Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

моля за съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

моля за съвет

добър ден колеги много се чудя дали да сложа газова уредба на фиат пунто 1.1 55коня 99г понеже в гърциа е много скъп бензина.та неразбирам нишо от газ ако може някой малко да ме светне в пазардйик къде мога да си поставя и дали мога да си сложа обикновена за по евтино че бюджета е много зле.и какви проблеми може да се очаква след това за сега не се сешам кво друго да питам предварително благодаря

Може да сложиш ама в Гърция няма много газови колонки Иначе става и обикновена газова за около 450- 500 лв стига да не е оставаш и без бензин ако не спираш помпата ПазарджикСервиз АГУул. Атанас Бабата № 150888830821
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

айде бре колеги нема ли да се включите да дадете някой съвет

Коментар

колко харчи пунто 1.1 55коня за да слагаш газ.Мотора трябва да е икономичен и на бензин ако е така си джиткай на бензин.
        FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
        Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

здр колега ами аз точно не съм я засичл но горе доло 8 и нещо градско може би не са много ама тук в гърция бензина е 2евро и за тва се замислям много за газ

Коментар

Прецени колко км. караш колата и за колко време ще избиеш газовата.А газта си е газ по-евтино е,не върви като бензин,постоянни настройки,понякога трудно палене и т.нТука в БГ почти всички карат на газ незнам в Гърция как е.
            FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
            Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

.

нищо лично но ако си мислиш че на газ градско ще паднеш под 10-11литра е чудо моят опит е градско бензин 8-8.5 газ под 9 -10 л никога град Бургас / не мачкам педала /от 30 000 км съм на метан и ми е иделнопунто 1.1 / 55 / 98 г
              пунто MK1 1.1 98г
              МЕТАН
              През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

мерси за отговора колега ами нз аз поп принцип не я карам много имам я за работа да си върша работата с нея а не да си права разходки ми нз точно колко километра но я взех 2009г-124000 сега е на към 132000 просто тук в гърция е много скъп бензина и за това се замислих да си сложа газ то и тук не е много развита газта няма колонки на всякъде и тека

Коментар

Re: .

колега тука в гърция газ нема пак да не говорим за метан ами нз много се чудя дали да си сложа понеже тук много поскъпна бензина 2евро а газ 0.70 къде е разликата я а относно разхода знам че по принцип се качва но добре дори и 10 да гори градско кво пак е добре все пак друго е да сипеш 10л за 20евро и газ 10л-7евро нз аз по принцип не я карам много ползвам я само за работа а не да се возя и тека и все пак благодаря за отговора колега

Коментар

Working...
                  X