добър ден колеги много се чудя дали да сложа газова уредба на фиат пунто 1.1 55коня 99г понеже в гърциа е много скъп бензина.та неразбирам нишо от газ ако може някой малко да ме светне в пазардйик къде мога да си поставя и дали мога да си сложа обикновена за по евтино че бюджета е много зле.и какви проблеми може да се очаква след това за сега не се сешам кво друго да питам предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
моля за съвет
Collapse
X
-
.
нищо лично но ако си мислиш че на газ градско ще паднеш под 10-11литра е чудо моят опит е градско бензин 8-8.5 газ под 9 -10 л никога град Бургас / не мачкам педала /от 30 000 км съм на метан и ми е иделнопунто 1.1 / 55 / 98 гпунто MK1 1.1 98г
МЕТАН
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Коментар
-
мерси за отговора колега ами нз аз поп принцип не я карам много имам я за работа да си върша работата с нея а не да си права разходки ми нз точно колко километра но я взех 2009г-124000 сега е на към 132000 просто тук в гърция е много скъп бензина и за това се замислих да си сложа газ то и тук не е много развита газта няма колонки на всякъде и тека
Коментар
-
Re: .
колега тука в гърция газ нема пак да не говорим за метан ами нз много се чудя дали да си сложа понеже тук много поскъпна бензина 2евро а газ 0.70 къде е разликата я а относно разхода знам че по принцип се качва но добре дори и 10 да гори градско кво пак е добре все пак друго е да сипеш 10л за 20евро и газ 10л-7евро нз аз по принцип не я карам много ползвам я само за работа а не да се возя и тека и все пак благодаря за отговора колега
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар