Здравейте смених си газовата с метанова на браво 1.6 96 година на газ вървеше страхотно дори сам го карал с 190 по магистралата около 30-40 мин.Питането ме е какъв трябва да е отвора на дифузьора за метан със нормален редуктор/испарител/ какви ли не размери пробвах от 26-36мм.Във средните ми заглахва когато примерно мина през легнал полицай и от трета сам сложил 2 и като дам ряско газ колата заглъхва.сложил сам и аванс процесор аеб 510н
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дифузьор за метан
Collapse
X
-
.
ще свикнеш и на мен ми правеше впечатление отначало но като се осъзнах колко е разликата дори от газ и метан в лв. се успокоих и спрях да се дразня аз съм даже с газовата плочка а на другата ми 1/2 кола само съм забил маркуча в камерата на карбуратора и няма грижи метана все пак е алтернатива но мен ме задоволявапунто MK1 1.1 98г
МЕТАН
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Коментар
-
Аз нали ти казах каде да провериш. Има снимка чертеж и всички размери. http://storage.fiat-bg.org/Gazovi_ur...s/cars/fi2.htm
Коментар
-
пак сложих метан на типото ,оставих дифузора както е на пропанбутан, само дето се наложи да се развърти повече от тройника ,вървежа е като на пропанбутан ,съвсем малко по зле ,но аванспроцесора е на 9 градуса настроен ,очаквах да е много по зле.Благодарности на Янко за аванспроцесора.вече освен газови мога и да си слагам и метанови уредби ,не са сдържах да се похваля.тез дни ще правя експерименти за аванса и за разхода и да я прекарам на преглед .това за сегатипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар