Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за газова бутилка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за газова бутилка

ЗдравейтеНякой има ли представа колко ще ми струва да си смена газовата бутилка с такава която влиза на мястото на резервната гума на типото че имах проблеми с бензиновата помпа и да не ви казвам в кви филми се вкарах двапати свалям бутилката за да стигна до помпата и колко взимат горе долу газаджйите да сменат мембраните и другите гумички в изпарителя Ловато ми е уредбата И още едно питане нормално ли е на мотор на 1.6 да ми гори 10/12 литра комбинирано градско магистрала
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

За смяна на Мембрани Ловато - 20-30лв/труд.При поставяне на ТОРОИДАЛНА БУТИЛКА може да се наложи да се сменят и тръби и това ще ти струва още около 50лв/труд.За разхода - зависи колко ти е тежък десният крак.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Мерси Колега Стефанаки много полезна информация значи около 200 250 сичко остава да намера кадърен газаджия за Пловдив ако някой познава такъв да пише .А иначе колкото и да ми е тежак кракъ колега тая кола на гас нещо напоследак не върви хемптем мудно зе да ускорява и да гори много гас ама може да е отишал и изпарителя смисал мембраните щото колата съм е купил на 150.000 и незнам кога и е сложена уредбата не съм е слагал аз и аз съм навъртял още 100.000 и нищо не съм пипал да сменям по изпарителя като цало уредбата та си мисла че може сичко да се е издухало в изпарителя
      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
      Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Working...
      X