wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обикновена уредба или инжекционна?
Collapse
X
-
wwalker написа:Какви съвети давате, какви 500-800лв. повече го съветваш, колега? Я му вижте първия пост - човека иска да сложи за 100лв. газова на кола за 1000лв. и да и върти 7-8000км на месец!?
Коментар
-
Какви съвети давате, какви 500-800лв. повече го съветваш, колега? Я му вижте първия пост - човека иска да сложи за 100лв. газова на кола за 1000лв. и да и върти 7-8000км на месец.-Колега-Съвет-иди на свестен майстор-и не слухаи съвети от форума -освен на Ланди и- Яниз-другите си чешат езиците само.
Коментар
-
wwalker написа:Какви съвети давате, какви 500-800лв. повече го съветваш, колега? Я му вижте първия пост - човека иска да сложи за 100лв. газова на кола за 1000лв. и да и върти 7-8000км на месец!?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Колеги, виждам, че газов инжекцион излиза към 1000 лв, грубо казано. В такъв случай обикновена АГУ колко излиза? Не искам да питам гуглата, а хора с опит. Една пунтара 1,1 с 55 магарета колко газ би харчила на 100 км пробег? Че бензина си е бал мамата, а и аз като колегата не искам да инвестирам кой знае колко. И то не защото съм цинция, а защото ако събера някой лев повече ще го инвестирам в ПО-НОВ (дай Боже и чисто НОВ) фичо, а не в газова със стойността на колата.Ще се радвам, ако раздвижиге темата, бре ей, фиатаджии!Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
Моята обикновена газова ми излезе 550 с монтажа. Казах на майстора да сложи най-скъпата, но имаше и Турски за по 380."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Понеже мотора за който пита колегата е същият ,който и мен ме интересува ( за на жената колата) ...Та аз съм се насочил към ето този вариант : http://www.sofgas.com/page4.html за инжекцион ...550 лв... има и по-ефтин вариант,но не си заслужава за 60лв... ! Удачен ли е или не ... ?
Коментар
-
etorrent написа:Понеже мотора за който пита колегата е същият ,който и мен ме интересува ( за на жената колата) ...Та аз съм се насочил към ето този вариант : http://www.sofgas.com/page4.html за инжекцион ...550 лв... има и по-ефтин вариант,но не си заслужава за 60лв... ! Удачен ли е или не ... ?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар