Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Synthy написа:
    Забелязвате ли някакво развитие във форума? Аз да, при това позитивно. евалата модераторите
    Да, има развитие.А господинът току-що написа, че "прави маркетинг", което смятам да е достатъчно да му се забрани да пише тук.Ето какво е написал модератор в началото на подобна тема в друг един форум:"Ще помоля търговци продаващи такива системи, да подминават тази тема. Обяви за продажба, монтаж и т.н. на такива уредби в тази тема ще се трият без обяснения и предупреждения."
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      01 написа:
      За сега само правя маркетинг и монтирам клетки от различни места
      Благодаря.Това ми трябваше
      Ей най накрая , някой да ме разбере! :D :D Щото никой тук не монтира клетка , а чака някой да му каже , за да го оплюе.... :D Аз като имам 10 буса , и аз ли да чакам?Ами че тогава ще взема да умра - на пределна възраст съм.... :D :D :D Ей затова , взех че започнах да си монтирам , ей така , между другото ...те хората така си правят и децата , нали? :D :D Аз не мога , свърших с тази работа и започнах да си монтирам водородни клетки.Ето ви един сайт от Украйна - там има и филмчета :http://ecotuning.com.ua/SuperAquaCar.php

Коментар

Lane Staley написа:
        Synthy написа:
        Забелязвате ли някакво развитие във форума? Аз да, при това позитивно. евалата модераторите
        Да, има развитие.А господинът току-що написа, че "прави маркетинг", което смятам да е достатъчно да му се забрани да пише тук.Ето какво е написал модератор в началото на подобна тема в друг един форум:"Ще помоля търговци продаващи такива системи, да подминават тази тема. Обяви за продажба, монтаж и т.н. на такива уредби в тази тема ще се трият без обяснения и предупреждения."
        Е, това ли измисли с твоя подвижен разум? :D :D Е, няма що ... :D :D :D , вместо да си монтирам клетки на бусовете , да те чакам теб :D :DНееее....маркетингът не е криминално деяние, нито пък за него можеш да ми искаш пари , нали ?Аз не продавам - АЗ КУПУВАМ, МОНТИРАМ СИ КЛЕТКИ ...на моите бусове , не на твоите , нали?:D :D Ти си много разбиращо същество , виждам това .Тъкмо се успокоих , че някой ме разбра , а то .... :D :DЖена ми , дълго време прави маркетинг и ето на ...маркира ме за цял живот... :D :D Животът е маркетинг , тъй да знаеш....всеки търси това , което му липсва... :D :D Ти също , като те чета , ме напИшва смях и за да не се "напуша" на стари години , ще изляза малко , да си видя хората ---

Коментар

както бях писал, най-доволните каращи на вода в крайна сметка се оказват търговци на въпросните системи. а потребителите закупили си такова чудо или карат на плацебо или стигат до истината че ФАЙДА НЯМА.

Коментар

kolev написа:
            както бях писал, най-доволните каращи на вода в крайна сметка се оказват търговци на въпросните системи. а потребителите закупили си такова чудо или карат на плацебо или стигат до истината че ФАЙДА НЯМА.
            Надявам се има руско-четящи , които могат да разберат текста по долу. Може и да има рускочетящи, но дали има разбиращи - това е въпрос !Ей тези глупаци , произвиждат такива клетки , за да ИЗЛЪЖАТ И ЗАРИБЯТ клиенти от форум Фиат....Аз имам шофьри , мнението на които слушам. Те не са търговци... :D :D Имам и монтьори , които сега вече , гледат много внимателно , които също не са търговци.Ако мълчах тези дни /което прави впечатление на познаващите ми/ , то беше , защото имахме неясен технически проблем , който създаваше напрежение в мен. :D :D Проблемът вече е решен , чакам вторник колата да се върне от Гърция с пробег и ясни резултати.Три пъти монтьора променяше конфигурацията без да мъкне - беше му полезно и интересно, макар и в 21 часа вечерЗа теб г-н Колев , нещата не са интересни - ти си знаещ, ти си можещ човек , първи в професията си и в мъдростта.Тук си защото имаш време , хабиш го - значи си богат човек.На мен времето не ми достига ....но понякога ми е интересно да го губя на кино , цирк или тук.И не смятам да публикувам данни , за да лъжа някого, който има негативно отношение.Не смятам че хвърлям пари да зарибявам "цаци" , които се ловят с мрежа, а не с въдица.За мен представляват интерес- /бъдещ/ камионите , а не малки коли, с високи претенции. :D :D Много шум за НИЩО , господин Колев. :D :D Виж, при камион , който 500-1000 километра на ден, нещата не са така , както при някакви мижави 50-60 километра дневно , за лек автомобил и то нисък клас,с претенциозен безпаричен клиент.Не търся между вас клиенти, намирам си забавление :D :D "Файда няма" казваш, ама не знаеш това.Ако го знаеш , няма да го пишешЗдравствуйте, господин Мулетаров! Очень приятно , что есть болгары ,которые помнят русский язык. Спасибо за Ваше письмо. Теперь ,что касается дела... Мы производим системы ННО уже два года. Производство размещено в Краснодаре. Мы имеем сегодня решения практически для всех видов транспорта и спецтехники : от легковых авто до тяжелых грузовиков и экскаваторов. У нас есть решения для стационарных дизель-генераторов до 250 - 500 кВа включительно. Все электронные устройства необходимые для обеспечения работы наших генераторов ННО мы также производим сами. Какого вида партнерство Вы хотите предложить нам? Мы рассмотрим любые Ваши варианты и готовы сотрудничать в любой форме : от обычного дилера до эксклюзивного представителя на Балканах (после уточнения интересующих нас деталей).Ждем от Вас подробной информации о себе и Ваших намерениях.*** Модерирано ***
            Прикачени файлове

Коментар

Значи не продаваш, но контактуваш руска фирма да им ставаш представител?И какво като ги произвеждат?Това значи, че те печелят от тях, но не означава, че крайния потребител печели.Но поне се издаде, че имаш комерсиален интерес, та хората да поммислят два пъти преди да ти се вържат.А аз ще продължавам да докладвам постовете ти
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Уважаеми г-н Любомир Мулетаров,Благодаря Ви от името на екипа, че така добре се грижите за реномето на форума, към който, както сам казвате, вече не принадлежите:"Този проблем наречен "водородна клетка", породи странни реакции и отношения в мрежата . Наложи се и напуснах /за свое съжаление/ два реномирани авто форума : RENAULT и FIAT. Първия клуб изтри мои теми и публикации, бях "баннат-изключен" и обявен за "параноик" . Втория форум напуснах сам и там повече няма да пиша за водородните клетки. България уникална страна , в която всеки е учител, държи да го слушат и да изпълняват указанията му, сърди се ако не става така. Така започнаха конфликтите. Често виждам "деца - учители" , които учат достолепните си родители, да "подтичкват", да изпълняват "заповеди" и "указания". Децата са най-великите учители на родителите си.Виждам деца на 35-50-80 години, които физически изглеждат възпастни, но вороятно не са успяли, пропуснали са, да израстнат в мисленето.Петък 20 май, 2011"Във връзка с това, което сте написали в друг, много посещаван сайт, считам, че трябва незабавно да изпълните обещанието си, дадено в този сайт.ДА ОБОБЩЯ С ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕЩО ЕЛЕМЕНТАРНО ОТ ФИЗИКАТА, КОЕТО ВИЕ ИЛИ УПОРИТО ОТКАЗВАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ, ИЛИ УМИШЛЕНО ГО ПРЕМЪЛЧАВАТЕ:ДА, ГЕНЕРИРАНИЯТ БРАУНОВ ГАЗ (ВОДОРОД) ДАВА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЕНЕРГИЯ НА АВТОМОБИЛА. ТАЗИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ОБАЧЕ СЕ КОНСУМИРА ОТ САМИЯ ГЕНЕРАТОР ЗА ДА ПРОИЗВЕЖДА СЪЩИЯ ТОЗИ БРАУНОВ ГАЗ. СПАЗВАЙКИ ВТОРИЯ ПРИНЦИП НА ТЕРМОДИНАМИКАТА (НЯМА СИСТЕМА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА, КОЯТО ДА ГО ЗАОБИКОЛИ), ДОРИ ПОЛУЧЕНАТА ОТ ИЗГАРЯНЕТО НА БРАУНОВИЯ ГАЗ ЕНЕРГИЯ Е ПО-МАЛКА ОТ ВЛОЖЕНАТА В САМИЯ ГЕНЕРАТОР => ТОЗИ ГЕНЕРАТОР УВЕЛИЧАВА, А НЕ НАМАЛЯВА РАЗХОДА НА ГОРИВО.ЕСТВЕСТВЕНО, КАТО ИЗЛЪЖЕТЕ СТОТИНА ПОТРЕБИТЕЛЯ ПО РАЗЛИЧНИТЕ ФОРУМИ, ЩЕ УВЕЛИЧИ И ВАШЕТО ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ.

Коментар

Immortal написа:
                  Уважаеми г-н Любомир Мулетаров,Благодаря Ви от името на екипа, че така добре се грижите за реномето на форума, към който, както сам казвате, вече не принадлежите:"Този проблем наречен "водородна клетка", породи странни реакции и отношения в мрежата . Наложи се и напуснах /за свое съжаление/ два реномирани авто форума : RENAULT и FIAT. Първия клуб изтри мои теми и публикации, бях "баннат-изключен" и обявен за "параноик" . Втория форум напуснах сам и там повече няма да пиша за водородните клетки. България уникална страна , в която всеки е учител, държи да го слушат и да изпълняват указанията му, сърди се ако не става така. Така започнаха конфликтите. Често виждам "деца - учители" , които учат достолепните си родители, да "подтичкват", да изпълняват "заповеди" и "указания". Децата са най-великите учители на родителите си.Виждам деца на 35-50-80 години, които физически изглеждат възпастни, но вороятно не са успяли, пропуснали са, да израстнат в мисленето.Петък 20 май, 2011"Във връзка с това, което сте написали в друг, много посещаван сайт, считам, че трябва незабавно да изпълните обещанието си, дадено в този сайт.ДА ОБОБЩЯ С ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕЩО ЕЛЕМЕНТАРНО ОТ ФИЗИКАТА, КОЕТО ВИЕ ИЛИ УПОРИТО ОТКАЗВАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ, ИЛИ УМИШЛЕНО ГО ПРЕМЪЛЧАВАТЕ:ДА, ГЕНЕРИРАНИЯТ БРАУНОВ ГАЗ (ВОДОРОД) ДАВА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЕНЕРГИЯ НА АВТОМОБИЛА. ТАЗИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ОБАЧЕ СЕ КОНСУМИРА ОТ САМИЯ ГЕНЕРАТОР ЗА ДА ПРОИЗВЕЖДА СЪЩИЯ ТОЗИ БРАУНОВ ГАЗ. СПАЗВАЙКИ ВТОРИЯ ПРИНЦИП НА ТЕРМОДИНАМИКАТА (НЯМА СИСТЕМА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА, КОЯТО ДА ГО ЗАОБИКОЛИ), ДОРИ ПОЛУЧЕНАТА ОТ ИЗГАРЯНЕТО НА БРАУНОВИЯ ГАЗ ЕНЕРГИЯ Е ПО-МАЛКА ОТ ВЛОЖЕНАТА В САМИЯ ГЕНЕРАТОР => ТОЗИ ГЕНЕРАТОР УВЕЛИЧАВА, А НЕ НАМАЛЯВА РАЗХОДА НА ГОРИВО.ЕСТВЕСТВЕНО, КАТО ИЗЛЪЖЕТЕ СТОТИНА ПОТРЕБИТЕЛЯ ПО РАЗЛИЧНИТЕ ФОРУМИ, ЩЕ УВЕЛИЧИ И ВАШЕТО ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ.
                  ЕЙ , това дето съм го писал , е много вярно ....на колко години си ? Как съм могъл да го напиша така добре? Не мога да повярвам че ме цитираш тук - ТИ ПРАВИШ СКРИТА РЕКЛАМА на мен и сайтът ми.О Б А Ч Е :Не е хубаво да лъжете , че не принадлежа на марката и форума- това не съм писал. Вие заключихте темата , после я отключихте ! Аз виновен ли съм че не пиша за ВОДОРОДНИТЕ КЛЕТКИ , а пиша съвсем други неща тук....четете все пак написаното от мен. Писано е на едно място : НЕ ЛЪЖИ!" :D :D Много обичам форума и марката Фиат , въпреки усилията Ви да излъжете себе си и останалите. :D :D Отидете да учите и да четете , за да може да ме разбирате, защото засрамвате себе си, марката и форума.... :D :D Писал съм и пиша , защо при използуваенто на БРАУНОВ ГАЗ има ефект и какъв е той. Това не е мой принос , прочел съм го и съм го разбрал.Пея тук високо , на фалцет , че много и големи фирми правят бизнес с това , ЗАЩОТО ИМА ЕФЕКТ ЗА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ. :D Ако си изплащам инвестицията за 2 или 3 месеца , това лошо ли е за мен , като краен потребител , какъвто съм в момента?Ти обаче си много умен , затова не можеш да ме разбереш. Прекалено си образован и изглежда си много лъган , което е нормално за България, където се раждат и живеят лъжци. Аз зная защо лъжците лъжат и защо крадците крадат!Ако можеха да разберат как се правят пари, нямаше защо да лъжат и да крадат. :D Ако си послушен, ако си по възпитан , ако престанеш да пишеш без да помислиш , може и да стане, може и да разбереш. Забрави този втори принцип - ти не си принципен. :D Ей - срамиш клуба , срамиш марката ...щото не можеш да разбереш неща, които ДАЖЕ глупавите руснаци са разбрали ....Ако се извиниш за лъжите по мой адрес , ще ти обясня още няколко пъти.... едно време спрях да чета лекции , защото видях че тези които ме слушат не могат генетично да ме разберат НО ТИ НЕ СИ ОТ ТЯХ... :D Ей затова престанах да преподавам , ама виж до къде я докарах.....да ми приписват глупости , които не съм писал никога, въпреки че ОЧЕВИДНО съм най голямия глупак тук!Не така , моля те , че ще взема аз да ти се извиня , за написаното от теб по мой адрес.... :D :DНай накрая разбрах че СТЕ МОДЕРАТОР , което променя нещата , но само малко и в друга насока.Ейй много съм глупав , много , ама много .....АЗ НЕ ПИША ЗА ВОДОРОДНАТА КЛЕТКА , затова не ми цитирай моя сайт :D :D Благодаря ти , че правиш реклама на сайта ми- АКО БЯХ МОДЕРАТОР , щях да те банна ... :D :DАма там , много ясно пише , защо БРАУНОВИЯ ГАЗ дава икономия на гориво ....чети г-н Модератор...Чети чети А-БЕ то сляпото - окато правито дава УМ - ДЕТЕ АААА- БЕ :D

Коментар

Lane Staley написа:
                    Значи не продаваш, но контактуваш руска фирма да им ставаш представител?И какво като ги произвеждат?Това значи, че те печелят от тях, но не означава, че крайния потребител печели.Но поне се издаде, че имаш комерсиален интерес, та хората да поммислят два пъти преди да ти се вържат.А аз ще продължавам да докладвам постовете ти
                    Контактувам с много хора ежедневно , както с коне , често и с магарета. :D :D Обаче аз съм Мулетаров, което внася разлика в изказа и главно - в разбирането ни :D :D Вие сте свидетеил за това.Производителите продават - потребителите купуват - цикъла се затваря и повтаря много пъти. В този цикъл всеки печели и затова клиентите стават все повече и повече , икономията става все повече и по ясно изразена.Иидват даже и потенциални клиенти от УМНАТА БЪЛГАРИЯ , където жиеят много българи , които се чудят как да емигрират .. :D :D Пиша "потенциален клиент" , защото все още не съм станал реален клиент .... :D :D Имах едно време комерсиален интерес и консумирах комерсиално жена си ...всеки път , когато отида да зареждам , консумирам комерсиално нафта. :D Много съм комерсиален и си го признавам , мога го , за разлика от други , които са много умни , мъдри и се заяждат с мен ,вместо да помислят как и защо явлението наречено "водородна клетка" може да е полезно.Благодаря г- н Докладчик , аз няма да се оплаквам , че си от .....сигурност , които също докладваха едно време. Много от докладваните са умряли вече . Докладчците "докладват" за пари , за свои интереси. Докладват НЕЩА които не разбират и не прилагат в живота си , затова ....стана прехода , който още не е свършил и няма да свърши .... Ей богу . много докладчици има , няма кой да ги храни ....Те докладват , ама не произвеждат!Но се возим на коли ФИАТ , радваме им се , със или без водородна кетка , нали? :D Аз се радвам , а ти ? :D :D Ей , що сте такива бре? :D :D Не мога да повярвам на ушите си ...хе хе хе хе :D

Коментар

Lane Staley написа:
                      Synthy написа:
                      Върнах се да прочета този пост отново и с умиление! :D :D Господинът "смятал" : "което смятам да е достатъчно да му се забрани да пише тук."Той не смята как , колко и защо може да има икономия на гориво , ТОЙ СМЯТА друго .То във интерес на клуба ли е? :D :D А кой , като се върне от Варна , ще ви разкаже в снимки и картинки , как се прави водородна клетка на кораб?ТОЙ ли ? Не - той е докладчик , той едва ли ще загуби и гориво ,два дни , да ходи до Варна и обратно.... :D :D

Коментар

01 написа:
                        .......Ей - срамиш клуба , срамиш марката ...щото не можеш да разбереш неща, които ДАЖЕ глупавите руснаци са разбрали ....Ако се извиниш за лъжите по мой адрес , ще ти обясня още няколко пъти.... едно време спрях да чета лекции , защото видях че тези които ме слушат не могат генетично да ме разберат НО ТИ НЕ СИ ОТ ТЯХ.......................Благодаря ти , че правиш реклама на сайта ми- АКО БЯХ МОДЕРАТОР , щях да те банна ... :D :DАма там , много ясно пише , защо БРАУНОВИЯ ГАЗ дава икономия на гориво ....чети г-н Модератор...Чети чети А-БЕ то сляпото - окато правито дава УМ - ДЕТЕ АААА- БЕ :D
                        Колега 01, смекчи си малко тона, защото при следващото ти подобно изказване те пращам в отпуск за една година.

Коментар

01 написа:
                          Immortal написа:
                          ЕЙ , това дето съм го писал , е много вярно ....на колко години си ? Как съм могъл да го напиша така добре? Не мога да повярвам че ме цитираш тук - ТИ ПРАВИШ СКРИТА РЕКЛАМА на мен и сайтът ми.О Б А Ч Е :Не е хубаво да лъжете , че не принадлежа на марката и форума- това не съм писал. Вие заключихте темата , после я отключихте ! Аз виновен ли съм че не пиша за ВОДОРОДНИТЕ КЛЕТКИ , а пиша съвсем други неща тук....четете все пак написаното от мен. Писано е на едно място : НЕ ЛЪЖИ!" :D :D Много обичам форума и марката Фиат , въпреки усилията Ви да излъжете себе си и останалите. :D :D Отидете да учите и да четете , за да може да ме разбирате, защото засрамвате себе си, марката и форума.... :D :D Писал съм и пиша , защо при използуваенто на БРАУНОВ ГАЗ има ефект и какъв е той. Това не е мой принос , прочел съм го и съм го разбрал.Пея тук високо , на фалцет , че много и големи фирми правят бизнес с това , ЗАЩОТО ИМА ЕФЕКТ ЗА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ. :D Ако си изплащам инвестицията за 2 или 3 месеца , това лошо ли е за мен , като краен потребител , какъвто съм в момента?Ти обаче си много умен , затова не можеш да ме разбереш. Прекалено си образован и изглежда си много лъган , което е нормално за България, където се раждат и живеят лъжци. Аз зная защо лъжците лъжат и защо крадците крадат!Ако можеха да разберат как се правят пари, нямаше защо да лъжат и да крадат. :D Ако си послушен, ако си по възпитан , ако престанеш да пишеш без да помислиш , може и да стане, може и да разбереш. Забрави този втори принцип - ти не си принципен. :D Ей - срамиш клуба , срамиш марката ...щото не можеш да разбереш неща, които ДАЖЕ глупавите руснаци са разбрали ....Ако се извиниш за лъжите по мой адрес , ще ти обясня още няколко пъти.... едно време спрях да чета лекции , защото видях че тези които ме слушат не могат генетично да ме разберат НО ТИ НЕ СИ ОТ ТЯХ... :D Ей затова престанах да преподавам , ама виж до къде я докарах.....да ми приписват глупости , които не съм писал никога, въпреки че ОЧЕВИДНО съм най голямия глупак тук!Не така , моля те , че ще взема аз да ти се извиня , за написаното от теб по мой адрес.... :D :DНай накрая разбрах че СТЕ МОДЕРАТОР , което променя нещата , но само малко и в друга насока.Ейй много съм глупав , много , ама много .....АЗ НЕ ПИША ЗА ВОДОРОДНАТА КЛЕТКА , затова не ми цитирай моя сайт :D :D Благодаря ти , че правиш реклама на сайта ми- АКО БЯХ МОДЕРАТОР , щях да те банна ... :D :DАма там , много ясно пише , защо БРАУНОВИЯ ГАЗ дава икономия на гориво ....чети г-н Модератор...Чети чети А-БЕ то сляпото - окато правито дава УМ - ДЕТЕ АААА- БЕ :D
                          Ти така и така всичко знаеш и си най-умен,по-умен дори от "глупавите руснаци".Не можа ли да разбереш,че вече си напълно разобличен с комерсиалните си напъни и никой вече не изпитва и грам съмнение относно измамата с бълбукчестата ти енджаклама.Само не мога да разбера безмислената и безцелна упоритост на хора като теб.Аз ако бях модератор да съм те изритал от форума отдавна.
                          Fiat 1.4 12V
                          Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                          Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                          Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

naskobg написа:
                            01 написа:
                            .......Ей - срамиш клуба , срамиш марката ...щото не можеш да разбереш неща, които ДАЖЕ глупавите руснаци са разбрали ....Ако се извиниш за лъжите по мой адрес , ще ти обясня още няколко пъти.... едно време спрях да чета лекции , защото видях че тези които ме слушат не могат генетично да ме разберат НО ТИ НЕ СИ ОТ ТЯХ.......................Благодаря ти , че правиш реклама на сайта ми- АКО БЯХ МОДЕРАТОР , щях да те банна ... :D :DАма там , много ясно пише , защо БРАУНОВИЯ ГАЗ дава икономия на гориво ....чети г-н Модератор...Чети чети А-БЕ то сляпото - окато правито дава УМ - ДЕТЕ АААА- БЕ :D
                            Колега 01, смекчи си малко тона, защото при следващото ти подобно изказване те пращам в отпуск за една година.
                            Колега , дадено , макар тонът ми да е много благ - аз съм стар , възрастен чевечец, малко мулешки ми е характера , ама ...Те колегите , точно това искат ! Така че другите от форума , да нямат информация за Варна , Горна Баня , Дружба 2 , Негован - където тихо и скрито растат и се размножават водородни клетки. :D :D Даже в Циганската махала имало циганета, които си сложили на такситата такива клетки :D :D Аз зная че няма да ми се извини твоя колега на мен- АЗ НЕ МУ СЕ СЪРДЯ , за да ми се извинява - Блаодаря му , че заличи мейла за поръчка на клетки от Русия . Аз се върнах , да го залича сам, ама виждам , сторено е. :D
                            Прикачени файлове

Коментар

Ох .. спряхте радиоточката, благодаря. Нито един път не показа нещо реално - само снимки на измамени или незнаещи или празни думи аз се отказах да му отговарям, защото с радиоточка не се спори. (отделно ми писна да му гледам задницата на дръгливия ръждифф бус) Човека си има ясна цел и си я осъществява по низък и подъл начин, чрез измама, защото никъде не доказа празнословията си, а само четяхме постове завършващи на всеки ред с :D :D :D Горкия .. от ВТОРИ форум го изхвърлят като мръсно коте.. а той горкия .. басирам се че всичката информация си я има на файлове и само копи-пастира (цапа) форумите...Инак на мен ми е интересно не как се ползва газът като перипетум мобиле а си мисля в качеството на катализатор и скрит "помагач" чрез имплозията предшестваща експолозията .. (макар че чисто хипиотетично ако се замислим за да се случи имплозия значи нещо е запалило ХХО то .. демек нафтата вече е детонирала) просто ми е интересно и съм "отворен" към нови и интересни идеи изобщо ако има нещо такова как може да разбера? .. Смятам че само един експерт химик би обяснил достатъчно добре как наситени въглеводороди изгарят в атмосферен въздух и как с добавен 1 кислород и 2 водород. според мене тук е разковничето ако тук има нещо различно значи .. значи има нещо ново в света на ДВГтаташах ..
                              Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

въпроса е защо след като 01 е собственик на такава голяма фирма, не е направил истински тест на тия клетки.щеше да има неоспорими доказателства ... ако това нещо работеше. все пак сега и най-смотаната вафла в магазина има няколко сертификата на нея.

Коментар

Working...
                                X