Здравейте колеги!Наскоро си купих др.газова бутилка БРЦ,обаче се появи един проблем със сондата.На 30-тия литър спира и показва,че е на 80 % пълна ,а бутилката е 60 лт.Направих следното ... огънах поплавака така че да побира повече.Сега спокойно си влизат 50-55 лт но сондата не ми показва вярно.Въпроса ме е какво мога да направя за да показва долу-горе вярно но и да си се пълни до горе?А ако има такъв от русе който може да ми помогне ще има бира Не ми се ходи по сервизи и майстори щот пишман станах с тях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за поплавака на сондата BRC
Collapse
X
-
Да не би да си променил ъгъла на монтаж на бутилката. Мисля че може да ти окаже влияние. Ама не е редно да се криви поплавъка, че чак тогава да изключва където трябва. С една турска сонда имах такива игрички. За да изключва кривих поплавъка защото чопа който трябва да изкочи за да затвори клапана не съвпадаше. почна да изключва ама по рано . Проблема беше в малкото количество което събира . После я върнах нормално и сега не изключва аве...заигравка беше. Ама за БРЦ сонда не трябва да имаш проблеми . Ако имаше снимка на сондата можеше да се сетя нещо . Ако пак се заигреаеш да я вадиш , вземи я снимай. Може пък да си има дефект.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Реклама
Collapse
Коментар