Колеги мисля да слагам газ на колицата и въпорсът е къде и каква да бъде като марка?Дайте съвети искам да стане като хората колата, тоест търся читави майстори и да се направи като xората с регулиране на газта и всичко...Благодаря предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет !!!
Collapse
X
-
Re: Дайте съвет !!!
NOVA написа:Колеги мисля да слагам газ на колицата и въпорсът е къде и каква да бъде като марка?Дайте съвети искам да стане като хората колата, тоест търся читави майстори и да се направи като xората с регулиране на газта и всичко...Благодаря предварително!!!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
u_bo
NOVA написа:Искам газ да сложа, разбира се залагам на качеството. Казват, че ако се направи като хората ще е много малка разлиакта от разхода на бензин незнам дали е вярно това. Гледам че моментните цени са до към 1100лв.
Коментар
-
u_bo написа:NOVA написа:Искам газ да сложа, разбира се залагам на качеството. Казват, че ако се направи като хората ще е много малка разлиакта от разхода на бензин незнам дали е вярно това. Гледам че моментните цени са до към 1100лв.
Коментар
-
landi написа:u_bo написа:NOVA написа:Искам газ да сложа, разбира се залагам на качеството. Казват, че ако се направи като хората ще е много малка разлиакта от разхода на бензин незнам дали е вярно това. Гледам че моментните цени са до към 1100лв.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Коментар
-
Това да не е кола с фулгруп че да трябват толкова бързи дюзи? Само пари на вятъра. Аз пробвах на моята и МАТРИКС и ВАЛТЕК и ТИП34 и РИЛТЕК само КЕИХЕН не пробвах *въпреки че имам*. Разлика относно клиентска гледна точко не видях. Става дума за кола с последователно впръскване и време на отваряне на бензиновите дюзите 3.4мс. на празен ход. И на колегата колата е с подобни параметри относно времена и пръскане. Така че и 3.омови Валтек му вършат работа.
Коментар
-
Колега Ланди,попитах конкретно колко струва дюза (рейка с 4 дюзи) МЕД и респективно редуктора. Тази информация винаги се спестява на клиента.Преди години ми изгоря датчика за налягане на БРЦ-то. Резултата беше 120 лева за нов с монтаж (работа за 3 минути). Ако ми изгори инжектор резултата ще е повече пари,отколкото цяла рейка валтек,рейл.... Ако нещо подобно се случи с инжектор на рейл (каквато ми е рейката на зенита),то нова рейка ще ми струва 80 лева.Приказки от рода паржола и вино не означават нищо.Нека говорим с конкретни цифри и описани предимства, за да бъдем полезни на колегата.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Коментар
-
dudulia написа:Колега Ланди,попитах конкретно колко струва дюза (рейка с 4 дюзи) МЕД и респективно редуктора. Тази информация винаги се спестява на клиента.Преди години ми изгоря датчика за налягане на БРЦ-то. Резултата беше 120 лева за нов с монтаж (работа за 3 минути). Ако ми изгори инжектор резултата ще е повече пари,отколкото цяла рейка валтек,рейл.... Ако нещо подобно се случи с инжектор на рейл (каквато ми е рейката на зенита),то нова рейка ще ми струва 80 лева.Приказки от рода паржола и вино не означават нищо.Нека говорим с конкретни цифри и описани предимства, за да бъдем полезни на колегата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар