Тази тема ми е по-смешна и забавна от онази с вицовете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: кола
kluchar написа:Не знам ама съм виждал човек да се топли с такова подобно нещо .3 стай .
Коментар
-
01 написа:На моя Мерцедес още не съм монтирал клетка, защото почти не го карам, а когато реших да сторя това, му изгоряха две свещи, които са спекли и не могат да се отвият от главата.Днес при нас, ще дойде колега от друг сервиз, който ще извади свещите.!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:01 написа:На моя Мерцедес още не съм монтирал клетка, защото почти не го карам, а когато реших да сторя това, му изгоряха две свещи, които са спекли и не могат да се отвият от главата.Днес при нас, ще дойде колега от друг сервиз, който ще извади свещите.!
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Ae пичове , несъм много ти , но ми интересно от 1 литър вода (примерно) колко ГАЗ ще се произведе ?Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
valentino321 написа:Fiat_Punto11 написа:Ae пичове , несъм много ти , но ми интересно от 1 литър вода (примерно) колко ГАЗ ще се произведе ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
01 написа:kiro_of_the_day написа:01 написа:На моя Мерцедес още не съм монтирал клетка, защото почти не го карам, а когато реших да сторя това, му изгоряха две свещи, които са спекли и не могат да се отвият от главата.Днес при нас, ще дойде колега от друг сервиз, който ще извади свещите.!
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:valentino321 написа:Fiat_Punto11 написа:Ae пичове , несъм много ти , но ми интересно от 1 литър вода (примерно) колко ГАЗ ще се произведе ?
Коментар
-
Mupo написа:Въпрос към човека със сервиза. Въпроса е следният:Смятате ли че брауновия газ е източник на енергия? Благодаря Ви за внимание.
Коментар
-
"Така както са ти написали, най вероятно е , че клетката за която става въпрос, е отделяла 3-4 литра газ за минута.Това количество е достатъчно количество газ, за двигатели, който само за един оборот, консумират 2.5 литра горивна смес.Този Браунов газ не е гориво, както "умните тук" приемат, а е катализатор и добавка към горивото.Добавката към едно гориво, е в малко количество и не е гориво, но да се разбере това, явно е много, много трудно!" е са вече прекалявате , не е гориво ... :Д Като не е гориво що съм виждал малки 2 тактови генератори да работят из цяло само на браунов газ (за проба на него само) газа им се подава през въдушния филтър Не е за препоръчване понеже нямат картер и нямам как да се омазват и блокират . Но съм се замислял за 4 татктов двигател водна помпа дали не би могъл да работи на този принцип , но си трябва ток за клетката и то доста а няма от къде да се осигори. А относто при Авомобилните двигатели , няма икономия , даже както казват колегите има преразход , щото кво се получва , компа си мисли че получва въздух , а той получава газ , в тва време си вкарва и гориво пак същото , и кво получваме прекалено богата горивна смес , не добро изгаряне на която , допълнително и тоз инвертор на ток на клетката натоварва мотора и получваме едно голямо нищо , с чипове , без чипове Пълна, моно , няма как да кажете какво количество газ влиза вместо въздух на ECU-to и затова е нищо ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар