Здравейте колеги,имам изпарител BRC. Днес бях на диагностика, защото не бях доволен от газовата. Разхода много се качи...започна да харчи все едно карам на бензин, миришеше на газ.. От диагностиката установиха, че на високите обороти работи добре, но на ниските е доста зле...мирише на газ и от там идвал и разхода...А аз основно я карам градско. Питах юнака дали ако се сменят мембрани, клапани и всичко необходимо дали ще се оправи...не каза нищо. Предложи ми нов за 144лв с включен монтаж. Дали да рискувам с нов или да опитам да оправя съществуващия, като му направя профилактиката...дали ще има ефект...Някой от вас имал ли е същия проблем...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профилактика на изпарител BRC
Collapse
X
-
смени с български мембрани към 40лв ремонт, е ще има разлика-зависи от майстора деPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
До колкото съм чувал, ако изпарителя е на доволно много километри, само със смяна на мембрани не става нищо. Защото в изпарителя имало и доста НЕгумени части които се износват.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
сменят ли се мембраните и гумичките изпарителя е нов, метала не се износва от газта само бубинката е ти е стара. Обаче най-важното нещо е да си купиш истински мембрани, тея бг мембрани са пълен боклук, направени от квото има и дори не пасват на дупките. само оригинални ммебрани. не е никаква философия и ти препоръчвам сам да си го направиш, защото едва ли в сервиза ще ти чистят изпарителя така както ти би го изчистил и би се заиграл.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар