Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водородни клетки. Браунов газ. Общо описание.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: кола

kluchar написа:
    А не може ли който не ще да слага ИЗОБЩО да не пише който иска и има интерес или затруднения само той да пише тук нещо иначе много разводнявате темите .
    Да забраним на бензинаджиите да пишат в раздела за дизели и обратно?Да изчакаме някой да продаде 15-20 балбукатора и да прецака 15-20 души, да седим и да се подхилкваме доволно, че ние не сме се вързали?Нали форумът е да си помагаме, каква по-добра помощ от това да предпазиш някой от набълбукване?
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

kluchar написа:
      А не може ли който не ще да слага ИЗОБЩО да не пише който иска и има интерес или затруднения само той да пише тук нещо иначе много разводнявате темите .
      Що бе колега аз цял реактор имам гаража и търся начин да му дигна производителността. А щом може и да си помпам газа после в шишета и буркане и да си джиткам с него. А и съм съвсем напреднал по темата. Четвърт век се боря вече в готов бълбукатор. Е малко не ми стигат тоците в колата ама ша турим още 2-3 генератора и ще решим проблема. :D
      BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

аз се чудя, защо все още се коментира толкова много някакъв пълен кьорфишек а на тия където го предлагат да им изсъхнат ръчичките от парите който са откраднали от хората

Коментар

щото българина обича да си мисли че надцаква системата. иначе няма проблем че бензина е 2,50 , а 400лв се имат за добра заплата извън столицата.бакшишите с ННО клетки не ги броим, те гледат да се прекарат взаимно. въобще пазар за тая измама в българия има.

Коментар

Lane Staley написа:
            kluchar написа:
            Да изчакаме някой да продаде 15-20 балбукатора и да прецака 15-20 души, да седим и да се подхилкваме доволно, че ние не сме се вързали?Нали форумът е да си помагаме, каква по-добра помощ от това да предпазиш някой от набълбукване?
            Точно така ....., моя Бълбукатор ми излезе 1000-ка и сигурно не съм случил на читав такъв Сега е момента да купувам докато случа

Коментар

ок, а аз предлагам в темата да не се обсъжда кой какво предлага и т н, а кой какво е постигнал и как... смятам че така ще е най-приемливият вариант Хем няма да се говори за измамници толкова много, хем може всеки да понаучи по нещо и заедно да се роди някаква идея...

Коментар

Стига твърденията да са подплатени с доказателства,а не с рибарски приказки.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Няма как да се покажат доказателства за такива неща Или поне е много трудно Ще пусне клип как кара 100 км. и после зарежда само 3 литра например или?

Коментар

kiler_4o написа:
                    krasio_79bs написа:
                    Няма как да се покажат доказателства за такива неща Или поне е много трудно Ще пусне клип как кара 100 км. и после зарежда само 3 литра например или?
                    Или пък отива на едни валяци и прави теста на тях със съответните лица които да следят за истинността на теста.Пробег с едни и същи обороти за едно и също време със и без клетка.Така ги разбирам аз нещата.На пътя има твърде много променливи фактори които ще повлияят на теста.ПП.Има ли поне една фирма предлагаща подобни клетки със сертификат за техните качества ???
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      kiler_4o написа:
                      krasio_79bs написа:
                      Или пък отива на едни валяци и прави теста на тях със съответните лица които да следят за истинността на теста.Пробег с едни и същи обороти за едно и също време със и без клетка.Така ги разбирам аз нещата.На пътя има твърде много променливи фактори които ще повлияят на теста.ПП.Има ли поне една фирма предлагаща подобни клетки със сертификат за техните качества ???
                      а кой ще му даде да стои на тея валяци толкова време? И кой ще се навие да си плати толкова пари само и само за да се докаже пред скептици както и да е, ако някой иска да показва нещо - да показва, а който иска - да му вярва...

Коментар

kiler_4o написа:
                        krasio_79bs написа:
                        kiler_4o написа:
                        krasio_79bs написа:
                        а кой ще му даде да стои на тея валяци толкова време? И кой ще се навие да си плати толкова пари само и само за да се докаже пред скептици както и да е, ако някой иска да показва нещо - да показва, а който иска - да му вярва...
                        И пак стигнахме до езерото...Шарани да ловим.Нормално е щом си решил да твърдиш ,че разработката има ефект да можеш да го докажеш по някакъв начин.Инак си е шменти капели истроя.Айде ти го правиш за спорта дет се казва,ама други искат пари да правят от тая "технологична новост".И те ли не могат да проведат такъв тест???Може би нямат парици за тест.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                          kiler_4o написа:
                          krasio_79bs написа:
                          kiler_4o написа:
                          krasio_79bs написа:
                          И пак стигнахме до езерото...Шарани да ловим.Нормално е щом си решил да твърдиш ,че разработката има ефект да можеш да го докажеш по някакъв начин.Инак си е шменти капели истроя.Айде ти го правиш за спорта дет се казва,ама други искат пари да правят от тая "технологична новост".И те ли не могат да проведат такъв тест???Може би нямат парици за тест.
                          аз просто не обръщам внимание на хората, които искат пари, за да ти сложат нещо такова на колата... Хора, които наистина са постигнали нещо - ще ти кажат как да си го направиш сам Това ми беше идеята... За това - схеми, снимки, примери, идеи... другото и аз не го толерирам

Коментар

kiler_4o написа:
                            аз просто не обръщам внимание на хората, които искат пари, за да ти сложат нещо такова на колата... Хора, които наистина са постигнали нещо - ще ти кажат как да си го направиш сам Това ми беше идеята... За това - схеми, снимки, примери, идеи... другото и аз не го толерирам
                            Аха, те са някакви гении-отшелници, успели да създадат препетуум мобиле, но не желаещи да профанизират творението си?Интересно, това е някаква разновидност на Ейвън маркетинга - ще ти кажа как, но няма да казваш на никого Килърчо, в момент в който йуцо, кьораво и сакато гледа да смъкне разхода и СО2 емисиите на двигателите, смяташ ли, че инженерите на големите компании биха пренебрегнали подобна технология, ако тя работеше?Или викаш тях и е по-готино да хвърлят милиони за разработка на системи МултиЕър, да слагат по 3 турбота, да се гърчат над хибридите, докато гаражен майстор в БГ може да постигне същото с буркан за туршия, градински маркуч, 5 метални пластини и, разбира се, неизбежното "българско инженерно влакно" ( иначе казано тел ), с което да закрепи буркана под капака? Иначе адмирирам ентусиазма ти, ако не друго поне ще понаучиш това-онова, лошо няма, дори напротив.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                              kiler_4o написа:
                              Аха, те са някакви гении-отшелници, успели да създадат препетуум мобиле, но не желаещи да профанизират творението си?Интересно, това е някаква разновидност на Ейвън маркетинга - ще ти кажа как, но няма да казваш на никого Килърчо, в момент в който йуцо, кьораво и сакато гледа да смъкне разхода и СО2 емисиите на двигателите, смяташ ли, че инженерите на големите компании биха пренебрегнали подобна технология, ако тя работеше?Или викаш тях и е по-готино да хвърлят милиони за разработка на системи МултиЕър, да слагат по 3 турбота, да се гърчат над хибридите, докато гаражен майстор в БГ може да постигне същото с буркан за туршия, градински маркуч, 5 метални пластини и, разбира се, неизбежното "българско инженерно влакно" ( иначе казано тел ), с което да закрепи буркана под капака? Иначе адмирирам ентусиазма ти, ако не друго поне ще понаучиш това-онова, лошо няма, дори напротив.
                              и си прав, и не си прав Никой не говори за Перпетуум Мобиле Или поне аз не го правя... Виж, не мисля, че съм достатъчно запознат, за да казвам дали е невъзможно или възможно, но за мен няма невъзможни неща и винаги ще съм оптимистично настроен (което няма нищо общо с наивността ).Има прекалено много неща, които са възможни и постижими и са скрити от обществото... За това не мисля, че някакъв си т.нар. от всички водороден генератор ще е толкова труден и сложен...А как например Н.Тесла преди толкова много време е успял с една малка кутия да кара колата си 1 седмица? И как още инженерите не са открили подобно решение? Да кажем, че има много неща, които няма да научим или пък ХААРП... малко хора са чували за ХААРП, но действително това е нещо, което никой не би повярвал, че съществува, или пък че работи...Нека не спамим темата... аз лично нямам нищо по нея, което да споделя за сега, ако някой има - да го направи

Коментар

В неделята си направихме експеримента само да добавим въпросният газ към работещ двигател на място. Ефекта беше, че миризмата на изгорели газове се променя. Спират да лютят изгорелите газове.Аз съм направил въпросната клетка, но нямам времето и мястото къде да я монтирам. С човека който пробвахме в неделята клетката..... има достатъчно място при двигателя и ще монтира моята клетката. Въпросната баничарка ще се движи всеки ден по един и същи маршрут ( в раните часове) и би трябвало веднага да си покаже дали има икономия или обратното.

Коментар

Working...
                                X