Общо взето спамът ти го започна а колегите, включително и аз ти отговаряме (защо ли?!?) Май няма смисъл. И наистина няма смисъл да отговаряш на радиоточка.Или даваш резултати или не. В случая ти НЕ даваш резултати - само ПРАЗНИ приказки и реклами.Нямало да пишеш - ми как ше пишеш като няма какво да кажеш? Защо те те страх да ДОКАЖЕШ че имаш икономия? И как като пчеличка прескачаш от наистина (доказано) икономичните водородни автомобили - прескачаш на някакъв дръглив бус който гори вода? (HHO - гори вода) телефони и хвалби !??!?що ли се хабя да ти отговарям? явно от теб няма да науча нищо .. а на реклами съм се нагледал.Прочие, нула едно, в целия интернет не намирам РЕАЛНИ доказателства за това че ХХО дава икономии... само и единствено: вЕрвайте ми .. до 30-40-% и твоята теория с 400-те лева, но странно теб те е страх да демонстрираш реално че я имаш тази икономия? Ясно защо, защото думите ти нямат покритие. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=894222#894222
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Synthy написа:Забелязвате ли някакво развитие във форума? Аз да, при това позитивно. евалата модераторите
Коментар
-
в блога който даваш, пише следното нещоНие сме основен и единствен представител на HydroxMobile LLC за България , ( http://www.hydroxmobile.com/ ) като предлагаме готови за инсталация комплекти с 1 година гаранция на системата и инструкция за употреба.
Коментар
-
01, а я да те питам: защо на буса се шири сайта на EМК33 ? както казах - скрита реклама. Модераторите мисля че трябва да се намесят, нарушават се правилата на форума, ОТНОВО !!!"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
"Leaving people ignorant about the most elementaryprinciples of physics is the major reason why so many a noble-born and universally educated persons make the most primitive errors and nourish the most ridiculous fears and thus become victims to charlatans and frauds."Abbé Nollet, 18th cty.Това го изкопах от интернет.Било е актуално от 18-ти век, че и до днес.Моля някой колега с добър английски да го првевде.Не е точно по темата, но е принципно по теми от такъв характер.Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
Lancia Lybra SW 1,9JTD
Коментар
-
Synthy написа:01, а я да те питам: защо на буса се шири сайта на EМК33 ? както казах - скрита реклама. Модераторите мисля че трябва да се намесят, нарушават се правилата на форума, ОТНОВО !!!
Коментар
-
kolev написа:ми по случайност го пише. то и по случайност линка към сайта на потребителя води към емкомплект. но мен ми е интересно клетката на неговия бус със собствени пари ли я е платил и колко му струва.
Коментар
-
koceto_8 написа:Супер.Свържи се и с психиатрията. Да окажат помощ на всички клиенти, останали шокирани от феноменалните резултати.Само внимавай, да не излъжеш някой нервак, да те насурвака с някой винкел.
Коментар
-
01 написа:Колега , ти четеш информация, която приемаш като реклама, защото ти се привижда такава. Това че притежавам тази фирма, пречи ли ми?ПРеди да молиш модераторите, моля прочети този член от КОНСТИТУЦИЯТА и не го нарушавай:Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.Моля те, информацията за поведението на една водородна клетка , си е чиста информация . Визитката ми - също.МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ да информират нас , като потребители , че следва да спазваме и уважаваме Конституционните си права , да пишем и споделяме информация свързана с явлението водородна клетка. Ако ние не сме умни и неинформирани , нека модераторите биват такива , нали?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
kolev написа:а вашата фирма има ли монтажници или човек трябва да си намери или сам да се справи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар