Колеги, имам чувството,че на ЕКО започнаха да зареждат кофти газ. Преди време срещах коли на газтрейд да доставят газ на ЕКО.В последно време масово виждам коли на Кълвача газ. Вчера направих следният експеримент: Заредих 3 литра газ на ОМВ и минах 41км,като 25 бяха извънградско и 15км градско.Днес заредих 5 литра газ на ЕКО и след 55км извънградско нямаше никой.Стилът ми на каране извънградско бе един и същ 90-100км. В единият случай разхода ми беше 8/10 с включено градско каране,а в другият 9/100 само извънградско.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
LPG на ЕКО.Има ли промяна в качеството на газта?
Collapse
X
-
Re: LPG на ЕКО.Има ли промяна в качеството на газта?
dudulia написа:Колеги, имам чувството,че на ЕКО започнаха да зареждат кофти газ. Преди време срещах коли на газтрейд да доставят газ на ЕКО.В последно време масово виждам коли на Кълвача газ. Вчера направих следният експеримент: Заредих 3 литра газ на ОМВ и минах 41км,като 25 бяха извънградско и 15км градско.Днес заредих 5 литра газ на ЕКО и след 55км извънградско нямаше никой.Стилът ми на каране извънградско бе един и същ 90-100км. В единият случай разхода ми беше 8/10 с включено градско каране,а в другият 9/100 само извънградско.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
-
Mupo написа:Ако питаш мен все тая къде ще заредиш. Днес разхода ще ти е 10, след седмица 15. Така че все тая, само се молиш да си късметлия и все да целиш 10-теAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
На всякъде е все един и същи бълвоч, не се вкарвайте излишно във филми.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Mupo написа:Ако питаш мен все тая къде ще заредиш. Днес разхода ще ти е 10, след седмица 15. Така че все тая, само се молиш да си късметлия и все да целиш 10-теFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
dudulia написа:van_dal написа:На Еко не зареждам вече от половин година!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:dudulia написа:van_dal написа:На Еко не зареждам вече от половин година!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Mupo написа:Ако питаш мен все тая къде ще заредиш. Днес разхода ще ти е 10, след седмица 15. Така че все тая, само се молиш да си късметлия и все да целиш 10-теBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Не знам за еко но при омв е определено влошена!По принцип винаги си зареждам 10 ЛИТРА.Поминалата седмица си зареждам аз и си ходя на работа.Зная,че колата ми изкарва по 75 до 77 км зимата карана по един и същ маршрут с 10 литра.До работа отиване и връщане е 12км,сиреч 6 дена си ходя без грижи и ми остава...ОБАЧЕ -тръгвам си аз от работа и о газта свърши още в петък-изминати 53 километра!!!!!!!!! -почти 20/100.После заредих от една малка частна газстанциика и изкарах....82 км по същия маршрут при същите метеорологични условия.Ха кажете сага кой е от страната на булката .Сипват ни квот си искат а ние плащаме ли плащаме...Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар