, лично моя, който показвам на колегата, за да разбере, че съм "една идея", "една стъпка", "един сервиз" преди него и че най- вероятно имам повече опит и информация..... :D Егати "специалиста", в област , от която няма даже и понятие!И какво като ме баннеш?Ще станете по-добри и по-богати, ще си решите проблема?Не, това няма да стане.Както не стана, през това време, в което даже не влизах тук, във форума. И какво спечелихте , освен че темата стана тъпа, скучна и умря?А през това време много коли FIAT влизаха и ще влизат по сервизите ми и ме правят по стабилен, даже и във времето на криза.Това е добре за мен, както и за вас, нали?Аз ви благодаря колеги с Фиат, а не ви заплашвам с "банн" и не ви гоня от сервизите си. :D Би било глупаво, нали!Вместо да ме плашиш със "банн", което предизвиква ехидната ми усмивка, ми пусни една оферта! :D "Форумна политика"....еййй, аман от политици, ама на, живеем в България и между българи, което не е най-добрата комбинация!
                    Прикачени файлове

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                      valentino321 написа:
                      Fiat_Punto11 написа:
                      аре базиците на ред .... интересно мие просто бе , гледам тука някви пишат 4 литра минута тва нва просто питам ... Просто ми интересно всички дето пробутват тоя шит , от един литър вода какво количество газ се отделя , че пишат разни 3-4 литра в минута ?
                      :D Колега, чукни на търсачката и почети- от един литър вода, излизат 1860 литра браунов газ.http://landaenergy.com/cms.php?id_cms=10От търсачката ще научиш много повече, от колкото от тук!В зависимост от потребностите и броя на пластините на клетката, както и от силата на тока, който се подава, производителността на клетките е различна.Така както са ти написали, най вероятно е , че клетката за която става въпрос, е отделяла 3-4 литра газ за минута.Това количество е достатъчно количество газ, за двигатели, който само за един оборот, консумират 2.5 литра горивна смес.Този Браунов газ не е гориво, както "умните тук" приемат, а е катализатор и добавка към горивото.Добавката към едно гориво, е в малко количество и не е гориво, но да се разбере това, явно е много, много трудно! :D :D Прочети линка преди да го баннат!Това също не е реклама, а е отговор на твоя въпрос. Освен това, линковането не следва да противоречи на "форумната политика" /хе хе хе /, която политика, следва да стимулира повишаването на информираността на съфорумците си!Нали? :D Този автобус е експериментален, прототип и с водородна клетка, ако си спомням правилно! В България не може да има такова нещо, щото не сме дорасли!Добро утро и приятен ден на всички!Днес заминавам на събора на Кемпер Клуба, който ще се провежда в село "Червен" и там, най вероятно, ще кемпера ми, с водородна клетка, ще бъде оглеждан и гледан през лупа..... :D Откраднаха ми лаптопа от кемпера, така че ако не пиша, не означава че ме няма, просто живея в България и ми тафиха лаптопа от кемпера, което приемам за нормално и като доказателство, за разбиранията си.Краде този, който е негоден, да си заработи сам, много повече от това, което краде.Ако някой може да заработи сам, много повече от това, което му трябва, за какво ще краде?Повод да вляза отново в този клуб е един клиент, който казал, че е от клуб FIAT и поискал отстъпка, а аз му направих тази отстъпка и си спомних за вас и темата! Такива ми ти работи!
                      Прикачени файлове

Коментар

Въпрос към човека със сервиза. Въпроса е следният:Смятате ли че брауновия газ е източник на енергия? Благодаря Ви за внимание.

Коментар

Mupo написа:
                          Въпрос към човека със сервиза. Въпроса е следният:Смятате ли че брауновия газ е източник на енергия? Благодаря Ви за внимание.
                          :D Колега, защо питаш мен нещо, което го има във мрежата?Ще ти пейсна материал, който не е реклама, но може да бъде приет за такъв, затова чети бързи и внимателно, преди да са го изтрили.Аз не мога да разбера това,защото живея тук - в България, където нещата се разбират много по-бавно,а понякога и никога! :D http://qhimera.log.bg/article.php?ar...Цитирам от този материал:"На 09/02/1978 година Mr.M. Hansard от националният съвет на New South Wales и представител на парламента на Австралия свидетелства пред парламента, че господин Браун е изминал със своята кола 1600 км, като е използвал за гориво един галон с вода (3,78 литра).В последните години тази технология се използва при производство на различни уреди в повече от 17 страни в света."Като българин, не разбирам това и се надявам да го разбере някой друг и да ми го обясни!Проблемът е, че никой в България не разбира , еле път тук,/във форума пълен с разбирачи/, затова, съм обречен, да не го разбера и аз и да остана да си живея в България, в която повечето градове и села, нямат канализация, а всеки работник, произвежда десетина пъти по малко, от колкото един германец. :D За съжаление, тези който не разбират, не се чувствуват неудобно от това, както например се чувствам аз! Неудобно ми е, че не разбирам и че съм част от този обречен народ.Неудобно ми, че не разбирам и живея в тази страна, но нямам изход- вече съм стар, възрастен съм и оглупявам прогресивно, със всеки изминал ден.Извинете ме! Но поне не съм лежал по затворите, като Илия Вълков- Юл Браун.Ще ме извините отново,нали, че съм толкова тъп и не мога да ви обясня неща, които са обяснени преди 50 години, но тъпотата ми е генетично заложена, по семейство, произход и народност.И майка ми и баща ми бяха така, но няма как да предявя рекламация! :DИ от "залеза" на живота ми и на моето пребиваване на тази земя, карам с кеф кемпера с водородна клетка вече 30 хиляди километра и се радвам ,че съм тЪп, но поне не съм в затвора или на инвалидна количка. :D Днес, след малко, потеглям към "Червен", някъде около Асеновград, където има сбирка на "Кемпер Клуба"- хората с коли, като охлюви и хлебарки, където ще бъда поставен под подобен отстрел на въпроси, които знаещ и четящ българин, не трябва да задава.Но ние, ако бяхме знаещи и четящи българи, щяхме да имаме канализация по градовете и селата, но за съжаление, нямаме! :D
                          Прикачени файлове

Коментар

01 написа:
                            "..."
                            Та е ли или не е ? За четене в мрежата няма да ми стигнат няколко живота :D. Питам Вас? Ta ...

Коментар

"Така както са ти написали, най вероятно е , че клетката за която става въпрос, е отделяла 3-4 литра газ за минута.Това количество е достатъчно количество газ, за двигатели, който само за един оборот, консумират 2.5 литра горивна смес.Този Браунов газ не е гориво, както "умните тук" приемат, а е катализатор и добавка към горивото.Добавката към едно гориво, е в малко количество и не е гориво, но да се разбере това, явно е много, много трудно!" е са вече прекалявате , не е гориво ... :Д Като не е гориво що съм виждал малки 2 тактови генератори да работят из цяло само на браунов газ (за проба на него само) газа им се подава през въдушния филтър Не е за препоръчване понеже нямат картер и нямам как да се омазват и блокират . Но съм се замислял за 4 татктов двигател водна помпа дали не би могъл да работи на този принцип , но си трябва ток за клетката и то доста а няма от къде да се осигори. А относто при Авомобилните двигатели , няма икономия , даже както казват колегите има преразход , щото кво се получва , компа си мисли че получва въздух , а той получава газ , в тва време си вкарва и гориво пак същото , и кво получваме прекалено богата горивна смес , не добро изгаряне на която , допълнително и тоз инвертор на ток на клетката натоварва мотора и получваме едно голямо нищо , с чипове , без чипове Пълна, моно , няма как да кажете какво количество газ влиза вместо въздух на ECU-to и затова е нищо ...

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                                "...’’
                                Е ли е, или не е източник на енергия? На толкова прост въпрос се отговаря с "да" или "не". Та?

Коментар

Working...
                                X