Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обикновена уредба или инжекционна?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwalker написа:
    Какви съвети давате, какви 500-800лв. повече го съветваш, колега? Я му вижте първия пост - човека иска да сложи за 100лв. газова на кола за 1000лв. и да и върти 7-8000км на месец!?
    Разликата е много по малка ама с трици маймуни не става.

Коментар

wwalker написа:
      Какви съвети давате, какви 500-800лв. повече го съветваш, колега? Я му вижте първия пост - човека иска да сложи за 100лв. газова на кола за 1000лв. и да и върти 7-8000км на месец!?
      Пич, какво искаш да кажеш? Според тебе какво да направя? Знам, че е най-добре да ида до магазина и да си купя нова кола, ама не става през 2 години.Тука става въпрос кое най- си струва... дали да се набият повече пари твa WC, което не се знае колко ще се движи или да се вземе нещо евтино, пък колкото изкара.

Коментар

Какви съвети давате, какви 500-800лв. повече го съветваш, колега? Я му вижте първия пост - човека иска да сложи за 100лв. газова на кола за 1000лв. и да и върти 7-8000км на месец.-Колега-Съвет-иди на свестен майстор-и не слухаи съвети от форума -освен на Ланди и- Яниз-другите си чешат езиците само.

Коментар

wwalker написа:
          Прочети го ти по-добре: човека ПИТА дали е по-добре АГУ за 100 лв или ГИ. Не е казал изрично ИСКАМ евтина АГУ.
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Колеги, виждам, че газов инжекцион излиза към 1000 лв, грубо казано. В такъв случай обикновена АГУ колко излиза? Не искам да питам гуглата, а хора с опит. Една пунтара 1,1 с 55 магарета колко газ би харчила на 100 км пробег? Че бензина си е бал мамата, а и аз като колегата не искам да инвестирам кой знае колко. И то не защото съм цинция, а защото ако събера някой лев повече ще го инвестирам в ПО-НОВ (дай Боже и чисто НОВ) фичо, а не в газова със стойността на колата.Ще се радвам, ако раздвижиге темата, бре ей, фиатаджии!
            Стояха зверчета
            Около плета
            В тях стреляха
            И те умираха

Коментар

Ами аз съм ви написал кой е компромисният вариант, но никой не чете.
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Моята обикновена газова ми излезе 550 с монтажа. Казах на майстора да сложи най-скъпата, но имаше и Турски за по 380.
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Понеже мотора за който пита колегата е същият ,който и мен ме интересува ( за на жената колата) ...Та аз съм се насочил към ето този вариант : http://www.sofgas.com/page4.html за инжекцион ...550 лв... има и по-ефтин вариант,но не си заслужава за 60лв... ! Удачен ли е или не ... ?
                  Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                  Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
                    Понеже мотора за който пита колегата е същият ,който и мен ме интересува ( за на жената колата) ...Та аз съм се насочил към ето този вариант : http://www.sofgas.com/page4.html за инжекцион ...550 лв... има и по-ефтин вариант,но не си заслужава за 60лв... ! Удачен ли е или не ... ?
                    Според мен по-добрият вариант е да сложиш ГИ за 770,вместо конвенционална за 550.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Да,говорих с моя майстор и ми обясни,че пунтото е пластмасови колектори и това налага слагането на ГИ....за да не се получи след време детонация и да трябва да се дават още толкова пари за ремонт
                      Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                      Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Working...
                      X