Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Общо взето спамът ти го започна а колегите, включително и аз ти отговаряме (защо ли?!?) Май няма смисъл. И наистина няма смисъл да отговаряш на радиоточка.Или даваш резултати или не. В случая ти НЕ даваш резултати - само ПРАЗНИ приказки и реклами.Нямало да пишеш - ми как ше пишеш като няма какво да кажеш? Защо те те страх да ДОКАЖЕШ че имаш икономия? И как като пчеличка прескачаш от наистина (доказано) икономичните водородни автомобили - прескачаш на някакъв дръглив бус който гори вода? (HHO - гори вода) телефони и хвалби !??!?що ли се хабя да ти отговарям? явно от теб няма да науча нищо .. а на реклами съм се нагледал.Прочие, нула едно, в целия интернет не намирам РЕАЛНИ доказателства за това че ХХО дава икономии... само и единствено: вЕрвайте ми .. до 30-40-% и твоята теория с 400-те лева, но странно теб те е страх да демонстрираш реално че я имаш тази икономия? Ясно защо, защото думите ти нямат покритие. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=894222#894222
    Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

Забелязвате ли някакво развитие във форума? Аз да, при това позитивно. евалата модераторите
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
        Забелязвате ли някакво развитие във форума? Аз да, при това позитивно. евалата модераторите
        http://aivanov66.blog.bg/biznes/2010/07/18/hydroxmobile-pics.578384понеже някои от нас имат проблем с очите и търсачката , нали?В момента вече водим уточняващи разговори с няколко производителя и представителя на HHO -тук в България един от които е ***Модерирано***Блогът който показах , няма общо с телефона- показах за да разберете че има стотици автомобили в София , които ползуват това нещо и няма рекламация. :D :D Тенденцията е , тези автомобили да стават хиляди .....Картинката в момента е в Гърция... до един язовир на риба :D :DВсе повече се "заиграваш" с рекламните елементи в постовете ти,следват санкции според правилата и политиката на форума!!!Модераторски екип.

Коментар

Супер.Свържи се и с психиатрията. Да окажат помощ на всички клиенти, останали шокирани от феноменалните резултати.Само внимавай, да не излъжеш някой нервак, да те насурвака с някой винкел.
          Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
          Lancia Lybra SW 1,9JTD

Коментар

в блога който даваш, пише следното нещо
            Ние сме основен и единствен представител на HydroxMobile LLC за България , ( http://www.hydroxmobile.com/ ) като предлагаме готови за инсталация комплекти с 1 година гаранция на системата и инструкция за употреба.
            имам въпрос към теб. колко пари плати за клетката и инсталацията на твоя бус.освен това се радвам че има хора които си монтират клетки. така ще има още реални резултати, не че сега са малко.

Коментар

01, а я да те питам: защо на буса се шири сайта на EМК33 ? както казах - скрита реклама. Модераторите мисля че трябва да се намесят, нарушават се правилата на форума, ОТНОВО !!!
              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

ми по случайност го пише. то и по случайност линка към сайта на потребителя води към емкомплект. но мен ми е интересно клетката на неговия бус със собствени пари ли я е платил и колко му струва.

Коментар

"Leaving people ignorant about the most elementaryprinciples of physics is the major reason why so many a noble-born and universally educated persons make the most primitive errors and nourish the most ridiculous fears and thus become victims to charlatans and frauds."Abbé Nollet, 18th cty.Това го изкопах от интернет.Било е актуално от 18-ти век, че и до днес.Моля някой колега с добър английски да го првевде.Не е точно по темата, но е принципно по теми от такъв характер.
                  Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
                  Lancia Lybra SW 1,9JTD

Коментар

Synthy написа:
                    01, а я да те питам: защо на буса се шири сайта на EМК33 ? както казах - скрита реклама. Модераторите мисля че трябва да се намесят, нарушават се правилата на форума, ОТНОВО !!!
                    Колега , ти четеш информация, която приемаш като реклама, защото ти се привижда такава. Това че притежавам тази фирма, пречи ли ми?ПРеди да молиш модераторите, моля прочети този член от КОНСТИТУЦИЯТА и не го нарушавай:Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.Моля те, информацията за поведението на една водородна клетка , си е чиста информация . Визитката ми - също.МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ да информират нас , като потребители , че следва да спазваме и уважаваме Конституционните си права , да пишем и споделяме информация свързана с явлението водородна клетка. Ако ние не сме умни и неинформирани , нека модераторите биват такива , нали?Клетката е монтирана с мои пари, защото и фирмата е моя. :D :D В понеделник , тръгва на 1600 км пробег втората клетка- София - Атина София.В понеделник пътувам към морето , защото там ще видя подготовка за монтаж на водородна клетка НА КОРАБ.Ако не ме "прекъсвате" и "стресирате" така, ще ви посна линка и на този производител, че някои от вас, които искат да са по информирани, да го ползуват.

Коментар

kolev написа:
                      ми по случайност го пише. то и по случайност линка към сайта на потребителя води към емкомплект. но мен ми е интересно клетката на неговия бус със собствени пари ли я е платил и колко му струва.
                      В окомплектацията - така както е сега - около 700 лева , в това число влиза допълнителна преработка на ел . инсталацията и така ,тя стана много красива - като ей тази колежка, дето ти я показвам по долу.Нещо снимката на колежката не ще да се качи, но си я представи , симпатична е.

Коментар

koceto_8 написа:
                        Супер.Свържи се и с психиатрията. Да окажат помощ на всички клиенти, останали шокирани от феноменалните резултати.Само внимавай, да не излъжеш някой нервак, да те насурвака с някой винкел.
                        Колега , аз съм възрастен човечец , не се обиждам от глупостите , които някой пише... :D :D Те касаят само и единствено него самия.Вероятно има защо , да ти се привиждат такива неща - това го знаят не само в България.Напомням ти скандалът , който пламна и не е свършил още ....в политикатаТова не е моя снимка - има го в сайтовете.....и не е реклама - повече е обратното.Нали?Много е смешна тази снимка , имам и други .... :D :D :DКоце, ...не съм за твоята уста лъжица батка , много си ми симпатичен и правим шоу , от което не губя.Въпросът е че хората искат информация за водородна клетка ,КОЯТО АЗ ИМАМ ...а ти нямашНе се сърди, не се дуй , монтирай си една клетка и веднага ще станеш по благ, за възпитан - не мога да твърдя че ще станеш.... :D :D :D Успех ....
                        Прикачени файлове

Коментар

а вашата фирма има ли монтажници или човек трябва да си намери или сам да се справи.

Коментар

01 написа:
                            Колега , ти четеш информация, която приемаш като реклама, защото ти се привижда такава. Това че притежавам тази фирма, пречи ли ми?ПРеди да молиш модераторите, моля прочети този член от КОНСТИТУЦИЯТА и не го нарушавай:Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.Моля те, информацията за поведението на една водородна клетка , си е чиста информация . Визитката ми - също.МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ да информират нас , като потребители , че следва да спазваме и уважаваме Конституционните си права , да пишем и споделяме информация свързана с явлението водородна клетка. Ако ние не сме умни и неинформирани , нека модераторите биват такива , нали?
                            Абе да ти се невиди и конституционния съдия.Само искам да те светна нещо - конституцията е основния закон и дава рамките, другите закони не могат да са в противоречие с нея, но пък спокойно може да се коментира дали подвеждащата ти информация не е "срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала."Тези лафове може и да вървят пред кварталните пияници, но тук предполагам някой модератор ще те запознае с правилата на форума.Ако мислиш, че "утре тръгва балбукатор" е полезна информация - грешиш. Също толкова полезна ще е информацията колко пъти е пръднал по време на пътя до там шофьора, колко пъти си е бъркал в носа и дали има гъбички между пръстите на краката.Единствената полезна информация по тези буркани за туршия биха били потвърдените от сертифицираща организация данни за промяната в работата на двигателя.Ако искаш се свържи с Юроспейс и сложи балбукатор и на совалка.Другото подвеждащо е, че наричаш тази идиотщина "клетка" и някой може да се заблуди, че става въпрос за водородна клетка.Ей, не си толкова умен за колкото се мислиш.Защото правиш реклама на продукт, продаван от твоята фирма, използваш некоректни и заблуждаващи методи и дори наличието на ЗГабровски сред модераторите надали ще те спаси.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

kolev написа:
                              а вашата фирма има ли монтажници или човек трябва да си намери или сам да се справи.
                              За сега само правя маркетинг и монтирам клетки от различни места , за да имам информация и резултати , а не да се водя по акъла на "професорите" и "знаещите"които друго освен да плямпат , не могат. Имам вече доста информация , както и опит. За сега е положителен, макар че трябваше да минем 1500 километра с втората клетка , за да разберем , че има малки детайли , които дори и не могат да се обяснат и избегнат. В началото си мислех че е много лесно , сега стоя отстрани и питам, като избягвам да задавам глупави въпроси.Ама тук , атмосферата е някак си ---- като в онази картинка с клозета, дето показах.Чакам да се измирише , до тогава виж това :http://***Модерирано***мисля че е бивше военно предприятие, което ремонтира кораби и има доста монтирани клетки , ама на камиони.Камионите не са ФИАТ .... :D :D :D Те следва да са големииииииии глупаци, и не пишат тук .Просто нямат време :D :D :DЕй , УЧИТЕЛИ МОИ :D :D :D дето ме учите. :D :D То да знаете , учениците са като "учителите" , които явно не могат , та как да научат своите ученици , на нещо , което самите те не могат ?Ей затова България е такава..... :D :D С тези упреци , ми бъгнахте "подвижния разум" и сега като карам , мисля за вас и натискам спирачката . :D :D А как да наричам "водородната клетка", която всички наричат така ?И мойта клетка е водородна ,не защото ражда водород , а защото разгражда водата на водород и кислород.И з , ако се замисля с подвижния си разум ,това не е водородна клетка , ама на - така сте я нарекли , така наричам и аз.Как да я наричам , моля ви УЧИТЕЛИ МОИ , научете ме , че не зная.Имам си едно нещо, което ми прави водата на водород , ама как да му викам , след като не е водородна клетка?

Коментар

01 написа:
                                За сега само правя маркетинг и монтирам клетки от различни места
                                Благодаря.Това ми трябваше
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X