Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

правилно поставяне на изпарител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

правилно поставяне на изпарител

колеги как е правилния начин за поставяне на изпарител перпендикулярно на предницата или успоредно прикачам снимка; според мен трябва да е по втория вариант
    Прикачени файлове

Сегашните редуктори (респ. мембрани) са с доста по-малки диаметри, така че няма особено значение. Поне според мен. Моят е поставен като при вариант 1. А и свободното място под капака е от значение.
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Вариант 2 е правилният за конвенционални АГУ.За ГИ няма значение или ако има е минимално.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Би трябвало да перпендикулярно, макар че обикновено се монтира успоредно (както и при мен де ).
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

при мен е по първия вариант и днес го смъквах хем да го оправя да не гасне при изключване от скорост, хем да го завъртя както е по вариант 2, но наистина няма място

Коментар

Има място-под акомулатора.

Коментар

там е ама не става, аз имам и климатик и тръбите за фреона пречат нестава, а горе зад акумулатора няма място заради абс-а

Коментар

Става-моят- е там и аз съм с климатик-обаче уредбата е слагана в Италия Брава 1.6 16

Коментар

може ли снимка ако не е проблем

Коментар

Малко ще е трудно ама утре ще пробвам(трябва да се завра отдолу)-дай меил,че не мога да кача тука

Коментар

Working...
                    X